selam kızlar acaba içinizde memelri yara olan varmı ne olur bana çare bulun lansinoh dişinda (işe yaramadı) mememın ucu yarıldı kopmak üzere...
birde biri sevabına tickerimi değiştirebilirmi zeynebim 11,02,2010 doğumlu...
selam kızlar acaba içinizde memelri yara olan varmı ne olur bana çare bulun lansinoh dişinda (işe yaramadı) mememın ucu yarıldı kopmak üzere...
ya emzik veren anneler.kauçukmu veriyonuz silikon emzikmi..bedi bombeli olanındanmı yoksa şöyle anne gögü ucu diyolarya ondanmı veriyonuz...
hepiniz de yavrularınızı güle güle büyütün inş.. biz artık büyüdük 7 aylık olduk :) sizin kadar olduğumuz günleri hatırlıyorum da ne zordu..
masallah Allah bagıslasın bız gorebılırmıyız o gunlerı gecermı zaman oyyyy oy bilmiyorumkismile
ya nuk un emzıgını verıyorum ama kaucuk sılıkon damaklı damaksız hıc anlamam kı ben yenıdogan ıcın aldık aldıgımız yer en ıyısı bu demıstı bende verıyorum ama pek almıyo acaba begenmedımı... degıstırmeyı dusunuyorum bende en ıyısı hangısı kı???
kızlar mrb. bende şubat annesiyim. hepimizin kucuklarına allah sağlıklı uzun ömürler versin. ilk zamanlar hep yazabiliyordum size. ama sonradan pek fırsatım olmadı. benide alın aranıza yenineden opuyorumnanaktan hep okuyorum bebeklerin bakımı konusunda çok güzel bilgiler edindim sizlerden. ancak yazmak kısmet oldu buraya.:kedi:
geçer tabi.. ama bu arada sen de senden geçersin orası ayrı konu :)
canım hoşgeldin.tabikide hatırlıyoruz seni.gel gel .bizde yer çok.eskiden nasılsan şimdide öyle.hoşgeldun.senin bebişin cinsiyti neydi.ee nasıl büyütüyorsun sende havalar nasıl..
hoşbuldum canım. hatırlamana sevindim çok mutlu oldum. benim bebişin cinsiyeti kız. adımız yaren. valla ben pek ecrübeli değilim annelik konusunda acayip paniğim. şimdilik annem burada ama bir iki haftaya kadar gidecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum. ço huysuz bir bebek değil çok şükür. ama günü gününü tutmuyor çok küçükler daha sonuçta. ama genelde iyiyiz. geceleri bir kere uyanıyor. emip uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor sonra. su sıralar tek sıkıntımız burnu tıkalı. emerken bırakıyor emmek istemiyor. birde tıkanıyor emerken çok korkuyorum boğulacak diye. emzik sıkıntımız yok. emziği çok rahat aldı. damaklı kullanıyoruz biz. şükürler olsun yalancı emziğe o olmasa susturmak çok zor olurdu. benimki çok memede kalmıyor. üç saatte bir emziriyorum. doyunca bırakıyor memeyi. mümkün değil veremiyorum mememi. geceleri 5 saatide buluyor uykusu zaman zaman. sabah uyanıncada öyle emzikle bıcır bıcır bakınıyor.
oyyy ne güzel anlatmışsın.maşallah yarene.ne güzel emzik veriyon.ben hergün erinmedin tekrar tekrar deniyorum emzigi ama nafile veremiyorum.yine ısrarcıyım yani.geçenlerde ilk zılgıtı yedi bendenkaydirigubbakcemile3..ya kızım niye almıyon şu emzigi bak hımm ne güzel bu emzik amanda mana diyom o bana bakıyo.bakma bana al şunu dedim kızdım.oda bana gülüyo.ayyy kıyamam ya almazsan alma dedim.öptüm..5 dk sonra hadi al beee diyom:roflol:.