- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.132
papatya canım benim oglan da gece uyuyor ama sabah saat 6.30-7.00 gibi boyle orta karar bir şeyde kalıyor uyuyor gibi ama mızıl mızıl, uyutmuyor da goz akma olayı kanal tıkanıklıgı emzirirken goz kapagı ustunden burnune dogru parmagınızla ufak ufak masaj yapıp sıvazlayın, ben damla da kullanıyorum, 4-5 aylık olana kadar arada tekrar edecek bir durummus, bizimki gecmişti yine başladı,
bu arada zeytinyagını yaptım bakalım oglna yardımcı olacak mı,
ya ben şeker yemekten kendimi alamıyorum bu nedir boyle? hamilelik oncesi seker yemez ve sevmezdi bahart insanıyım ben ama dogumdan beri canım surekli seker cikolata cekiyor offf,
kalkış saatleri aynı benimkide o saatlerde kalkıyo.bazen nadirde olsa 05.30 da kalkıyo.sonra biraz oyaalnıyoruz 8.30 veya 9 da geri uyuyo ben o ara zeynonun kahvaltısını yaptırıyorum yemek yapıyorum.falan.ev işleriyle ilgileniyorum..
göze ggelince bizimki doguştan degil.pazar cumartesi gece başladı pazartesi doktora gittik.yani mikrop kamış.doktor eger doguştan olsaydı masajda söylerdim ama enfeksiyon dedi.damlattım ikinci dalmatmamda gçti.şimdi iyi ama doktar geçsede bir hafta damlat dedi.bizde damlatıyoruz.
ayy ya senle aynıyız deli oluyorum bi gün tatlı yemezsem.muhakka evde tatlı olaca.amaan hamilelikte az kilo aldım ama asıl şimdi alacaga benziyorum.zeyhepte 6.aylıkken yediklerime dikkat etmeye başlamıştım.emziriyorum diye.şimdi ayrımcılık olmasın bundada 6.ayırda baylarım şimdi süt olsun diye herşelden yiyorum.çok kilolu biri degilim..dur ayrı yazayımda sizlerde yasın..