Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibelcım bu lınkı al profılındekı cızelge yerıne yapıstır.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;28/st/20100212/n/kucuk+prensim+burak/k/4fea/age.png
sagol burcucum butun mınıklerımız oyle guzeller kıKızlar selammm ben pek nete takılamıyorum. umarım herkes iyidir.
Bu arada Zeynep İpek ne kadar tatlı öyle... Maşallah. Tüm bebeklerimiz çok güzeldir eminim. Hepinizi ve minikleri öpüyorumm..
kıyamam canım ya karnına masaj falan yap dıcem ama emınım sen her yolu denemıssındır zaten... gecıcek az kaldı 1-2 aya toparlarız bebıslerde kendılerıne gelırler ıyıce...canım kakasını yaptı da gaz sancısı var galiba
ya da bir yeri ağrıyo
canım senın profıl ayarlarına gırıp yapılması lazım anca sen kendın yapabılırsın...yaa ben link oluşturuyorum ama yapışmıyo benimki hata veriyo siz benim yerime yapıştırsanız olmuyomu beceremedim bi türlü:1no2:
rıca ederım ne demek opuyorumnanaktanteşekkürler canım...
bende bıberon kullanmam gereken zamanlarda dr browns kullanıyorum walla cok da memnunum...kızlar dr browns biberon aldım bizim kız alıştı iice biberona şimdi buda anne memesi gibiya sinirleniyo az geliyo diye alışsın valla artık bu
nerde kız nerdeeeebnde doğum hikayemi ekledimmmmm
bu arada doğum tarihimiz 30 ocak oğluşumun adı kerem
otomatık mı alsak bızde ben ıp gerer kendım sallarım dıye dusundum ama... cok ayıptır anacım sorması ne kadara nerden aldınız???zeyno salıncak bende aldım otamatik sallanyo valla işe yaradı oyalıyorum uyuyo bazen
selam kızlar.
biz de salıncak almayı düşünüyoruz, netten baktıysanız, linkleri versenize, bakayım.
canım ya gazı olmasın bebısının benımkıde oyleydı emmek ıstıyordu sureklı megerse gazı varmıs karnı agrıyormus ondan emmek ıstıyormus aglamıyordu gazından once hıc anlamamıstım ama sımdı meme vermıyorum gazı olunca cok aglıyor sureklı emmek ıstıyodu benımkıde,senınkınınde bu yuzden olabılır bebekler bı yerı agrıdıgında emmek ıstermıs anne gogsunde kendılerını guvende hıssederlermıs.bıde zıncoyu hergunmu verdın gaz olayı duzene gırdımı?
Evet canım zincoyu her gün günde üç kere 4'er damla veriyoruz. Doktor öyle söyledi. Akşamları da kimyon çayı veriyorum birkaç kaşık bebeğe. Kendim de bir bardak rezene vekimyon çayının artanını içiyorum. Gaz için çok ağlamıyor. Kendi kendine atabiliyor genelde. Ama genelde. Bazen atamıyor uğraşıp duruyoruz.
zeh zeynep yaren.. kızlar şaşırıyorum valla sallamak kucağa almak hiç işe yaramıyor bizde sizde nasıl yarıyor..bizde beyefendi sıkılmışsa ağlıyrsa sadece benim mememle sakinleşiyor ne emzik ne sallamak babası da 10 dk anca susturuyor valla banyoya tuvalete zor gidiyorum uyumuyorsa memede kısacası...gece gene cok zorlandık..6-7 saat mememde uyumadan durdugu oluyor boş da olsa cekiyor..heralde süt çıkıyordur??ağlaya ağlaya dua ede ede uyuttum..tam dalacakken irkilip memem ağzında mı yokluyor ypksa basıyor yaygarayı.. salladık arabasına koyduk olmuyor agız hep meme bakıyor...alınca da agzında sakız gibi cekiştirip cıkarıyor jaybettirip geri buluyor cekeleştirşiyor.. haliyle benimki de can acıyor..sora kendimi kötü hissediyorum bi o bi bu memee saatlerce oturuyoruz...uyursa seviniyorum şu anki gibi...:)) gaz oldugunu dusundum ama doktor gaz olursa memede susturamazsın demişti???bu hep 6 ay boyle mi olucak ben yemek bile yiyemiyorum evde de tek basımayım aclıktan olucem..selam kızlar.
biz de salıncak almayı düşünüyoruz, netten baktıysanız, linkleri versenize, bakayım.
zeh zeynep yaren.. kızlar şaşırıyorum valla sallamak kucağa almak hiç işe yaramıyor bizde sizde nasıl yarıyor..bizde beyefendi sıkılmışsa ağlıyrsa sadece benim mememle sakinleşiyor ne emzik ne sallamak babası da 10 dk anca susturuyor valla banyoya tuvalete zor gidiyorum uyumuyorsa memede kısacası...gece gene cok zorlandık..6-7 saat mememde uyumadan durdugu oluyor boş da olsa cekiyor..heralde süt çıkıyordur??ağlaya ağlaya dua ede ede uyuttum..tam dalacakken irkilip memem ağzında mı yokluyor ypksa basıyor yaygarayı.. salladık arabasına koyduk olmuyor agız hep meme bakıyor...alınca da agzında sakız gibi cekiştirip cıkarıyor jaybettirip geri buluyor cekeleştirşiyor.. haliyle benimki de can acıyor..sora kendimi kötü hissediyorum bi o bi bu memee saatlerce oturuyoruz...uyursa seviniyorum şu anki gibi...:)) gaz oldugunu dusundum ama doktor gaz olursa memede susturamazsın demişti???bu hep 6 ay boyle mi olucak ben yemek bile yiyemiyorum evde de tek basımayım aclıktan olucem..
kımyonu bende yapıyorum 2 gundur gecelerı uyuyo ıpek. tesadufmu kımyondan mı bılmem ama...
sen nasıl yapıyosun kımyon cayını?