2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kalkış saatleri aynı benimkide o saatlerde kalkıyo.bazen nadirde olsa 05.30 da kalkıyo.sonra biraz oyaalnıyoruz 8.30 veya 9 da geri uyuyo ben o ara zeynonun kahvaltısını yaptırıyorum yemek yapıyorum.falan.ev işleriyle ilgileniyorum..

göze ggelince bizimki doguştan degil.pazar cumartesi gece başladı pazartesi doktora gittik.yani mikrop kamış.doktor eger doguştan olsaydı masajda söylerdim ama enfeksiyon dedi.damlattım ikinci dalmatmamda gçti.şimdi iyi ama doktar geçsede bir hafta damlat dedi.bizde damlatıyoruz.

ayy ya senle aynıyız deli oluyorum bi gün tatlı yemezsem.muhakka evde tatlı olaca.amaan hamilelikte az kilo aldım ama asıl şimdi alacaga benziyorum.zeyhepte 6.aylıkken yediklerime dikkat etmeye başlamıştım.emziriyorum diye.şimdi ayrımcılık olmasın bundada 6.ayırda baylarım şimdi süt olsun diye herşelden yiyorum.çok kilolu biri degilim..dur ayrı yazayımda sizlerde yasın..

evet kızlar dogumda kaç kilo aldınız kaçı gitti şimdi kaç kilosunuz.rejim varmı yoksa yediklerinizemi dikkat ediyorsunuz.

ben 56 ile hamile kaldım doguma 67 ile gittim.toplam11 kilo aldım.
idogumda ilk yünüyüşümü yaparken pek merak ettim kilomu tartıldım 61 çıktım.yani 5 kilo gitmişti..
şimdi 60 kiloyum bazen 61 oluyorum.bi alıyorum bi veriyorum şu bir kiloyukaydirigubbakcemile3

hiç rejim yaptıgım yok.nede yedigime dikkat ediyorum valla canım ne çekerse yiyorum .en az kızım dört aylık olana kadar böyle devam edecegim.
ee sizler nasılsınız..

50 kiloyla hamile kaldım..ben doğumda 17 kilo aldım 67 oldum şimdik 57 kalmışım 55 çıktım ama o yanlış tartmış... ve şuanda herşeyi yiyom kaydirigubbakcemile3 kısmıyom napim önemli olan sütüm olsun

59 kiloyla hamile kaldım doğumda 74 kiloydum doğumdan çıktığımda 66ydım yani 8kilom gitmşti.şu andada 62 kiloyum.25günde 4kilo zayıfladım malum uyku yok dinlenmek yok.24 saat meme veriyorum olsun o kadar dimi..kaydirigubbakcemile5

Bende toplam 15 kilo aldim hamileligimde 11 i gitti kaldi 4:lepi:
Hiçbiseyde yapmiyorum kisitlama yok rejim yok herseydende yiyorum cokacimcoook

kızlar bizimde bugün kırkımız çıktı artık yavaş yavaş kırklarımız çıkıyo çok şükür korunma konusunda ne yapacksınız dr ummuz kondom önerdi bize ama birde aylık iğneler varmış kullanan varmı acaba önceden o iğneleri fikir verirseniz sevinirim malum kazaya kurban gitmeyelimkaydirigubbakcemile3

Valla canim benim doktorum bana dogum kontrol hapi verdi dogumdan 21 gün sonra baslaniyormus ama bu haplar daha farkli emziren anneler için ben onu kullaniyorum igne hakkinda bi bilgim yok benim:sm_confused:

kilolardan bahsedince benim de bugün aklıma çataklar takıldı
o kadar kötü görünüyorlar ki... yaratık gibi olmuşum, kırmızı çizgili. kilo gider bir şekilde de bu çatlaklar bizimle hep benneyaptımki göğsüm de çatlarsa diye düşünüp üzülüyorum biri dokunsa ağlayacağım.
hamileyken gece lambayı açmazdım eşim o halimi görmesin, hiç çekici değilim diye. bundan sonra ne yapacağım? bir ömür gece lambasıyla olmaz ki... :çok üzgünüm:
bunları düşünüp düşünüp depresyona girmek istemiyorum ama sinek sürüsü gibi bu düşünceler kafama üşüşüyor, kovalıyorum yine geliyorlar...

bende 57 idim tam 20 kilo aldım doğuma girerken 77 olmuştum!
doğumda 10 kilo gitmişti, 67 idim. 2 haftadır da tartılmıyorum...

