aysegul sen bu azımle waryaaaa kaydirigubbakcemile3
kız emzıgı degıl benı emerken mıkırdanıyo...
her gecen gun dahada cok sevıyo ınsan ya her gun daha bı aşık oluyorum kızıma Allah ım dıyorum nasıl bı sevgı bu ya mumkunmu yanı bı varlıgı bu kadar sevmek :asigim:
sütümü sağıp veriyorum ya ne rahatmış bu böyle. 5 dk sağıyorum 2 dk içiriyorum ohhhh
ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı. yarım saat emiyordu benim kız bir de yorulup göğsümde uyuyordu.
tabi kızımla yakınlık açısından kötü özledim bile göğsümü emmesini ama rahatlık bakımından çok iyi.
çok yorulursam sağıp eşime verip uyuyacağım, bir arkadaş yazmıştı buraya...
ne akıllısınız valla a.s.
her gün 1 dk güneşe çıkarıyorum kızımı. küçük oldupğundan ve havalar iyice ısınmadığından kısa çıkarıyorum ama o kadar çok seviyorki gözlerini kapatıp öylece duruyor. büyüse de arabasına bindirip dışarıda gezdirsem. gerçi hala araba almadık en kısa sürede alırız inşallah
biraz anneliğin tadını çıkartmak istiyorum boshayallersmile
emzik konusunda bir tezim var papatya
ben şimdi biberon veriyorum ya, eskisi gibi yarım saat anasının göğsünü emmiyor yani kaydirigubbakcemile3 2 dk emip bitiriyor
emme konusunda doymuyor ve emziği alıyor, benim kız da bazen alıyor bazen daha doğrusu çoğunlukla almıyor
sebebi bu olabilir diye düşündüm.
sütümü sağıp veriyorum ya ne rahatmış bu böyle. 5 dk sağıyorum 2 dk içiriyorum ohhhh
ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı. yarım saat emiyordu benim kız bir de yorulup göğsümde uyuyordu.
tabi kızımla yakınlık açısından kötü özledim bile göğsümü emmesini ama rahatlık bakımından çok iyi.
çok yorulursam sağıp eşime verip uyuyacağım, bir arkadaş yazmıştı buraya...
ne akıllısınız valla a.s.
her gün 1 dk güneşe çıkarıyorum kızımı. küçük oldupğundan ve havalar iyice ısınmadığından kısa çıkarıyorum ama o kadar çok seviyorki gözlerini kapatıp öylece duruyor. büyüse de arabasına bindirip dışarıda gezdirsem. gerçi hala araba almadık en kısa sürede alırız inşallah
biraz anneliğin tadını çıkartmak istiyorum boshayallersmile
senınkı kıme cekmıs kucuk ınatcı hanım kaydirigubbakcemile3rahatlık evet.ama ilerde sürekli sagmak çok yorucu oluyo.ama senbi emzir bi biberonla verirsin arkıt.böyleside iyi.rahatlamana sevindim..
eee açmı bırakayım beee..valla o yöntemide denedim.mesela açya.emmek istiyo.önce şöyle bi emzik vereyimde bi dakka emdigini göreeyim diyom .yok anacım aç oldugundada tenezzül etmiyo benim kızbkanrı tokken yanındanda geçmiyo kaydirigubbakcemile3
senınkı kıme cekmıs kucuk ınatcı hanım kaydirigubbakcemile3
papatya canım seninki "anne sen inatsan ben daha inatım" demek istiyor galiba :roflol: :dilcikar:
açken de almıyorsa hiç almaz herhalde senin kız. benimki açken battaniye eldiven ne bulursa emiyor :roflol:
kaydirigubbakcemile3 ay kızlar yaaaa.bu kız aynı beeenkaydirigubbakcemile...benim inatcılıgım şurda 3-4 yıldır yok.felaket inatçıydım.kız zeyno dogunca huyum degişti bari:roflol:
senağlama almasın bakalım emzigi.dur inadımı çıkarıyım.o inatsa ben beterim emzigi alıştıracgım bu kıza hadi bakalım.hodri meydanyasakkelime :roflol: ...kız o beni yener gibi..bi ciyaklarse valla felegimi şaşırırm:1shok:
walla bı cıyaklamaya yapmıcagımız sey yok zaten en zayıf noktamız kaydirigubbakcemile3
ay bn hiç uğraşmıom bnde denesem emzik vermei acaba
almıo die hiç düşmedim üstüne
kardeşimde emziksiz bebekmi olur die kızıo
dur bide bn uğraşıım bakalım alacakmı
zeynep.sen ipege bi müzik dinletiyormuşsun.neki o banada göndersene iyimi geliyo.bide ben deneyeyim..
dene anacım.biz denedik olmadı bide sen dene..:roflol:
ay bn hiç uğraşmıom bnde denesem emzik vermei acaba
almıo die hiç düşmedim üstüne
kardeşimde emziksiz bebekmi olur die kızıo
dur bide bn uğraşıım bakalım alacakmı
canım maılıne lınkını yolluom ordan free download de gerı sayım yapcak bıtınce tekrar download de komple albumu ındır
kız emzıgı degıl benı emerken mıkırdanıyo...
her gecen gun dahada cok sevıyo ınsan ya her gun daha bı aşık oluyorum kızıma Allah ım dıyorum nasıl bı sevgı bu ya mumkunmu yanı bı varlıgı bu kadar sevmek :asigim:
zeynep.sen ipege bi müzik dinletiyormuşsun.neki o banada göndersene iyimi geliyo.bide ben deneyeyim..
dene anacım.biz denedik olmadı bide sen dene..:roflol:
daha ağzına sokerken öğürüyo valla
biraz ısrar etti kustu sıpa
hmde nası öğürüyo büyük adam gibiakannehir
maksimen seninki gene emzikten öğürüyormuş benimki ağzına ne verirsek verelim midesi bulanıyo :roflol:
memeden bile akannehir
doğduğu ilk gün "bu nasıl bebek dedim annesinin memesinden midesi bulanıyo" 18 günlük oldu hala öyle. bir de yüzünü ekşitip kafasını çeviriyor sonra saldırıyor tabi. sadece çoook açsa yapmıyor bunu