Yavrum benim kim bilir nasil agri yapiyo o minik karninda insan napcagini sasiriyo.
Aman rahatladiysa iyi ipekcik kocaman öp annesi benden
ya bu kaka yapma zorluğunu oğlum doğana kadar duymamıştım ben ya, gazı falan biliyorum da,
benim oğlan da yapana kadar doğurur gibi ıkınıyor,
zeytinyaığını deneyeyim demiştim kaldı, madem deneyeyim ben de, ben banyosunu akşamları yaptırıyorum bu arada, yatmadan, 4 saat falan uyuyor gece rahatca, gunduz tek başıma yuzdurme yapabilirim belki gunduz de duzgun uyku ceksin diye ama tek basıma bilemiyorum, denemek lazım,
teyzelerimizi opuyoruz,
herkese selamlar,
fatos' cum dogum gunun kutlu olsun bu arada :)
kızlar rezene çayını nasıl yapıorsunuz;
suyun içine atıp, suyla kaynatıyor musunuz?
kaynamış suyun içine koyup demliyo musunuz?
bende de aynı sorun hep memede..bir de kucagımda emerek uyuyor oyle uyumak istiyor..uyutunca goturursem aglıyor ve baska yere yatırırsam uyanıyo...simdi gene kucagımda sabahtan beri uyutup kucagımda nereye koysam uyumadı..ben dinlenemicem hiç..kızlar bi de uyurken aglıyıp bagırıyoo kabus gorur gibi.. sizde de oluyor mu bu??ara ara da irkilerek uyanıyor düşer gibi..Gaz vardı önceden. Şimdi zinco kullanıyoruz ben de rezene içiyorum. Artık kendi rahat rahat yapıyo gazını maşallah. Ara ara rahatsız oluyo tabii ama uykusuzlupu gazdan değil. Gaz sancısı gelince çok ağlıyor. Bu uykusuzken ağlamıyor. Sadece meme için ağlıyor hep emmek istiyor. Bırakınca bir süre kendi kendine yatıp etrafına bakınıyor sıkılınca yine ağlıyor. Gözleri kapanacak gibi oluyor bi mücadele ediyor ki kapanmasın diye. Kaşlarını kaldırıyor göz kapaklarını açık tutmaya çalışıyor anlamadım ki.
canım sabah aksam 50 cc suya yarım tatlı kasıgı rezene demleyıp ıcırıyorum.
kaynamıs ılıtılmıs su olucak.
sağol canım benimfatosum canim iyiki dogdun dogum günün kutlu olsun nice mutlu yillara esin ve oglusunlaa.s.
Ayşegül yarım saate yakın emmesi şu şekilde oluyor,
15 dk. bi göğsümü emiyor sonra altına yapıyorr onu değişiyorum bakıyor,oynuyoruz konuşuyoruz ondan sonra ikinci tur emziriyorum sonra gazını çıkarıp uyuyor.Bu uyanıklık hali en az bi saati buluyor.Sonra da en az iki saat uyuyor ..Yani bi öğünde toplam 25 dk filan emiyor..
Gözünde çapak,sulanma olanlar, sütümden damlattım işe yaradı gözünü açamıyodu sabahları oğlum ya:sinifsinif:
Gece düzenli uyuyan bebişlerin anneleri sabah trawması yaşıyomusun yaabilmiyorumkismile
Sabah namazından saat 9lara kadar ne dalabiliyo ne uyanabiliyo ne de doğru düzgün emebiliyo bu sizde de oluyor mu yoksa benim oğlum babası gibi sabah uyandırma konusunda beni çileden çıkarmak için mi hazırlanıyor
Herkeze merhabalar çogunuz yine uykusuz bir gece geçirmissiniz yine:1shok: az daha sabir arkadaslar bu günlerde geçicek insallah
Dün aksam misafir vardi kadinlar bulusmasi oldu kizim da pek alisik degil kalabaliga gecede iki üç kere kalkti yavrum genelde misil misil uyurdu uykusunu alamayinca sabah pek huysuzlandi banyosunu yaptirdim rahatladi simdi uyuyo kuzum
Slm kızlar bu gÜn benİm doĞumgÜnÜm anne olarak kutluyorum arasımda bana tatlı bİ ÖpÜcÜkle ve gÜlÜmseme İle hedİyesİnİ verdİ sİzler nasılsınzı...
kızlar ıpek sabahtan berı cok huysuzdu kaka yapamıyodu az once zeytınyagına kulak pamugunu batırdım. fıtıl atar gıbı azcık poposundan ıcerı sokar gıbı yaptım. mınnacık soktum oyle bı kaka yaptı kı 3 bez kırlendı... baya da gaz cıkardı sımdı degıstım altını yanımda sakınlestı saga sola bakınıyor...
kulak pamugunu zeytınyagına batırdım fıtıl atar gıbı azcık poposundan masaj yapar gıbı ıteledım o an fırladı kaka walla ıcı bosaldı resmen yavrumun sakınledı kendıne geldı...
yoksa fıtıl atıcaktım gerek kalmadı :)
hemde nasıl... emzıgıde kaktırdım agzına sımdı uyuyor :lepi:
slm kızlar
çok şükür girebildim bende benim kızımda aynı çok şükür gaz sancımız falan yol ama kakasını yaparken çok zorlanıyor bide insan içinde uyumak istiyor koltuğa yatır sattlerce uyuyor aqma yatağa gidince gözleri faltaşı gibi bvakalım njolcak böyle
sağol canımdoğum günü kutlu olsun fatoş
dogum günün kutlu olsun canım.iailenle bir ömür...a.s.