canım fazla takma yaaa ama bak bebişin üzülcek:teselli:kızlar moralim çok bozuldu yamafoldumben bankaya çıkmıştım dr muayenehanesi bankanın tam karşısında direk gittim vardır diye 10dk sonra gelir dediler biraz bekledim hastasıda yoktu tahlil sonuçlarımı göstereyim diye şeker yüklemesi sonucu iyi problem yok dedi kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye bir test var ındırect coombs testi onu istemişti 3aylıkkende yapılmıştı ozaman sonuç negatifti dr sorun yok demişti bu seferkinde zayıf pozitif diyor drumuzda 10 gün sonra tekrar yapalım dedi yine aynı çıkarsa izmire göndercem diyor karaciğer büyümesi falan oluyormuş kan uyuşmazlığında burda malesef ayrıntılı ultrason yok :sinifsinif:ay çıldırcak gibi oldum 10gün nasıl dayancam ben kafama takarım şimdi ne olur dua edin kızlar çok kötü hissediyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettim zaten bunada dayanamam Allahım yardım etsin hepimize çok kötüyüm çok mafoldumbenmafoldumben
kızlar moralim çok bozuldu yamafoldumben bankaya çıkmıştım dr muayenehanesi bankanın tam karşısında direk gittim vardır diye 10dk sonra gelir dediler biraz bekledim hastasıda yoktu tahlil sonuçlarımı göstereyim diye şeker yüklemesi sonucu iyi problem yok dedi kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye bir test var ındırect coombs testi onu istemişti 3aylıkkende yapılmıştı ozaman sonuç negatifti dr sorun yok demişti bu seferkinde zayıf pozitif diyor drumuzda 10 gün sonra tekrar yapalım dedi yine aynı çıkarsa izmire göndercem diyor karaciğer büyümesi falan oluyormuş kan uyuşmazlığında burda malesef ayrıntılı ultrason yok :sinifsinif:ay çıldırcak gibi oldum 10gün nasıl dayancam ben kafama takarım şimdi ne olur dua edin kızlar çok kötü hissediyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettim zaten bunada dayanamam Allahım yardım etsin hepimize çok kötüyüm çok mafoldumbenmafoldumben
merhaba,
bende uzun zamandır sizi dışardan okuyorum ve şubat anneleri arasına bende girmek istedim.Benimde kızım olcak hayırlısıyla şubatın ilk haftası gibi gözüküyo doğum tarihide.Hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz inşallah...hihoyyyt
kızlar moralim çok bozuldu yamafoldumben bankaya çıkmıştım dr muayenehanesi bankanın tam karşısında direk gittim vardır diye 10dk sonra gelir dediler biraz bekledim hastasıda yoktu tahlil sonuçlarımı göstereyim diye şeker yüklemesi sonucu iyi problem yok dedi kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye bir test var ındırect coombs testi onu istemişti 3aylıkkende yapılmıştı ozaman sonuç negatifti dr sorun yok demişti bu seferkinde zayıf pozitif diyor drumuzda 10 gün sonra tekrar yapalım dedi yine aynı çıkarsa izmire göndercem diyor karaciğer büyümesi falan oluyormuş kan uyuşmazlığında burda malesef ayrıntılı ultrason yok :sinifsinif:ay çıldırcak gibi oldum 10gün nasıl dayancam ben kafama takarım şimdi ne olur dua edin kızlar çok kötü hissediyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettim zaten bunada dayanamam Allahım yardım etsin hepimize çok kötüyüm çok mafoldumbenmafoldumben
volescim sesin çıkmıyo nerdesinnn
merhaba,
bende uzun zamandır sizi dışardan okuyorum ve şubat anneleri arasına bende girmek istedim.Benimde kızım olcak hayırlısıyla şubatın ilk haftası gibi gözüküyo doğum tarihide.Hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz inşallah...hihoyyyt
burcu canım gözün aydın çok güzel geçmiş muayene... Iyiki gitmişsin... Neyse pipi olayıda netlik kazandı demek... çok şükür artık gelsin doğum zamanı...
seldacımda yarın 13:00 de gidiyo dr. A inşallah ondanda böyle haberler duyarız hayırlısıyla...
Burdayım canım mümkün olduğunca yazdıklarınızı okumaya gayret ediyorum ama yazamıyorum...
Geldin canım aramıza... Sağlıkla gelsin inşallah meleğin... Cinsiyeti belli mi?
