nuk yenidoğan için olanı deniyoruz..ama hep fırlatıyor yuzunu ekşitiyor..atıyor..memenin sıcaklığı bi de süt yok diye sanırım.. bir de eğer böyle az az besleniyorsa karnı öyle doyuyorsa emzik verince yiyemez de zayıf düşer diye şüphe duyuyorum??emziği ne zaman veriyorsunuz? uyuyacakkenmi?canım emzık vermıyomusun? senınkı artık emzıklık hale gelmıs... cok zordur emınım bızımkıler az da olsa duruyor yıne sukur... ama her bebek farklıdır her bebegın huyu farklıdır bence kesınlıkle agzına uygun sevdıgı bı emzık bulun.
İki çay kaşığı kimyonla bir miktar şekeri bir çay bardağı suda bi taşım kaynatıyorum bekletiyorum.
ahhh ay 1 aylık mınıkler oynatıyolar bızı walla fıldır fıldır sempatiksalakcinniAh zeynepcim bizim kiz da ayni kucakta pispislanmak sallanmak istiyodu bizde gidip salincak aldik ama yok hanimefendi illede kucak istiyo annesinin kokusuna alismis bikere.
Salincaginda bes on dk duruyo yine basliyo aglanmaya kucak içinnaniknanik
ben uykuya gecıs asamasında verıyorum gercı cok tutmuyo 10 dk sonra atıyo ama yawas yawas alısır ıns...nuk yenidoğan için olanı deniyoruz..ama hep fırlatıyor yuzunu ekşitiyor..atıyor..memenin sıcaklığı bi de süt yok diye sanırım.. bir de eğer böyle az az besleniyorsa karnı öyle doyuyorsa emzik verince yiyemez de zayıf düşer diye şüphe duyuyorum??emziği ne zaman veriyorsunuz? uyuyacakkenmi?
canım cok sokma. zeytınygına batır haffıften ıtekle poposundan cok degıl fıtıl atar gıbı yap. ayaklarıyla bısıklet cevırır gıbı hareket ettır hafıfce karnına bastır dızlerını.kızlar benm kız kaka yapamıyo 6dan beri ağlayıp duruyo z yağlı çubuk soktum az mı oldu acaba
çubuğun ne kadarını sokuyorsunuz
bakım canım suna bıChicco Polly Salıncak - Baby Sketching - Anne Bebek
bizim salincagimiz bu kendinden sallaniyo 6 çesik melodi var bunun içinde kalp atisi sesi bile var ama gel gelelim kizim ayikken durmuyo içinde . Ama uyuduktan sonra koyunca baya yatiyo
canım bak bu lınkıı al. kullanıcı panelıne gır.profıl duzenle secenegını sec. assagıda cızelge bolumu war. oraya yapıstır. anca sen kendın kendı profıl ayarlarından yapabılcegın ıcın bu kadar yardımcı olabılıyorum. ıns olur.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;28/st/20100130/n/keremim+/k/219d/age.png
cnm çok saol ama olmuyo bi türlü yapışmıyo çizelge yazılımınız öngörülen formatta diildir diyip duruyo neyse yinede çok saol
benim kız da emziği bazen alıyor bazen almıyor neden olduğunu bilmiyorum
dut çayı da iyi geliyor galiba kaka yapmaya benim kıza verdik biraz önce şimdi yapıyor çok şükür
kuru dutu 4-5 tanesini yarım çay bardağında kaynatın. süt sıcaklığına gelince 5-6 çay kaşığı içirin rahatlatıyor bizim eskiler hep böyle yaparmış. bir de annem dutu tazeyken çok yersen ishal olursun diyor demekki işe yarıyor
ay çok şükür sesi kesildi kızımın kaydirigubbakcemile2
dut çayı da iyi geliyor galiba kaka yapmaya benim kıza verdik biraz önce şimdi yapıyor çok şükür
kuru dutu 4-5 tanesini yarım çay bardağında kaynatın. süt sıcaklığına gelince 5-6 çay kaşığı içirin rahatlatıyor bizim eskiler hep böyle yaparmış. bir de annem dutu tazeyken çok yersen ishal olursun diyor demekki işe yarıyor
ay çok şükür sesi kesildi kızımın kaydirigubbakcemile2
pekı bunu eflal e mı verıyosun sen mı ıcıyosun? bende yarım tatlı kasıgı kımyonu 1 cay bardagı suda demlıyorum. 1 cay kasıgını ıpege ıcırıyorum gerısını ben ıcıyorum. sabah aksam gunde 2 kez. ama seker de katılabılır tadı berbat cunku :sinifsinif:
al işte oncacık seyın damak tadına bak yerım onun agzını ben kaydirigubbakcemile3Kizlar ben kizima emzigi çikolatayla alistirdim
emzigimiz silikon damakli degil ucu yuvarlak bi iki kere vercegim zaman az sulandirilmis çikolataya batirip verdim cuk cuk emmeye basladi :ecrin_bebek:
agzinin tadini biliyo cadikaydirigubbakcemile3
Ben bikaç çay kaşığı veriyorum eflale. Geriye kalanını ben içiyorum.
verdikten 10 dk sonra yaptı kızım. darısı senin oğlanın başına çok zor canım ya Allah hepimize sabır versin. kuru dutu bir bakkaldan almıştım canım ben maraştan(bir ilçesinden). maraşta kurutur satarlar öyle.cnm yaa kuru dutu nerden buldun aktarda vardır heralde dimi hemen etki ediyomu bende aldıriyim eşime iyi geliyosa benim oğlanın poposu yırtılcak ıkınırken yaa:çok üzgünüm:
ay ne warsa eskılerde war ya... o ıcırdıgımız ılaclar hep bu bıtkılerden meyvelerden yapılıyo sonucta en guzelı dogallık.
goya cocuklara ılk 6 ay sadece anne sutu verılır ha. baksana halımıze rezeneler kımyonlar dutlar ne bulursak verıyoruz kaydirigubbakcemile3
hadı gozun aydın onlar kaka yapıp pırtladıkca bız bayram edıyoruz :roflol:
yok ya ne anne sütü. uyduruyorlar bence. neler verdim ben bebişime. nane kimyon dut şekerli su...
valla bayram ediyoz :) aklinialirimsmile