• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

teyzalerimmmmmmmmmm biz geldik iyiki gitmiş annem özele çok mutlu oldu beni görünce gözleri doldu fark ettim bende utandım yüzümü kapattım hemen,Radyolog amca biraz kızdı zilli aç yüzünüde babaya resim çekelim dedi annem yan dönünce bende açtım yüzümü hemen babam görsün diye.Herşeyim normal ben anneme diyordum ama rahat etmiyordu.Bal gibi radyolog amca baktı teyzoşlar anneme tek tek nereye baktığını neyi ölçtüğünü anlattıda.560 gr olmuşum Annemde aferin aldı dr dan iyi bakmışsın kızına dedi hee bu arada %100 kız olduğumda tescillendi.

kızım size anlatmış ne yaptığımızı çok güzel bir duygu kesinlikle 4 boyutlu usg girin kızlar iyiki gitmişim resimlerini ve cd yi aldık geldik.hem 2 yan binam demiştim ya komşu indirimide yaptı bize.165 ti normalde 100 tl aldı.İnşallah diğer arkadaşlar sizerde iyi haberlerle gelirsiniz.

Aferin sana seni zilli seni annene de söyle artık korkmasın maşallah sanakaydirigubbakcemile3

üfff çok yoruldum ya bugün.. bacaklarım sırtım heryerim ağrıdı valla.. bir yandan da arayan arayana-tatlicadiarzu- kurtarın beniiii...

ara ara girip okudum ama yazamadım kimseye.

burcu iyi olmuş kız gittiğin, için rahatlamıştır..prensesin de iyiymiş çok şükür..:nazar:

<<kaptan kemal sesleniyor.. kaptan kemal sesleniyor..
--çıkarın beni bu kaptan..
>>

lülülülülülü

teyzalerimmmmmmmmmm biz geldik iyiki gitmiş annem özele çok mutlu oldu beni görünce gözleri doldu fark ettim bende utandım yüzümü kapattım hemen,Radyolog amca biraz kızdı zilli aç yüzünüde babaya resim çekelim dedi annem yan dönünce bende açtım yüzümü hemen babam görsün diye.Herşeyim normal ben anneme diyordum ama rahat etmiyordu.Bal gibi radyolog amca baktı teyzoşlar anneme tek tek nereye baktığını neyi ölçtüğünü anlattıda.560 gr olmuşum Annemde aferin aldı dr dan iyi bakmışsın kızına dedi hee bu arada %100 kız olduğumda tescillendi.

kızım size anlatmış ne yaptığımızı çok güzel bir duygu kesinlikle 4 boyutlu usg girin kızlar iyiki gitmişim resimlerini ve cd yi aldık geldik.hem 2 yan binam demiştim ya komşu indirimide yaptı bize.165 ti normalde 100 tl aldı.İnşallah diğer arkadaşlar sizerde iyi haberlerle gelirsiniz.

ayyy yesin seni teyzelerin maşallah sanada annenede...

hemde çok sıkıcı
benim için çok yoğun bi hafta muhasebeciler bilir...beyanname dönemleri falan sıkıştık iyice...
bayramdan sonra çalışmıcam bu gidişle çok stresli ve yoruluyorum akşama kadr koltukda oturmak bile yoruyo insanı...
kızımda çok kasıyo kendini hele bugün ayağımıydı bacağımıydı kolumuydu bilmem ama resmen karnmı yırtıp çıkıyodu burdaki iş arkadaşlarım bile hayret etti...çok canımı acıttımafoldumben

canım benim bilmemmi kdv ler muhtasarlar ssk lar hepsi var yandık valla tüm gün oturuyoruz koltukta bacaklarım davul oluyo resmen 36 numarayla geliyom 38 le çıkıyom burdan sankiii..

canım benim için rahatladı demi benimde rahatlamıştı çok güzel bişey incelediler demi herşeyini çok güzel gözün aydın tatlımmmm ah teyzesi yesin onu ilk başta anlamadım senin annende geldi sandımm ne safım yaaa

oyyy yesınler senın prensesınıııı :asigim:

