- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
canımcım ne oldu bakıyım sanaaa
yok canım aynı msjı iki kere göndermişimde birini silmiştim o çizgiler ondan :kedi:
alttan muayeneye takmış drumdayım sadece -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım ne oldu bakıyım sanaaa
bana ilk 3 ay baktı sonra bakmadı zaten direk öl eaç demiyolar yani benimki müsaitsen bakalım diyo şuan için bakmadı bi daha
berkinde fiyatlar çok uçuk değmez bence setbaşında sönmezin arkasında var hamile butikler onlar daha uygun .evet canım doğru 5 tl ve o kadar da güzelki likralı koyu renk iki tane aldım ben bend şok olmuştum onuda heykeldeki postaneyi geçiyosun lcw ya gelmeden yeni açılan mağza var orda görüp aldık bi bak sende istersen belki kalmıştırrr
http://images.google.com.tr/imgres?...B0ZL%C4%B0K+S%C4%B0STEM%C4%B0&hl=tr&sa=G&um=1
canlarım bu işte burda toplu fiyatını vermiş nomalde 20 tl falandı ben aldım
yooo hiç olmadım valla...akıntım normaldi hamilelik öncesi gibi..kanama falanda yaşamadım...doktorumda hiç bakmadı...fisfisfis
canım korkma acımıyo...fatoşcum sağol.büyüdü walla oğlumm..neyse kızlar ben çıkıyorum biraz uzancam öptüm hepinizi...
bendede bundan war canım gercekten guzel temızlıyor ewlenmeden once almıstım bende o zamanda yanılmıyosam 20 falan gıbı bıseydı...
scotch brite yeni bir yer silme paspası çıkarmış vileda gibi değil ama microfiber sopalı inanınki muhteşem benim gibi temizlik delisi olan birini bile kullanmaya itti mecburen göbişten eğilip yer bile silemiyorum artık ama o çok güzel yerleri sildikçe silesim geliyo inanınki tavsiye ederim durun resminide bulup koyayım sizlereee
12 kişi var sitede ama herkesin işi var bugün galiba çokta sıkıcı bir gün yaa
hemen alıyorum o dediğin şeyden..resmini ekle bakım canımm