2010 Şubat Anneleri

merhaba ...umarım hepiniz iyisinizdir,ben aranızdan ayrılalı 2 ay oldu ama hala görünce içim cız ediyor

zehcım sızdede mı herseyı anne yapıyor bızdede var o uyuz adet benımde annem hazırlıyor ve bende senın gıbı dusunuyorum bunları barı ben alayım dıyorum.Bende ınternetten bakmıstımda chıcconun cok guzel kanguruları var bebek cantası almayı dusunmuyorum ama ben spor derı bır canta alcam ınsallah.Bu arada Ebru arkadasımızda hosgeldı sefalar getırdı buralara a.s.

Hoşbulduk, bende konu açılmışken bişey sormak istiyorum, bu adetler nedir yaa herşeyi annennemi yapar kayınvalide bişey yapmazmı çünkü annem deli gibi alışveriş yaparken kayınvalidem pekde bişey almıyo acaba adetlerden dolayımı.

tatlım bizde adet daha annem beşiğide alacaktı ama ben izin vermiyorum babam geçen sene vefat etti kızkardeşim var daha bekar eve o bakıyor bende para harcatmak istemiyorum ama çok özeniyor birtek beşiği kabul ettirebildim almamaya herşeylerini almış
almayada devam ediyor benimde kaynana tarafında bir çöp dahi yok bana ne aldılarki çocuğuma alsınlar beraber duruyoruz ismimiz konsun istiyorlar ama icraat yok daha istememde zaten :mymeka:

bende biraz sinir olmuyo değilim insan heveslenmezdemi yaa daha erken diyemi yapmıyodur belki diyim geçiyorum neyapalım ilerleyen günlerde görcez.

bende biraz sinir olmuyo değilim insan heveslenmezdemi yaa daha erken diye yapmıyodur belki diyip geçiyorum neyapalım ilerleyen günlerde görcez.

saol tugba cnm iyiz ne olsun bebiste iyi kipir kipir havalar sogmaya basladi kızlar vala gebze buz gibi

bende biraz sinir olmuyo değilim insan heveslenmezdemi yaa daha erken diye yapmıyodur belki diyip geçiyorum neyapalım ilerleyen günlerde görcez.

yok ya görmemiş benimkiler klava:erken olsa annemde yapmaz ki akşam özellikle eşime yemekte söyledim onlarda vardı annem dedim birsürü ciciler almış oğlumuza cinsiyeti öğrendiğimiz gün dedim halada alıyor anneme biraz banada bırak bende alayım dedim hatta diye söyledim görgü öğrensinler birazcık yemekten sonrada annemlere gittim orda resimlerini falan çektim eve gelince eşime gösterdim kabloyu bulsam sizede göstercem zaten

saol tugba cnm iyiz ne olsun bebiste iyi kipir kipir havalar sogmaya basladi kızlar vala gebze buz gibi

dikkat et canım sakın üşütme valla biliyorsun bizim hasta olmamız sakıncalı iyileşemiyoruz burdahava bir acayip bir aşırı sıcak birde yağmurlu falan inş. hava değişimi çarpmaz

aman bende kendim gördükçe alıyorum birsürü şey oldu daha da almıcam, eksiklerim var gerçi ama zamanla onlarda bebek karyolası yada oda takımı nı felan aldınızmı biraz beklesekmi acaba aldıysanız nerden aldınız acaba fiyatları ne civarda biraz bilgi verebilirmisiniz.

ah kızlar tek degilsiniz benim kaynanam da da bitane corap almis dil hemde esim tek oglan birde kızları var kızının cogununa almis almis bize de cop yok aynı evde yasıyoruz bana yardım etigi bile yok ama ne yuzune bakıyorum nede selam veriyorum surda birkac hafta da katlaniyorum onlara utanmıyolar benim annemde da cinsiyet beli dildi aldi ciciler falan simdi bir kac gun sonra londraya gidiyorum gorsun aylem neler alcak kızlar gorgusuz kaynanalarimiz var bugun teyzem annemi aramis yatak allalim kocaman bisi bebeye hediye diye bende bebek odasi alcaz isterse oda para kata bilir bize yardim etsin dedim milet dusunuyo kaynanadan tıkyok

vala aldiklarimi gostermıyorum kızlar ona ne esimle cikip alip geliyorum insan olsunlarda bizden saygi gorsunler allaha sukur aliyorum aliyoz kapi susume baktınız mı nasil yaptıma kızlar

yok canım ya biz oda yapmıycaz sadece beşik onuda eşim yaptırmayı düşünüyor aklında bir fikir varmış bende bilmiyorum süpriz olacak :sm_confused:
diğer kızlar aldı beşikleri valla odasını hazırlayanlarda oldu fiyat olarak değişken ya modeline markasına bağlı canım bilgim yok araştırmak lazım tabi

vala aldiklarimi gostermıyorum kızlar ona ne esimle cikip alip geliyorum insan olsunlarda bizden saygi gorsunler allaha sukur aliyorum aliyoz kapi susume baktınız mı nasil yaptıma kızlar

baktım şimdi canım çok güzel olmuş eline sağlık sen mi yaptın hamarat seni :hulya:
ben beceremem böyle şeyleri aman çokta umrumda bebişim bir doğsun benim ailemden baba ve anne tarafından daha neler gelir neler hiç almama gerek bile yok aslında
yinede insan üzülüyor düşüncesizliklerine yani birde utanmadan isim diye tutturuyorlar ya ona kızıyorum yoksa konu alıp almamaları değil :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…