zehcım sızdede mı herseyı anne yapıyor bızdede var o uyuz adet benımde annem hazırlıyor ve bende senın gıbı dusunuyorum bunları barı ben alayım dıyorum.Bende ınternetten bakmıstımda chıcconun cok guzel kanguruları var bebek cantası almayı dusunmuyorum ama ben spor derı bır canta alcam ınsallah.Bu arada Ebru arkadasımızda hosgeldı sefalar getırdı buralara a.s.
iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın :gitme:
Hoşbulduk, bende konu açılmışken bişey sormak istiyorum, bu adetler nedir yaa herşeyi annennemi yapar kayınvalide bişey yapmazmı çünkü annem deli gibi alışveriş yaparken kayınvalidem pekde bişey almıyo acaba adetlerden dolayımı.
tatlım bizde adet daha annem beşiğide alacaktı ama ben izin vermiyorum babam geçen sene vefat etti kızkardeşim var daha bekar eve o bakıyor bende para harcatmak istemiyorum ama çok özeniyor birtek beşiği kabul ettirebildim almamaya herşeylerini almış
almayada devam ediyor benimde kaynana tarafında bir çöp dahi yok bana ne aldılarki çocuğuma alsınlar beraber duruyoruz ismimiz konsun istiyorlar ama icraat yok daha istememde zaten :mymeka:
tatlım bizde adet daha annem beşiğide alacaktı ama ben izin vermiyorum babam geçen sene vefat etti kızkardeşim var daha bekar eve o bakıyor bende para harcatmak istemiyorum ama çok özeniyor birtek beşiği kabul ettirebildim almamaya herşeylerini almış
almayada devam ediyor benimde kaynana tarafında bir çöp dahi yok bana ne aldılarki çocuğuma alsınlar beraber duruyoruz ismimiz konsun istiyorlar ama icraat yok daha istememde zaten :mymeka:
iyi aksamlar kızlar naber nasilsiniz
bende biraz sinir olmuyo değilim insan heveslenmezdemi yaa daha erken diye yapmıyodur belki diyip geçiyorum neyapalım ilerleyen günlerde görcez.
saol tugba cnm iyiz ne olsun bebiste iyi kipir kipir havalar sogmaya basladi kızlar vala gebze buz gibi
yok ya görmemiş benimkilerklava:erken olsa annemde yapmaz ki akşam özellikle eşime yemekte söyledim onlarda vardı annem dedim birsürü ciciler almış oğlumuza cinsiyeti öğrendiğimiz gün dedim halada alıyor anneme biraz banada bırak bende alayım dedim hatta diye söyledim görgü öğrensinler birazcık yemekten sonrada annemlere gittim orda resimlerini falan çektim eve gelince eşime gösterdim kabloyu bulsam sizede göstercem zaten
aman bende kendim gördükçe alıyorum birsürü şey oldu daha da almıcam, eksiklerim var gerçi ama zamanla onlarda bebek karyolası yada oda takımı nı felan aldınızmı biraz beklesekmi acaba aldıysanız nerden aldınız acaba fiyatları ne civarda biraz bilgi verebilirmisiniz.
vala aldiklarimi gostermıyorum kızlar ona ne esimle cikip alip geliyorum insan olsunlarda bizden saygi gorsunler allaha sukur aliyorum aliyoz kapi susume baktınız mı nasil yaptıma kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?