Canım sıkma canını... Izmire falan gerek kalmaz inşallah... Kaç kez yapılıyor bu test ben anlamadım... Ilkinde negatif çıkmış işte büyüdükçe tekrar tekrar yapıyolar mı?
hoşbulduk canım keyifler iyi sizlerin nasıl??hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın keyifler nasıl
hoşbulduk canım keyifler iyi sizlerin nasıl??
bende de kan uyuşmazlığı var test yaptık bişey çıkmadı ama bebeğimiz doğunca iğne vurulcakmış heralde
of kızlar sormayın valla dahada sıkıcı olucak galiba izine çıkmama daha 2 ay var ama şu yönden iyi günler kısalıyo geceler uzuyo bebişlerimize kavuşcaz kış günleri daha çabuk geçer bu hafta bide saatler alınıyo geri oh ohh
Evet benimde kızım olcak, 25.haftaya giridim bugün.
sağolun kızlar biliyorumda elimde değil :sinifsinif:esracım bilmiyorumki ilkini 3 aylık yaptırmıştım şimdi yine istemişti önlem amaçlı ayrıntılı ultrason sormuştum gelişimiyle ilgili sorun varmı yok mu diye ayrıntılı ultrason yok test yapalım sonuçlara göre zaten izmire yönlendiriyorum demişti
ilk bebekte herhangi bişey olmuyor zaten doğumdan sonra iğnesi var en geç 72saat içinde vuruluyor 2.bebeğe bişey olmaması için 3.düşünüyorsan 2.ci doğumdan sonrada yapılması gerekiyor
ben ilkini kaybettiğin için kürtajdan sonrada vuruluyor tabiki benimde vurulmuştu 3aylıkken sorun yoktu şimdi tekrar yapalım diyor insanın kafasını karıştırmaya bayılıyorlar :mymeka:
hiçbirşey olmaz allahın izniyle için rahat olsun bitanem..kızlar moralim çok bozuldu yamafoldumben bankaya çıkmıştım dr muayenehanesi bankanın tam karşısında direk gittim vardır diye 10dk sonra gelir dediler biraz bekledim hastasıda yoktu tahlil sonuçlarımı göstereyim diye şeker yüklemesi sonucu iyi problem yok dedi kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye bir test var ındırect coombs testi onu istemişti 3aylıkkende yapılmıştı ozaman sonuç negatifti dr sorun yok demişti bu seferkinde zayıf pozitif diyor drumuzda 10 gün sonra tekrar yapalım dedi yine aynı çıkarsa izmire göndercem diyor karaciğer büyümesi falan oluyormuş kan uyuşmazlığında burda malesef ayrıntılı ultrason yok :sinifsinif:ay çıldırcak gibi oldum 10gün nasıl dayancam ben kafama takarım şimdi ne olur dua edin kızlar çok kötü hissediyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettim zaten bunada dayanamam Allahım yardım etsin hepimize çok kötüyüm çok mafoldumbenmafoldumben
inşallah canım benim inanırmısın doktor kontrolunde sedyede yatarken sizlere neler yazacağımı tasarlıyorum..inşallah iyi haberlerle gelirim..seldacımda inşallah güzel haberlerle gelicek yarın dualarımız seninle canım aklımızda ve kalbimizdesin
esracımm arıcam seni hastaneden çıkınca
hayırlı olsun canım sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin Rabbim... Bak ilk sayfaya gidersen orda bizim hamiş listemizi görebilirsin... istenen bilgileri buraya yaz senide listeye eklesin yaren arkadaşımız....
canım inşallah sorun olmaz ya... bi problem çıkıcağını sanmıyorum... bi sürü bu şekilde doğum yapan insan var.... sakın üzme kendini canım...
hiçbirşey olmaz allahın izniyle için rahat olsun bitanem..
bu doktorların her dediğine inanmamak lazım dün bizim alt komşuyu 7,5 aylık doğurtuyorlardı nerdeyse.. sırf sezeryan parası alabilmek için.. serumla suni sancı bile vermişler düşün artık..ama bebek gelmemiş.. başka hastaneye gitmişlerde kurtulmuşlar erken doğumdan o yüzden kendini sıkıpta bebeğe zarar verme..
inşallah canım benim inanırmısın doktor kontrolunde sedyede yatarken sizlere neler yazacağımı tasarlıyorum..inşallah iyi haberlerle gelirim..
esracımm arıcam seni hastaneden çıkınca
canım benim dualarımız seninle bekliyoruz sabah erkenden mi gidicen rahat ol ve kendini çok sıkmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?