bende de aynı sorun hep memede..bir de kucagımda emerek uyuyor oyle uyumak istiyor..uyutunca goturursem aglıyor ve baska yere yatırırsam uyanıyo...simdi gene kucagımda sabahtan beri uyutup kucagımda nereye koysam uyumadı..ben dinlenemicem hiç..kızlar bi de uyurken aglıyıp bagırıyoo kabus gorur gibi.. sizde de oluyor mu bu??ara ara da irkilerek uyanıyor düşer gibi..
yataga yatırıp almayı bırak.ben emzirirken bile besmeleyle veriyorum agzına bol süt olsun yarsın kızıma diyezemuszemus
kndommu ayyyyyasakkelime kalsın...eyvahedigeldismile akannehir
bencede kondom ya spıral kayabılıyomus ve kaydıgında cıkarılması cok zormus ben aslında derı altı ımplantları da dusunuyorum 5 yıl koruyor
heee bende valla yarasın bebıslere
ben de 67 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 5. günde 68,5 kiloydum.
kızım 40 günlük oldu ben de 70 kiloya çıktım.
korunma konusuna gelince biz de kondoma karar verdik.
Kondom dediğim prezervatif Ayşegülcüm. Neden öyle dedin. Korktum ben de şimdi
bu ımplant denen sey kıbrıt copu gıbı oluyo kol atına derıye lokal anestezı ıle yerlestırılıyo 3 yada 5 sene koruması var korunma yontemlerıne bakında netten goruntusu var yuzde 99 koruma
evet hatırladım canım..ama o hiç aklıma gelmemişti.bilmem bi danışayım bakalım uygun görürse neden olmasın.nede olsa başka çocuk düşünmüyorum 5 sene koruması iyi.sonra tekrar taktırtırım..
çocuk istemiyoruzya bazı akrabalarım tüplerin baglat diyo ama.daha yaşım 29 uygun görmüyorum baglatmak için..40 a gelirsem belki baglatabilirim.yanlışmı düşünüyorum sizce..
selam kızlarr:)
papatyacım biz göz doktoruna gittik dün masaj önerdi bide damla verdi inş yarar kuzuma ama bu durum yenidoğan bebeklerde sık görülürmüş 6. aya kadar geçer dedi inş geçerrrrrrrr((
wallahı rahatlatıyomus canım denendı onaylandı. tamamen tesaduf degılse tabı...evet zeynep olabılır banada babannem demıstı bende denıcem,hatta bu zınco denen damlanın ıcınde de kımyon yagı var demekkı rahatlattıgı dogru
yaza kadar kendımızı toplamamıs lazım sempatiksalakcinnioda bıseymı zeynep benım karnımın heryerınde var onlardan ve karnım hala toplamadı kendını:bbo:
bende spıral ıstıyorum ama oda kesın cozum degılmıs kı olucagı warsa spırallede oluyomus... haftaya cmt 40ımız cıkıyor dr ıle konusucam...Korunma konusunda dr um bana spiral ya da kondım önerdi. Eşimle konuştuk kondomda karar kıldık...:kedi:
ah defne ah nedır bu zeynodan cektıgı garıbımın kaydirigubbakcemile3ben bi müddet dogal korunacagım.sonra ya hap.ya igne.yada sprial..bilmiyorm,şimdilik emziriyorum.zeynepte 5.ay başlamıştım hapa..
ayy burda o hapın oldugunu sanmıyorum ya.keşke olsada bizde içsek.ama burdaki hapların süte geçtigini söylüyorlar doktorlar..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versin kız..hep kaçıyonmu.ne yapalım canım.herşeyin bir bedeli oluyo işte.olsun bakılım.ama bende yok kızlar çatlak patlak yok şükür.popoda biraz çatlak var oda çook önceden.amaaan kim görcek beeekaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel düzelecekler zamanla tabii.ama her günleri bir olmuyo tabi.bende bugün 6 da uyandı.ayya tekrar uyuması şimdi oldu çok zorlandı dalmak için.ama tabi bunda zeynonnunda katkısı varalsanaalsanasmile
can yakmıyomu o ya korkarım ben ohaoldumsmilebu ımplant denen sey kıbrıt copu gıbı oluyo kol atına derıye lokal anestezı ıle yerlestırılıyo 3 yada 5 sene koruması var korunma yontemlerıne bakında netten goruntusu var yuzde 99 koruma
yok canım gayet dogru dusunuyosun... belkı ılerıde bı cocuk daha ıstıceksınız... tup baglatmak cok yanlıs gelıyo bana kendı kendını kısırlastırıyomussun gıbı... hele de yasın gencken yapma bencede.evet hatırladım canım..ama o hiç aklıma gelmemişti.bilmem bi danışayım bakalım uygun görürse neden olmasın.nede olsa başka çocuk düşünmüyorum 5 sene koruması iyi.sonra tekrar taktırtırım..
çocuk istemiyoruzya bazı akrabalarım tüplerin baglat diyo ama.daha yaşım 29 uygun görmüyorum baglatmak için..40 a gelirsem belki baglatabilirim.yanlışmı düşünüyorum sizce..
hanımlar aslında be ocak annesiyim ...şubat ayında bir kız yeğenim oldu ... türkçe bilmeyen gelinizimiz adına burdan paylaşımlarınızı okuyup aktarıcm...
korunma yöntemlerinden bahsetmişsinz ben 15 yıllıkevliyim ve prezervatifle korundum hep, hiç bir riski yok hanımların sağlık açısındanada zararı yok kaliteli ürünleri bulursanız tiksindiricideğil ama deneyerek en uygun olanı bululursunuz ,,,
kordo bağltmak için henüz çok gençsiniz papatya bir sürü korunma yöntemi var onları deneyin önce hmutlaka biri size uygungelicektir ...
bizim bebk yurt dışında doğdu orda dr eve geliyormuş anne ve bebeği dışarı çıkartmıyorlarmış ama bebekte pişik olmuş sizin pişik sorununuz olmuştur mutlaka neler yaptınız?
hanımlar aslında be ocak annesiyim ...şubat ayında bir kız yeğenim oldu ... türkçe bilmeyen gelinizimiz adına burdan paylaşımlarınızı okuyup aktarıcm...
korunma yöntemlerinden bahsetmişsinz ben 15 yıllıkevliyim ve prezervatifle korundum hep, hiç bir riski yok hanımların sağlık açısındanada zararı yok kaliteli ürünleri bulursanız tiksindiricideğil ama deneyerek en uygun olanı bululursunuz ,,,
kordo bağltmak için henüz çok gençsiniz papatya bir sürü korunma yöntemi var onları deneyin önce hmutlaka biri size uygungelicektir ...
bizim bebk yurt dışında doğdu orda dr eve geliyormuş anne ve bebeği dışarı çıkartmıyorlarmış ama bebekte pişik olmuş sizin pişik sorununuz olmuştur mutlaka neler yaptınız?