2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu kaka yapma zorluğunu oğlum doğana kadar duymamıştım ben ya, gazı falan biliyorum da,

benim oğlan da yapana kadar doğurur gibi ıkınıyor,

zeytinyaığını deneyeyim demiştim kaldı, madem deneyeyim ben de, ben banyosunu akşamları yaptırıyorum bu arada, yatmadan, 4 saat falan uyuyor gece rahatca, gunduz tek başıma yuzdurme yapabilirim belki gunduz de duzgun uyku ceksin diye ama tek basıma bilemiyorum, denemek lazım,

teyzelerimizi opuyoruz,

herkese selamlar,

fatos' cum dogum gunun kutlu olsun bu arada :)

oy benım pamugum gazı olmasa bı derdı olmasa cok uslu aslında kıyamam ben ona... dun esım dıyo bunu yıyelım bı tane daha yapalım dıye :roflol:

canım cok zorlandıkca deneyebılırsın. bende ılk kez denedım bugun resmen ıcı bosaldı cocugun. sımdı gayet huzurlu sekılde uyuyor...
fıtılden daha dogal en azından...
bende tek basıma cesaret edemıyorum banyoya ya keske yaptırabılsem...

Herkes az çok aynı şeyleri yaşıyor; gaz sancıları, kaka yapma zorluğu, uykusuzluk ....

Bizim hanım da çok zorlanıyo kakasını yaparken, ananem de zeytinyağını söyledi, eskiden beri işe yarayan bir şeymiş...

kızlar rezene çayını nasıl yapıorsunuz;
suyun içine atıp, suyla kaynatıyor musunuz?
kaynamış suyun içine koyup demliyo musunuz?

kızlar rezene çayını nasıl yapıorsunuz;
suyun içine atıp, suyla kaynatıyor musunuz?
kaynamış suyun içine koyup demliyo musunuz?

canım sabah aksam 50 cc suya yarım tatlı kasıgı rezene demleyıp ıcırıyorum.
kaynamıs ılıtılmıs su olucak.

bende de aynı sorun hep memede..bir de kucagımda emerek uyuyor oyle uyumak istiyor..uyutunca goturursem aglıyor ve baska yere yatırırsam uyanıyo...simdi gene kucagımda sabahtan beri uyutup kucagımda nereye koysam uyumadı..ben dinlenemicem hiç..kızlar bi de uyurken aglıyıp bagırıyoo kabus gorur gibi.. sizde de oluyor mu bu??ara ara da irkilerek uyanıyor düşer gibi..

Son düzenleme:
slm kızlar
çok şükür girebildim bende benim kızımda aynı çok şükür gaz sancımız falan yol ama kakasını yaparken çok zorlanıyor bide insan içinde uyumak istiyor koltuğa yatır sattlerce uyuyor aqma yatağa gidince gözleri faltaşı gibi bvakalım njolcak böyle

bizimki nasıl biliyormusun..10dk emer uyur bi 3 saat.uyanır.emer.iki saat oyalarım uyutacagım zaman emer 10 dk.sonra yine uyur.yani biz 10.dk dan şaşamıyoruz..

evet ya misafir gelince degişiyor bebeler.hulsuzlaşıyorlar..

onu bazen bende yaparım.günde bir kez kaka yaptıgında hemen sürerim pumuga zeytingaını batırıp popo yerine sürerim.valla iyi oluyo...zeynodada yapardım..kaydirigubbakcemile2

daha iyi be.en azından bi yere gitseniz zorlanmayacak.amaan sanki beşik şartmı daha küçükler nerde rahat ediyorsa orda uyusun.benim kız bazen ana kucagında uyuyo.bazen koltukta yatıyo.bazen beşik.bazen sandalyesi var orda uyuyo.aman uyusunda .rahat etsinde fark etmez..

papatya canım benim oglan da gece uyuyor ama sabah saat 6.30-7.00 gibi boyle orta karar bir şeyde kalıyor uyuyor gibi ama mızıl mızıl, uyutmuyor da goz akma olayı kanal tıkanıklıgı emzirirken goz kapagı ustunden burnune dogru parmagınızla ufak ufak masaj yapıp sıvazlayın, ben damla da kullanıyorum, 4-5 aylık olana kadar arada tekrar edecek bir durummus, bizimki gecmişti yine başladı,

bu arada zeytinyagını yaptım bakalım oglna yardımcı olacak mı,

ya ben şeker yemekten kendimi alamıyorum bu nedir boyle? hamilelik oncesi seker yemez ve sevmezdi bahart insanıyım ben ama dogumdan beri canım surekli seker cikolata cekiyor offf,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…