Aferin sana seni zilli seni annene de söyle artık korkmasın maşallah sanakaydirigubbakcemile3

üfff çok yoruldum ya bugün.. bacaklarım sırtım heryerim ağrıdı valla.. bir yandan da arayan arayana-tatlicadiarzu- kurtarın beniiii...

burcu iyi olmuş kız gittiğin, için rahatlamıştır..prensesin de iyiymiş çok şükür..:nazar:

>>

lülülülülülü

ayyy yesin seni teyzelerin maşallah sanada annenede...

sağolun kızlar nasıl rahatladım anlatamam size dünyalar benim oldu sanki.Rabbim istiyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın hepimizin bebeğini bize bağışlasın.:Saruboceq:

>>

lülülülülülü

:roflol::roflol:
Kız yaren çık ta bi hava al en iyisi gelmişler sana çalışmaktankaydirigubbakcemile3

Akşam olsa da gidip şu dün akşam başladığım patiğimi bitirsem:hulya:

of kızlar sormayın valla dahada sıkıcı olucak galiba izine çıkmama daha 2 ay var ama şu yönden iyi günler kısalıyo geceler uzuyo bebişlerimize kavuşcaz kış günleri daha çabuk geçer bu hafta bide saatler alınıyo geri oh ohh

kızlar şimdi aldım test sonucumu açlık kan şekeri 78
glukozdan sonra 90 normal diyor ama sizin değerlerden çok farklı ben az şekerlimiyim şimdi

burcucum ne güzel gördün kızını geldin için rahatladı bende istiyorum oğlumu görmeyi çok özledim onu ama daha var görmemize

canım benim bilmemmi kdv ler muhtasarlar ssk lar hepsi var yandık valla tüm gün oturuyoruz koltukta bacaklarım davul oluyo resmen 36 numarayla geliyom 38 le çıkıyom burdan sankiii..

canım benim için rahatladı demi benimde rahatlamıştı çok güzel bişey incelediler demi herşeyini çok güzel gözün aydın tatlımmmm ah teyzesi yesin onu ilk başta anlamadım senin annende geldi sandımm ne safım yaaa

hemde ne rahatlamak.gülmekten karnıma kramp girdi kız Allah iyiliğini versin annemin ne işi var..şakkıdı

bendede bı hareket yok bugun canım stres yapma bu haftalarda hareketlerı duzensız oluyormus zaten 28 den sonra duzene gırıyormus...

canım endişelenme her gün düzenli oynayamazki biraz tatlı falan ye ayaklarını yukarı dikip sol tarafına yatarsan etkili olabilir bi dene istersen ama bence sorun yoktur

canım hissetmiyorsundur bana dr dedi ki bebeğin her hareketini hissetsek günümüzü normal yaşayamayız. biraz şekerli bişiler ye bakalım oynıcak mı

canım çukulata falan ye eğer için rahat etmeyecekse benimkide akşamdan beri balık yedim balık gibi oynuyordu şimdi sakinleşti merak etme dertlenecek bişey yoktur doğunca görcem ben kendimizi yeter artık bir durda nefes alalım diycezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kızlar bizim oglanı oynatacaz diye bugun cok yedim.. ama bir toplnatı sırasında oynadı meger stres istiyomus yahu.. walla naz yapıyo annesine simdiden..

kızlarrr az once noldu tahmın edınnnn
ben bebısımın hareketlerını hıssedıyorum mınık pıtırtılar seklınde ama sanırım az once resmen bı tekme yedımmm :asigim:
bı kac kez oldu ard arda gobek delıgımın hemen yanı pıtırdadı karnımı actım baktım resmen o vurdukca kalkıp ınıyor karnımın o bolgesı ılk kez dısarıdan gordum bı kac kez oldu gectı
ınanamıyorum yaaa resmen dısardan gordum hareketını eger oysa tabııı :asigim:

canım iste ipek kızımız o yaw...

canım benim teyzesi yesin onu masallah ona :nazar::nazar:

Maşallah fıstığıma aferin böyle annenide bizide mutlu et güzel haberler gönder hep bize..

