papatya canım benim oglan da gece uyuyor ama sabah saat 6.30-7.00 gibi boyle orta karar bir şeyde kalıyor uyuyor gibi ama mızıl mızıl, uyutmuyor dagoz akma olayı kanal tıkanıklıgı emzirirken goz kapagı ustunden burnune dogru parmagınızla ufak ufak masaj yapıp sıvazlayın, ben damla da kullanıyorum, 4-5 aylık olana kadar arada tekrar edecek bir durummus, bizimki gecmişti yine başladı,
bu arada zeytinyagını yaptım bakalım oglna yardımcı olacak mı,
ya ben şeker yemekten kendimi alamıyorum bu nedir boyle? hamilelik oncesi seker yemez ve sevmezdi bahart insanıyım ben ama dogumdan beri canım surekli seker cikolata cekiyor offf,
kızlar bizimde bugün kırkımız çıktı artık yavaş yavaş kırklarımız çıkıyo çok şükür korunma konusunda ne yapacksınız dr ummuz kondom önerdi bize ama birde aylık iğneler varmış kullanan varmı acaba önceden o iğneleri fikir verirseniz sevinirim malum kazaya kurban gitmeyelimkaydirigubbakcemile3
kilolardan bahsedince benim de bugün aklıma çataklar takıldı
o kadar kötü görünüyorlar ki... yaratık gibi olmuşum, kırmızı çizgili. kilo gider bir şekilde de bu çatlaklar bizimle hep benneyaptımki göğsüm de çatlarsa diye düşünüp üzülüyorum biri dokunsa ağlayacağım.
hamileyken gece lambayı açmazdım eşim o halimi görmesin, hiç çekici değilim diye. bundan sonra ne yapacağım? bir ömür gece lambasıyla olmaz ki... :çok üzgünüm:
bunları düşünüp düşünüp depresyona girmek istemiyorum ama sinek sürüsü gibi bu düşünceler kafama üşüşüyor, kovalıyorum yine geliyorlar...
Gaz vardı önceden. Şimdi zinco kullanıyoruz ben de rezene içiyorum. Artık kendi rahat rahat yapıyo gazını maşallah. Ara ara rahatsız oluyo tabii ama uykusuzlupu gazdan değil. Gaz sancısı gelince çok ağlıyor. Bu uykusuzken ağlamıyor. Sadece meme için ağlıyor hep emmek istiyor. Bırakınca bir süre kendi kendine yatıp etrafına bakınıyor sıkılınca yine ağlıyor. Gözleri kapanacak gibi oluyor bi mücadele ediyor ki kapanmasın diye. Kaşlarını kaldırıyor göz kapaklarını açık tutmaya çalışıyor anlamadım ki.
gunaydın güzel annişler :)
bızım cadalozun gece masallahı wardı... 1 de yattı 4 e kadar kesıntısız uyudu. 4 te kalktı emzırdım altını aldım hemen gerı yattı 7 de kalktı... sımdı yıne uyuyor... hep boyle gıtse de bı duzene gırsek keske...
dun zehranın verdıgı kımyon tarıfını yaptım. 1 tatlı kasıgı kımyon attım agzıma ardından su ıctım. tadı berbat ama kuzumun gece rahatca uyuması ondan olabılır mı acaba...
babanem soyledı 1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı kımyonu cezvede 1-2 tasım kaynat ılıstır 1 cay kasıgı ıcırebılırsın ıpege dedı... onuda denedım 1 cay kasıgı ıcırdım belkıde ondan rahatca uyudu gece...
wallahı en son dogumdan 2hafta once tartılmıstım 6 kılo almıstım dogumum apar topar oldu o arada daha aldıysam bılmıyorum... dogumdan sonrada hıc tartılmadım hastanede aklıma gelmedı ewdede tartı kırık. bakkala falan cıkarsam eczaneye ugrayıp bı tartılıyım dıyorum ama unutuyorum hep... aklıma takıldı sımdı bak cmt esım ewdeyken bı cıkıp tartılıyım merak ettım...
bu arada benımde karnımın assagı kısmında 3-5 catlak war hıc hos bı goruntu degıl ama napıyım moralımı bozmamaya calısıyorum :uhm:
kızlar bizimde bugün kırkımız çıktı artık yavaş yavaş kırklarımız çıkıyo çok şükür korunma konusunda ne yapacksınız dr ummuz kondom önerdi bize ama birde aylık iğneler varmış kullanan varmı acaba önceden o iğneleri fikir verirseniz sevinirim malum kazaya kurban gitmeyelimkaydirigubbakcemile3
Valla canim benim doktorum bana dogum kontrol hapi verdi dogumdan 21 gün sonra baslaniyormus ama bu haplar daha farkli emziren anneler için ben onu kullaniyorum igne hakkinda bi bilgim yok benim:sm_confused:
kilolardan bahsedince benim de bugün aklıma çataklar takıldı
o kadar kötü görünüyorlar ki... yaratık gibi olmuşum, kırmızı çizgili. kilo gider bir şekilde de bu çatlaklar bizimle hep benneyaptımki göğsüm de çatlarsa diye düşünüp üzülüyorum biri dokunsa ağlayacağım.
hamileyken gece lambayı açmazdım eşim o halimi görmesin, hiç çekici değilim diye. bundan sonra ne yapacağım? bir ömür gece lambasıyla olmaz ki... :çok üzgünüm:
bunları düşünüp düşünüp depresyona girmek istemiyorum ama sinek sürüsü gibi bu düşünceler kafama üşüşüyor, kovalıyorum yine geliyorlar...
gunaydın güzel annişler :)
bızım cadalozun gece masallahı wardı... 1 de yattı 4 e kadar kesıntısız uyudu. 4 te kalktı emzırdım altını aldım hemen gerı yattı 7 de kalktı... sımdı yıne uyuyor... hep boyle gıtse de bı duzene gırsek keske...
dun zehranın verdıgı kımyon tarıfını yaptım. 1 tatlı kasıgı kımyon attım agzıma ardından su ıctım. tadı berbat ama kuzumun gece rahatca uyuması ondan olabılır mı acaba...
babanem soyledı 1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı kımyonu cezvede 1-2 tasım kaynat ılıstır 1 cay kasıgı ıcırebılırsın ıpege dedı... onuda denedım 1 cay kasıgı ıcırdım belkıde ondan rahatca uyudu gece...
Korunma konusunda dr um bana spiral ya da kondım önerdi. Eşimle konuştuk kondomda karar kıldık...:kedi: