2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tecrübeli anneler bu zor günler ne zaman geçecek?
bilmiyorumkismile

Kızlar selammm ben pek nete takılamıyorum. umarım herkes iyidir.
Bu arada Zeynep ıpek ne kadar tatlı öyle... Maşallah. Tüm bebeklerimiz çok güzeldir eminim. Hepinizi ve minikleri öpüyorumm..

canım kakasını yaptı da gaz sancısı var galiba
ya da bir yeri ağrıyo

kızlar dr browns biberon aldım bizim kız alıştı iice biberona şimdi buda anne memesi gibiya sinirleniyo az geliyo diye alışsın valla artık bu

Kızlar selammm ben pek nete takılamıyorum. umarım herkes iyidir.
Bu arada Zeynep İpek ne kadar tatlı öyle... Maşallah. Tüm bebeklerimiz çok güzeldir eminim. Hepinizi ve minikleri öpüyorumm..
sagol burcucum butun mınıklerımız oyle guzeller kı
canım kakasını yaptı da gaz sancısı var galiba
ya da bir yeri ağrıyo
kıyamam canım ya karnına masaj falan yap dıcem ama emınım sen her yolu denemıssındır zaten... gecıcek az kaldı 1-2 aya toparlarız bebıslerde kendılerıne gelırler ıyıce...
yaa ben link oluşturuyorum ama yapışmıyo benimki hata veriyo siz benim yerime yapıştırsanız olmuyomu beceremedim bi türlü:1no2:
canım senın profıl ayarlarına gırıp yapılması lazım anca sen kendın yapabılırsın...
teşekkürler canım...
rıca ederım ne demek opuyorumnanaktan
kızlar dr browns biberon aldım bizim kız alıştı iice biberona şimdi buda anne memesi gibiya sinirleniyo az geliyo diye alışsın valla artık bu
bende bıberon kullanmam gereken zamanlarda dr browns kullanıyorum walla cok da memnunum...
bnde doğum hikayemi ekledimmmmm
nerde kız nerdeeee

bu arada ıpek aksam 5 te bı uyandı bıl fııl hala ayakta... su an uykuya dalmak uzere... ıns bu kadar saat ayık kalmaya gece rahat uyuruz. hanımım yenı bı huy edınmıs artık kucagımıza almak kesmıyo yıne aglıyo. ılla dolastırcaz ewde. eskı koye yenı adet cıkardı zıllı aksamdan berı dolanıp duruyoruz ewde ıkı ılerı bı gerı...
esım yarın netten salıncak sıparısı werıcek. her yolu denıyoruz ınsallah salıncakta durur...

zeyno salıncak bende aldım otamatik sallanyo valla işe yaradı oyalıyorum uyuyo bazen

selam kızlar.

biz de salıncak almayı düşünüyoruz, netten baktıysanız, linkleri versenize, bakayım.

zeyno salıncak bende aldım otamatik sallanyo valla işe yaradı oyalıyorum uyuyo bazen
otomatık mı alsak bızde ben ıp gerer kendım sallarım dıye dusundum ama... cok ayıptır anacım sorması ne kadara nerden aldınız???
selam kızlar.

biz de salıncak almayı düşünüyoruz, netten baktıysanız, linkleri versenize, bakayım.

esım baktı canım netten nerden baktı hıc bılmıyorum ama sanırım bebefix.com dan cunku o sayfa acık kalmıstı en son.

Evet canım zincoyu her gün günde üç kere 4'er damla veriyoruz. Doktor öyle söyledi. Akşamları da kimyon çayı veriyorum birkaç kaşık bebeğe. Kendim de bir bardak rezene vekimyon çayının artanını içiyorum. Gaz için çok ağlamıyor. Kendi kendine atabiliyor genelde. Ama genelde. Bazen atamıyor uğraşıp duruyoruz.

dun gecede uyudu benım zilloşum...
gece 1 de yattı sabah 9 da kalktı...
arada 2 kere uyandı emmeye ama olur o kadar cok ayakta kalmadan gerı uyudu zaten yormadı benı.
2 gundur uyuyorum az da olsa gozumu actım resmen ya ıns artık bı duzene gırıyodur.
ama bunun etkısınde gunduz benım onu ayakta tutma cabalarım buyuk. dun aksam 5 te bı uyandı gece 12 ye kadar hep ayaktaydı banyo yaptırdık sonra uyuma moduna soktum cocugu. gunduz ne kadar ayakta kalırsa gecemız o kadar rahat gecıyor...

kımyonu bende yapıyorum 2 gundur gecelerı uyuyo ıpek. tesadufmu kımyondan mı bılmem ama...
sen nasıl yapıyosun kımyon cayını?

selam kızlar.

zeh zeynep yaren.. kızlar şaşırıyorum valla sallamak kucağa almak hiç işe yaramıyor bizde sizde nasıl yarıyor..bizde beyefendi sıkılmışsa ağlıyrsa sadece benim mememle sakinleşiyor ne emzik ne sallamak babası da 10 dk anca susturuyor valla banyoya tuvalete zor gidiyorum uyumuyorsa memede kısacası...gece gene cok zorlandık..6-7 saat mememde uyumadan durdugu oluyor boş da olsa cekiyor..heralde süt çıkıyordur??ağlaya ağlaya dua ede ede uyuttum..tam dalacakken irkilip memem ağzında mı yokluyor ypksa basıyor yaygarayı.. salladık arabasına koyduk olmuyor agız hep meme bakıyor...alınca da agzında sakız gibi cekiştirip cıkarıyor jaybettirip geri buluyor cekeleştirşiyor.. haliyle benimki de can acıyor..sora kendimi kötü hissediyorum bi o bi bu memee saatlerce oturuyoruz...uyursa seviniyorum şu anki gibi...:)) gaz oldugunu dusundum ama doktor gaz olursa memede susturamazsın demişti???bu hep 6 ay boyle mi olucak ben yemek bile yiyemiyorum evde de tek basımayım aclıktan olucem..

canım emzık vermıyomusun? senınkı artık emzıklık hale gelmıs... cok zordur emınım bızımkıler az da olsa duruyor yıne sukur... ama her bebek farklıdır her bebegın huyu farklıdır bence kesınlıkle agzına uygun sevdıgı bı emzık bulun.

kımyonu bende yapıyorum 2 gundur gecelerı uyuyo ıpek. tesadufmu kımyondan mı bılmem ama...
sen nasıl yapıyosun kımyon cayını?

İki çay kaşığı kimyonla bir miktar şekeri bir çay bardağı suda bi taşım kaynatıyorum bekletiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…