Burcucum hadi geçmiş olsun.. rahatladık güzel haberlerini alınca.. inşallah hep böyle sorunsuz mis gibi bir hamilelik geçirirsin (sigarayı bırakman konusunda en azından miniğin karnındayken içmemen konusunda ısrarcıyım doğumdan sonra beraber içeriz şimdi bırak emi)

ekledim canım resmini valla çok rahat her yerede giriyo yıka tak sil

hayatım biraz pahalı geldi bana ama bizim burada markette bakarım.. çok ihtiyacım var böyle bişeye benimde kesinlikle eğilemiyorum yere

kızlar şimdi aldım test sonucumu açlık kan şekeri 78
glukozdan sonra 90 normal diyor ama sizin değerlerden çok farklı ben az şekerlimiyim şimdi

her hastanenin değeri farklı demekki az şekerli iyidir.hadi gözün aydın

burcucum ne güzel gördün kızını geldin için rahatladı bende istiyorum oğlumu görmeyi çok özledim onu ama daha var görmemize

ben bu renklide gördükten sonra siyah beyaz kesmez beni herhalde.cd verdi dr şimdi bile onu izliyorum arada çaktırmadan.

Selda soruyordun ya canım ne yemeli diye bol bol süt iç bak ben sırf süt içemiyorum kokusu yok diye light sü alıyorum 1 su bardağına 1 çay kaşığı nesquik atıyorum o zaman kokusu gelmiyorda bana günde 3 bardak içiyorum biraz gaz yapıypr ama olsun bebişe yarıyor belli.

hemde ne rahatlamak.gülmekten karnıma kramp girdi kız Allah iyiliğini versin annemin ne işi var..şakkıdı

ay arkadaşım işte diyom ya saflığım tutmuş olsun bak ne güzel başka yönden bakmışım ben heheh

Maşallah fıstığıma aferin böyle annenide bizide mutlu et güzel haberler gönder hep bize..

Burcucum hadi geçmiş olsun.. rahatladık güzel haberlerini alınca.. inşallah hep böyle sorunsuz mis gibi bir hamilelik geçirirsin (sigarayı bırakman konusunda en azından miniğin karnındayken içmemen konusunda ısrarcıyım doğumdan sonra beraber içeriz şimdi bırak emi)

hayatım biraz pahalı geldi bana ama bizim burada markette bakarım.. çok ihtiyacım var böyle bişeye benimde kesinlikle eğilemiyorum yere

canım benim 20 tl ye aldım ben orda koli fiyatını vermiş yoksa bende almazdım

sağol burcucum bunuda atlattım birde dra gösterebilseydim haftayada aşımızı oluruz ondan sonra biraz daha rahatlarım

sağol Selda İnşallah hepimiz artık iyi haberlerle geliriz seninde yarın dimi dr rnd. benimde yarın kendi dr uma da gitcem.sıgarayıda söyledim 1-2 tamam birşey demeyiz ama abartma yat söndur dudak tiriyakisisin sen bırakamadığına göre diyo bana adam çok tatlıydı ama radyologmu kadın doğumcumu anlamadım.

evet kızlar bizim oglanı oynatacaz diye bugun cok yedim.. ama bir toplnatı sırasında oynadı meger stres istiyomus yahu.. walla naz yapıyo annesine simdiden..

canım iste ipek kızımız o yaw...

canım benim teyzesi yesin onu masallah ona :nazar::nazar:

seninki simdiden iş hayatına hazırlanıyor baksana stres seviyor beyfendi.sağol canım hepimizin bebeğine maşallah allah nazarlardan saklasın.

merhaba,
bende uzun zamandır sizi dışardan okuyorum ve şubat anneleri arasına bende girmek istedim.Benimde kızım olcak hayırlısıyla şubatın ilk haftası gibi gözüküyo doğum tarihide.Hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz inşallah...hihoyyyt

Back