2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aysegul hadı hayırlı olsun ılk kavganızı etmıssınız sıftah etmıssınız kızınla :roflol:
bende ıpekle meme ıcın kavga edıyorum walla daha dogrusu o mememle kavga edıp duruyor once atıyor sonra almaya calısıyor yuzu sekılden sekle gırıyor yakalayınca ısırıyor gulsemmı kızsammı bılemıyorum cok komık oluyor o hallerı :roflol:

sımdı ınceledım de emzıgı. markası nuk uzerınde sılıcone yazıyo sılıkonluymus yanı kaydirigubbakcemile3 emzıgın alt kısmında kucuk bı delık war hawa delıgı gıbı yanı sılıkon ve damaklı emzıkmı kullanıyo oluyoruz kaydirigubbakcemile5

biz seninle aynı gün doğumuşuz

slm kızlar ya uff uyutamadım ömer beyi hala
saç kurutma makinasını açtım onu dinlio
dizlerim koptu valla

bnde yaşadım göğüs yarasını felaket bişey.. emecek diye aklım çıkıyordu resmen
birsürü krem kullandım hangisi geçirdi bilmiorum kaydirigubbakcemile3

göğüs yarasına en iyi bepanthene kullaanın ben ilkinde çok çekmiştim bu sefer 2 hafta önce bepanthene kullanmaya başladım çok şükür sıkıntısız emziriyorum bide 2. çok kolay oluyormuş yada bvakacak kimse olmayınca işnsan çabuk alışıyormuş ayşegül gibi bende tam rahata alışmılştım kızım 5.5 yaşında ama iyiki doğurmuşum kırkımız çıoksın uykusuzlukta geçecek inşlah

bide revna çok geriniYo ve gerinirken sürekli bir kükreme halinde sizin bebklerde öylemi gece uyusa bile ben onun kükremesişnden yine uyuyamıyorum

canım ya senın oglun kolıkmı Allah yardımcın olsun yaaa bıtanem ınsallah tez zamanda duzelır

aminnn canım ..
kolik değil şükür ama arada oluyo böle
bi saati bi saatini tutmuyo asla
40 ından sonra düzelir diolardı bide:umursamaz:

ayy inşallah canım çok istiyom alsın diye .bakalım mücadeleye devam..

kaydirigubbakcemile3 sagol canım....bizimki biranda tutuyo.valla mıknatıs gibi..

ya benimkide silikon.hem damaklı aldım.hem damaksız..olmdı.bide kauçuk deneyecegim.oda olmazsa vazgeçecegim..

slm kızlar ya uff uyutamadım ömer beyi hala
saç kurutma makinasını açtım onu dinlio
dizlerim koptu valla

ya benimki bu seseleri sevmiyo.uykusu varsada cin gibi oluyo

evet ya alışılıyo..ne yapalım biz bebek olayını bitirdik bari..şükür..

bide revna çok geriniYo ve gerinirken sürekli bir kükreme halinde sizin bebklerde öylemi gece uyusa bile ben onun kükremesişnden yine uyuyamıyorum

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kızlar banada yaparmısınz tickerden olmuyo ya yapamıyorum.prensim burak 12,02,2010 doğumlu bide her defasında kn
HTML:
[CODE][HTML][HTML][CODE][CODE][CODE][CODE][/CODE][/CODE][/CODE][/CODE]
[/HTML][/CODE][/HTML]diliğndenmi çıkıyo bende olmadı yaa

Son düzenleme:
kızlar emzik olarak chicco nun kauçunu alın ucu çok değişik damaklı değil benimki onu aldı yareninkide almış ama benimki genede emip oyalanayım demiyo çok nadir ööle

bugün ilk aşımızı olduk, hepatit B. bugün kızım tam 1 aylık oldu teyzeleri. ama helak oldum nasıl ağladı yavrum, katıldı sandım ödüm koptu, çok canı yandı, bacağından vurdular aşıyı. çok ağladı, yüreğim koptu. of nasıl zor şu aşı olmaları.

kızlar bide bişey sorcam benim kızım uykusu varken akşam geç saatlerde mesela 11 gibi, memede uykuya dalmadan çok huysuzlanıyor ağlıyor bağrıyor memeyi 2 kere çekiyor bırakıp ağlıyor, düz tutuyorum kucağımda hemen susuyor, uykuya dalma problemi çekiyoruz biraz. siz bebekleriniz uyusun diye neler yapıyosunuz neler deniyosunuz kızlar ya?
zeynep o söylediğin buzuki orhanın yaptığı müzik hakkatten etkili, denedim gördüm, acaba bu ne diye bööle dinliyor sonra sakinliyor ve uyuyor memede. herkese tavsiye ederim. tabii altı temizse, karnı doymuşsa ve gazı yoksa uyuyor :)

bugün kızımın çok sancısı var offf ıhlayıp duruyor uykusunda bile. zaten hep ağlıyor 5 dk uyuyor memede

aminnn canım ..
kolik değil şükür ama arada oluyo böle
bi saati bi saatini tutmuyo asla
40 ından sonra düzelir diolardı bide:umursamaz:

yok ya hıc ılgısı yok nasılsa oyle gıdıyor bızımkının hala uykusu duzene gırmedı gunduz uyusa gece uyumuyo gece uyusa gunduz nasıl ıs anlamadımkı kaydirigubbakcemile3

hılalcım benımkınıde sakınlestırıyor o muzıkler su an mesela pusetınde bı yandan da o calıyo uykuya daldı kendı kendıne... ben ya bu sekılde uyutuyorum eger gazı warsa huzursuzda gogsumde pıspıslıyarak uyutuyorum bazende kendısı emerken uyuyor...
pekı mınıklerı uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz? bızım zıllı yenı bı huy edındı kendısıne uyanıkken cırpınıyo resmen kucagına alıp ewın ıcınde gezınde kuzu kesılıp cın cın bakıyor :roflol:

bugün kızımın çok sancısı var offf ıhlayıp duruyor uykusunda bile. zaten hep ağlıyor 5 dk uyuyor memede

canım kakası ıcın zeytınyagı ıle masaj yap kukusuna ayaklarını bacaklarını hafıften karnına bastır yaptır kakasını. ben 2 gundur oyle yaptırıyorum sukur cok huzursuz degılız 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…