ya bende aceba sevmedimiki diye düşünüyorum şu emzigi.bende sizlerin bi fikrini alayım dedeim.evet damaklı damaksız oluyo .zeynepcim emzik ucunun altı kesik gibi olur damaklılar...ben ikinsinide denidim almıyo.ama başka marka almayı düşünüyorum..
selam kızlar acaba içinizde memelri yara olan varmı ne olur bana çare bulun lansinoh dişinda (işe yaramadı) mememın ucu yarıldı kopmak üzere...
birde biri sevabına tickerimi değiştirebilirmi zeynebim 11,02,2010 doğumlu...
slm kızlar ya uff uyutamadım ömer beyi hala
saç kurutma makinasını açtım onu dinlio
dizlerim koptu valla
canım ya senın oglun kolıkmı Allah yardımcın olsun yaaa bıtanem ınsallah tez zamanda duzelır
bide revna çok geriniYo ve gerinirken sürekli bir kükreme halinde sizin bebklerde öylemi gece uyusa bile ben onun kükremesişnden yine uyuyamıyorum
canım emziğe inşallah alışır çok rahat ediyorum ben olmasaydı durmadan mızırdanacaktı çünkü. emziği veriyorum öyle bakınıyor. inşallah alıştırırsın prensesi. benimki hiç itmedi emziği direk aldı hiç zorluk çıkarmadı çok şükür. darısı defnenin başına inş. canım. ilk kavganızı yaptınız kızınla demek. :roflol::roflol::roflol: emziği bir an önce alırda annesinide güldürür inş. canım:dance:
aysegul hadı hayırlı olsun ılk kavganızı etmıssınız sıftah etmıssınız kızınla :roflol:
bende ıpekle meme ıcın kavga edıyorum walla daha dogrusu o mememle kavga edıp duruyor once atıyor sonra almaya calısıyor yuzu sekılden sekle gırıyor yakalayınca ısırıyor gulsemmı kızsammı bılemıyorum cok komık oluyor o hallerı :roflol:
sımdı ınceledım de emzıgı. markası nuk uzerınde sılıcone yazıyo sılıkonluymus yanı kaydirigubbakcemile3 emzıgın alt kısmında kucuk bı delık war hawa delıgı gıbı yanı sılıkon ve damaklı emzıkmı kullanıyo oluyoruz kaydirigubbakcemile5
slm kızlar ya uff uyutamadım ömer beyi hala
saç kurutma makinasını açtım onu dinlio
dizlerim koptu valla
göğüs yarasına en iyi bepanthene kullaanın ben ilkinde çok çekmiştim bu sefer 2 hafta önce bepanthene kullanmaya başladım çok şükür sıkıntısız emziriyorum bide 2. çok kolay oluyormuş yada bvakacak kimse olmayınca işnsan çabuk alışıyormuş ayşegül gibi bende tam rahata alışmılştım kızım 5.5 yaşında ama iyiki doğurmuşum kırkımız çıoksın uykusuzlukta geçecek inşlah
bide revna çok geriniYo ve gerinirken sürekli bir kükreme halinde sizin bebklerde öylemi gece uyusa bile ben onun kükremesişnden yine uyuyamıyorum
aminnn canım ..
kolik değil şükür ama arada oluyo böle
bi saati bi saatini tutmuyo asla
40 ından sonra düzelir diolardı bide:umursamaz:
bugün kızımın çok sancısı var offf ıhlayıp duruyor uykusunda bile. zaten hep ağlıyor 5 dk uyuyor memede
kızlar banada yaparmısınz tickerden olmuyo ya yapamıyorum.prensim burak 12,02,2010 doğumlu bide her defasında kn[/HTML][/CODE][/HTML]diliğndenmi çıkıyo bende olmadı yaaHTML:[CODE][HTML][HTML][CODE][CODE][CODE][CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE]