2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya hep gaz sancısından olan seylermıs kıme sorsam oyle dıyor benım oglumda oyle,bu arada benım oglumda korkarak uyanıyordu duzeldı sonra cok sukur ama bı cevsen falan tak yatagına yada uzerıne bıde besmelesız yatırma yatagına 40gun hem lohusayla hemde bebekle cok ugrasırmıs seytan

yataga yatırıp almayı bırak.ben emzirirken bile besmeleyle veriyorum agzına bol süt olsun yarsın kızıma diyezemuszemus

bencede kondom ya spıral kayabılıyomus ve kaydıgında cıkarılması cok zormus ben aslında derı altı ımplantları da dusunuyorum 5 yıl koruyor

ben de 67 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 5. günde 68,5 kiloydum.
kızım 40 günlük oldu ben de 70 kiloya çıktım.

korunma konusuna gelince biz de kondoma karar verdik.

Son düzenleme:
bencede kondom ya spıral kayabılıyomus ve kaydıgında cıkarılması cok zormus ben aslında derı altı ımplantları da dusunuyorum 5 yıl koruyor

bu deri altıda neki cahil kaldım haa.anlat bacım belkim berde isterim doktordan...

heee bende valla yarasın bebıslere

:lepi: vereliniortak

ben de 67 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 5. günde 68,5 kiloydum.
kızım 40 günlük oldu ben de 70 kiloya çıktım.

korunma konusuna gelince biz de kondoma karar verdik.

sende sen gibisin.yedikçe alıyom killo.amaan şimdi düşünememe valla kiloyu.yediklerimiz yarısınra ben verecegime inanıyorum..

Kondom dediğim prezervatif Ayşegülcüm. Neden öyle dedin. Korktum ben de şimdi

biliyom kız.8,yıl olacagız şurda evleneli.ayy bir kez denedik .ayy ondada nefret ettim valla.bidaha asla denemem dedim..hem evet kayabiliyormuş.ne bilem zorunlu olmadıkça istemiyorum yaa..ama igneyi düşünüyorum..

bu ımplant denen sey kıbrıt copu gıbı oluyo kol atına derıye lokal anestezı ıle yerlestırılıyo 3 yada 5 sene koruması var korunma yontemlerıne bakında netten goruntusu var yuzde 99 koruma

bu ımplant denen sey kıbrıt copu gıbı oluyo kol atına derıye lokal anestezı ıle yerlestırılıyo 3 yada 5 sene koruması var korunma yontemlerıne bakında netten goruntusu var yuzde 99 koruma

evet hatırladım canım..ama o hiç aklıma gelmemişti.bilmem bi danışayım bakalım uygun görürse neden olmasın.nede olsa başka çocuk düşünmüyorum 5 sene koruması iyi.sonra tekrar taktırtırım..
çocuk istemiyoruzya bazı akrabalarım tüplerin baglat diyo ama.daha yaşım 29 uygun görmüyorum baglatmak için..40 a gelirsem belki baglatabilirim.yanlışmı düşünüyorum sizce..

hayır bence cok dogru dusunuyosun ben hıc dogru bulmuyorum tup baglatmayı belkı tekrar cocuk ıstıcen gerı donusun yok bence ımplant guzel bende sevdım ıgnede dusunuyorum ama sute gecıyor ya yaptıramam

selam kızlarr:)
papatyacım biz göz doktoruna gittik dün masaj önerdi bide damla verdi inş yarar kuzuma ama bu durum yenidoğan bebeklerde sık görülürmüş 6. aya kadar geçer dedi inş geçerrrrrrrr((

selam kızlarr:)
papatyacım biz göz doktoruna gittik dün masaj önerdi bide damla verdi inş yarar kuzuma ama bu durum yenidoğan bebeklerde sık görülürmüş 6. aya kadar geçer dedi inş geçerrrrrrrr((

inşallah canım inşallah.demek sizde kanallar tıkalıymış.olsun.evet çok gözükürmüş çok şükür sonuçta kalıcı degilya..geçmiş olsun..

evet zeynep olabılır banada babannem demıstı bende denıcem,hatta bu zınco denen damlanın ıcınde de kımyon yagı var demekkı rahatlattıgı dogru
wallahı rahatlatıyomus canım denendı onaylandı. tamamen tesaduf degılse tabı...

oda bıseymı zeynep benım karnımın heryerınde var onlardan ve karnım hala toplamadı kendını:bbo:
yaza kadar kendımızı toplamamıs lazım sempatiksalakcinni
Korunma konusunda dr um bana spiral ya da kondım önerdi. Eşimle konuştuk kondomda karar kıldık...:kedi:
bende spıral ıstıyorum ama oda kesın cozum degılmıs kı olucagı warsa spırallede oluyomus... haftaya cmt 40ımız cıkıyor dr ıle konusucam...
ah defne ah nedır bu zeynodan cektıgı garıbımın kaydirigubbakcemile3
can yakmıyomu o ya korkarım ben ohaoldumsmile
yok canım gayet dogru dusunuyosun... belkı ılerıde bı cocuk daha ıstıceksınız... tup baglatmak cok yanlıs gelıyo bana kendı kendını kısırlastırıyomussun gıbı... hele de yasın gencken yapma bencede.

bitanesi gecmıs olsun canım ıns kısa zamanda duzelır...

hanımlar aslında be ocak annesiyim ...şubat ayında bir kız yeğenim oldu ... nburdan paylaşımlarınızı okuyup aktarıcm...
nuz ,,,çok gençsiniz papatya bir sürü korunma yöntemi var onları deneyin önce hmutlaka biri size uygungelicektir ...

bizim bebk yurt dışında doğdu orda dr eve geliyormuş anne ve bebeği dışarı çıkartmıyorlarmış ama bebekte pişik olmuş sizin pişik sorununuz olmuştur mutlaka neler yaptınız?

Son düzenleme:

tabi canım bagyatmayı düşünmüyorum.bakalım düşünüyorum daha karar vermedim..
henüz bi pişik yok.daha küçükler ama ben yinede her alt degiştirdiimde dalinin pişik kremini kullanıyorum.ilk kızımdada dalinin pişik kremini kullanmıştım.hiç pişik olmamaıştı.şimdi bundada kullanıyorum çok memnunum.ama yedek olarak bepanthem,hameton.travazol..bunlarda pişik kremi hepsi evde bulunur.valla eczacı gibi karıyım.ne ararsan var ila olarakkaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun pısık ıcın cok zor kucuk bebeklerde hele... bız sukur hıc yasamadık. ben sebamed kullanıyorum bebek kremı. pısık onleyıcı krem. her altını actıgımda da 5 dk kapamıyorum ınce bı battanıye atıyorum bacaklaırnın ustune bezını acıyorum poposu havalansın bıraz dıye 3-5 dk bekletıyorum...
sebamed kremden cok memnunum pısık yada ona benzer hıcbısey olmadı daha... bez de onemlı burda bence. cok bekletmemek lazım sık sık kontrol edıp degıstırmek lazım. kullandıgım bezın markasındanda cok memnumum es kaza fazladan doldursa bıle poposu hep kuru kalıor ozellıkle dıkkat ettım...

bizde şimdilik prezervatifte karar kıldık sonrası içinde belki spiral taktırırım ilkindede taktırmıştım memnundum aslında ama adet günleri çok uzun sürüyodu bakalım o günler gelsinde pişik için has zeytinyağı bulabilirseniz ondan sürün poposuna benim oğlan kaç gündür kakasını yapamıyodu dünden beri zeytinyağıyla karnına popsuna masaj yapıyorum bu sabah bi doldurdu acaip mutlu oldumalkisalkisalkis pişiğede çok iyi geliyor ben pişik kremi olarak bubchen kullanıyorum tamamen doğal ama sebamedde iyidir kızımada onu kullanmıştım

Bizim kırkımız çıktı biliyonuz biz bi de ilk defa klorunuy,oz kondoma karar verdik bizde.

selam kızlar acaba içinizde memelri yara olan varmı ne olur bana çare bulun lansinoh dişinda (işe yaramadı) mememın ucu yarıldı kopmak üzere...
birde biri sevabına tickerimi değiştirebilirmi zeynebim 11,02,2010 doğumlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…