Her şey yiyodum, halen yiyorum, 6 ay da yemeyi düşünüyorum kaydirigubbakcemile2
sonrası Allah kerim...

aman boşver canım ya bizde onlara çocuk veriyoruz.bizi çatlaklarımızla sevmeye alışsınlar değilmi.önce böyle bişeyimiz yoktu sonradan oldu napalım.:sm_cool:

wallahı en son dogumdan 2hafta once tartılmıstım 6 kılo almıstım dogumum apar topar oldu o arada daha aldıysam bılmıyorum... dogumdan sonrada hıc tartılmadım hastanede aklıma gelmedı ewdede tartı kırık. bakkala falan cıkarsam eczaneye ugrayıp bı tartılıyım dıyorum ama unutuyorum hep... aklıma takıldı sımdı bak cmt esım ewdeyken bı cıkıp tartılıyım merak ettım...
bu arada benımde karnımın assagı kısmında 3-5 catlak war hıc hos bı goruntu degıl ama napıyım moralımı bozmamaya calısıyorum :uhm:

bnde 45 hamile kaldım 57 ye çıktım şimdi yine 45 şim
yememde aynısı gibi yiyorum bi fark yok
yalnız şu sezaryandan sonra göbek hiç hoşuma gitmiyor
sarkıklık falan olmadı ama
amaliyat yerimi gördükçe morelim bozuluyor
ahh ahhh normal olsa ne vardı sankim:gitme:

gunaydın güzel annişler :)
bızım cadalozun gece masallahı wardı... 1 de yattı 4 e kadar kesıntısız uyudu. 4 te kalktı emzırdım altını aldım hemen gerı yattı 7 de kalktı... sımdı yıne uyuyor... hep boyle gıtse de bı duzene gırsek keske...
dun zehranın verdıgı kımyon tarıfını yaptım. 1 tatlı kasıgı kımyon attım agzıma ardından su ıctım. tadı berbat ama kuzumun gece rahatca uyuması ondan olabılır mı acaba...
babanem soyledı 1 cay bardagı suya 1 tatlı kasıgı kımyonu cezvede 1-2 tasım kaynat ılıstır 1 cay kasıgı ıcırebılırsın ıpege dedı... onuda denedım 1 cay kasıgı ıcırdım belkıde ondan rahatca uyudu gece...

canım ya gazı olmasın bebısının benımkıde oyleydı emmek ıstıyordu sureklı megerse gazı varmıs karnı agrıyormus ondan emmek ıstıyormus aglamıyordu gazından once hıc anlamamıstım ama sımdı meme vermıyorum gazı olunca cok aglıyor sureklı emmek ıstıyodu benımkıde,senınkınınde bu yuzden olabılır bebekler bı yerı agrıdıgında emmek ıstermıs anne gogsunde kendılerını guvende hıssederlermıs.bıde zıncoyu hergunmu verdın gaz olayı duzene gırdımı?

evet zeynep olabılır banada babannem demıstı bende denıcem,hatta bu zınco denen damlanın ıcınde de kımyon yagı var demekkı rahatlattıgı dogru

oda bıseymı zeynep benım karnımın heryerınde var onlardan ve karnım hala toplamadı kendını:bbo:

Merhaba herkese...
Kilolardan bahsetmişsiniz.
Ben 71 kg ile hamile kaldım. 81 le doğuma gittim. Şimdi 69 kiloyum. Rejim falan yapmıyorum. üstelik herşeyi de yiyorum...

Korunma konusunda dr um bana spiral ya da kondım önerdi. Eşimle konuştuk kondomda karar kıldık...:kedi:

ben bi müddet dogal korunacagım.sonra ya hap.ya igne.yada sprial..bilmiyorm,şimdilik emziriyorum.zeynepte 5.ay başlamıştım hapa..

Valla canim benim doktorum bana dogum kontrol hapi verdi dogumdan 21 gün sonra baslaniyormus ama bu haplar daha farkli emziren anneler için ben onu kullaniyorum igne hakkinda bi bilgim yok benim:sm_confused:

ayy burda o hapın oldugunu sanmıyorum ya.keşke olsada bizde içsek.ama burdaki hapların süte geçtigini söylüyorlar doktorlar..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiligini versin kız..hep kaçıyonmu.ne yapalım canım.herşeyin bir bedeli oluyo işte.olsun bakılım.ama bende yok kızlar çatlak patlak yok şükür.popoda biraz çatlak var oda çook önceden.amaaan kim görcek beeekaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel düzelecekler zamanla tabii.ama her günleri bir olmuyo tabi.bende bugün 6 da uyandı.ayya tekrar uyuması şimdi oldu çok zorlandı dalmak için.ama tabi bunda zeynonnunda katkısı varalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…