2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya emzik veren anneler.kauçukmu veriyonuz silikon emzikmi..bedi bombeli olanındanmı yoksa şöyle anne gögü ucu diyolarya ondanmı veriyonuz...

benimkide ilk zamanlarda kantoplamıştı deli oluyordum emzirirken.her emzirmeden sonra kurutup saf zeytinyagı sürüp gögüs pediyle kapadım.ama hiç ihmal etmidim.iki günde toparladı gögsüm.ama hala sürüyorum.yara olmamasına ragmen.bide avent in gögüs ucu kremini aldım.arada bir ondanda sürüyorum.oda gayet iyi.ama zeytinyagı her derde deva bence..

takvim yapmayı bende bilmiyorum.bana banada allah rızası için yaptılarkaydirigubbakcemile3

ya emzik veren anneler.kauçukmu veriyonuz silikon emzikmi..bedi bombeli olanındanmı yoksa şöyle anne gögü ucu diyolarya ondanmı veriyonuz...

ya nuk un emzıgını verıyorum ama kaucuk sılıkon damaklı damaksız hıc anlamam kı ben yenıdogan ıcın aldık aldıgımız yer en ıyısı bu demıstı bende verıyorum ama pek almıyo acaba begenmedımı... degıstırmeyı dusunuyorum bende en ıyısı hangısı kı???

ebrulıcım bu arada gogus ucu ıcın onerebılecegım tek sey lansonoh benımde. dogumdan sonra 15 gun kullandım bıraktım sonra goguslerım alıstı emzırmeye artık daha dewam etmedım kreme su an bı problem yok sukur...

hepiniz de yavrularınızı güle güle büyütün inş.. biz artık büyüdük 7 aylık olduk :) sizin kadar olduğumuz günleri hatırlıyorum da ne zordu..

hepiniz de yavrularınızı güle güle büyütün inş.. biz artık büyüdük 7 aylık olduk :) sizin kadar olduğumuz günleri hatırlıyorum da ne zordu..

masallah Allah bagıslasın bız gorebılırmıyız o gunlerı gecermı zaman oyyyy oy bilmiyorumkismile

yeni doğan tüm bebişlerimize hayırlı uzun bir ömür diliyorum ailelerine de güle güle büyütün diyorum. biz artık büyüdük 7 aylık olduk :) ne çabuk geçti doğduğu an dün gibi.. ama çok zor günlerdi sizin kadar olduğumuz zamanlar..

kızlar mrb. bende şubat annesiyim. hepimizin kucuklarına allah sağlıklı uzun ömürler versin. ilk zamanlar hep yazabiliyordum size. ama sonradan pek fırsatım olmadı. benide alın aranıza yenineden opuyorumnanaktan hep okuyorum bebeklerin bakımı konusunda çok güzel bilgiler edindim sizlerden. ancak yazmak kısmet oldu buraya.:kedi:

ya bende aceba sevmedimiki diye düşünüyorum şu emzigi.bende sizlerin bi fikrini alayım dedeim.evet damaklı damaksız oluyo .zeynepcim emzik ucunun altı kesik gibi olur damaklılar...ben ikinsinide denidim almıyo.ama başka marka almayı düşünüyorum..

canım hoşgeldin.tabikide hatırlıyoruz seni.gel gel .bizde yer çok.eskiden nasılsan şimdide öyle.hoşgeldun.senin bebişin cinsiyti neydi.ee nasıl büyütüyorsun sende havalar nasıl..

geçer tabi.. ama bu arada sen de senden geçersin orası ayrı konu :)

ayy yok be öyle düşünmeyin.o zaman benden hiç eser kalmaması lagzımkaydirigubbakcemile3...

oo o bi yürümeye başlasın asıl eziyek o azaman başlıyo.canım benim 3,5 yaşında bide büyük kızım var..ahhh şimdi rahattım tam.bi tane daha yaptık...ama iyi oldu..en azından ben bitirdim çocuk olayını darısı sizlere...aklinialirimsmile

ben silikon damaklı emzik aldım, şimdilik pek almıyo ama yavaş yavaş alcak gibi...
geceleri emzik vermeyi düşünüyorum bende, küçük hanım da bende daha rahat ederiz...

canım hoşgeldin.tabikide hatırlıyoruz seni.gel gel .bizde yer çok.eskiden nasılsan şimdide öyle.hoşgeldun.senin bebişin cinsiyti neydi.ee nasıl büyütüyorsun sende havalar nasıl..

hoşbuldum canım. hatırlamana sevindim çok mutlu oldum. benim bebişin cinsiyeti kız. adımız yaren. valla ben pek ecrübeli değilim annelik konusunda acayip paniğim. şimdilik annem burada ama bir iki haftaya kadar gidecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum. ço huysuz bir bebek değil çok şükür. ama günü gününü tutmuyor çok küçükler daha sonuçta. ama genelde iyiyiz. geceleri bir kere uyanıyor. emip uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor sonra. su sıralar tek sıkıntımız burnu tıkalı. emerken bırakıyor emmek istemiyor. birde tıkanıyor emerken çok korkuyorum boğulacak diye. emzik sıkıntımız yok. emziği çok rahat aldı. damaklı kullanıyoruz biz. şükürler olsun yalancı emziğe o olmasa susturmak çok zor olurdu. benimki çok memede kalmıyor. üç saatte bir emziriyorum. doyunca bırakıyor memeyi. mümkün değil veremiyorum mememi. geceleri 5 saatide buluyor uykusu zaman zaman. sabah uyanıncada öyle emzikle bıcır bıcır bakınıyor.

valla benımde yara oldu emzırırken cok canım yanıyordu bu yuzden aklına gelebılecek tum kremlerı kullandım nerdeyse ve bana bepanthen merhem fayda ettı lansınoh kullandım ama yaralarımı dahada actı hıc ıyı gelmedı yaralara bepanthen ıyı gelıyor lansınoh yumusatma amaclıhıc fayda etmıyor

zeynep teşekkür ederim tickera
yok kızlar bepanten de sürdüm sağ göğsüm korkunç durumda ağlayarak emziriyorum..
geçse bir an önce...

oyyy ne güzel anlatmışsın.maşallah yarene.ne güzel emzik veriyon.ben hergün erinmedin tekrar tekrar deniyorum emzigi ama nafile veremiyorum.yine ısrarcıyım yani.geçenlerde ilk zılgıtı yedi bendenkaydirigubbakcemile3..ya kızım niye almıyon şu emzigi bak hımm ne güzel bu emzik amanda mana diyom o bana bakıyo.bakma bana al şunu dedim kızdım.oda bana gülüyo.ayyy kıyamam ya almazsan alma dedim.öptüm..5 dk sonra hadi al beee diyom:roflol:.

canım emziğe inşallah alışır çok rahat ediyorum ben olmasaydı durmadan mızırdanacaktı çünkü. emziği veriyorum öyle bakınıyor. inşallah alıştırırsın prensesi. benimki hiç itmedi emziği direk aldı hiç zorluk çıkarmadı çok şükür. darısı defnenin başına inş. canım. ilk kavganızı yaptınız kızınla demek. :roflol::roflol::roflol: emziği bir an önce alırda annesinide güldürür inş. canım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…