2010 Şubat Anneleri

tubıs canım uzme kendını bısey cıkıcagını zannetmıyorum ben hem kan uyusmazlıgının artık tedavısı var hıc uzme kendını bıseycık olmaz bak dualarımız senınle...

kızlar eminönüne gidicem bebek çantası kanguru bide kendime gecelik pijama bakıcam eminönünde bildiğiniz önereceğiniz biyer varmı

kızlar eminönüne gidicem bebek çantası kanguru bide kendime gecelik pijama bakıcam eminönünde bildiğiniz önereceğiniz biyer varmı

havuzlu han a gıdebılırsın canım sımdı tarıf edemıcem ama cok uzak degıl meydanda mısır carsısı gırısınden sor bı yere 10 dk yurume mesafesı war sadece...

ay yerim ben seni burcucum gözün aydın tatlım bak için rahatladı maşallah prensesine
hoş geldin canım aramıza
canım üzülme inşallah önemli bişi değildir stres yapıp bebişide üzme
fatoşş kııız sesin çıkmıyor canım nasılsın

hoş geldin canım ekran açıktı ev sahibi çağırdı çay içelim diye oraya çıkmıştım geçmşe bakıyodum iyim hayatım sen nasılsın

benim anacığım var:icecream:sağolsun tam takım almış bebeğin çantası, kangurusu ,ana kucağı birde bebeği taşıyacağın kucak varya hepiciği takım birde öyle güzelki bebişe herşeyi almış banada zaten dünyanın hamileliğini almıştı geceliğimi almış alt üst şimdide tek parça alacakmış doğumdan sonrası için iyiki onlar var ya hayatımızdahihoyyythihoyyyt

Herşey çok güzel olacak inşallah canım içini ferah tut:1hug:

Evet benimde kızım olcak, 25.haftaya giridim bugün.

Hoşgeldin canım. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah.

sağol FATOŞ iyiyim..
teşekkürler ZEYNEP ben gidince havuzlu hanı bulurum zaten eşim biliyodur belkide.. peki orda marka satıyorlarmı?? yani pier cardin cihicco felan çantayla kanguruyu güzel bişey almak istiyorum

evet canımya sağolsunlar benimkide beşiği dahil herşeyini yapıyo benim ilk çocuğum bizdede adet kız annesi yapar herşeyi.. bari bunlarıda ben alayım dedim..

fatoş sağol kuşum işte herşeye evham yapıyoruz
burcu tatlım kendime daldım seni unuttum gözün aydın maşallah kızına
ebruderin sende aramıza hoşgeldin aramıza kızında hayırlı olsun :1hug:

ben bilgileri versem sat:29 nisan, cinsiyeti:kız, tahmini doğum tarihi:3 şubat

ebru aramıza hoşgeldin tatlım kusura bakma geç oldu geçmişi okumayınca başkasının yazdığı mj dan alıyorum heberi :)))

ebru hosgeldın aramıza...
zehra canım marka satan yerler de var normal satan yerlerde... tam olarak hatırlayamıyorum ama marka satan yerler olması lazım...
chıcco nun outletıne de gıdebılırsın emınonunde var... mecıdıyekoy profılodada var tatlım...

tamam canım sultanhamamdaymış orayada bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…