2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

serap bacı çok haklısın.nedense yanındakiler hiç düşünülmez nede olsa onlara alacak zamanımız olur.nede olsa yanımızdalar..ah ah..halbuki en büyük emek senin annende..

bizimde 1 eylül bayramın 3.günü evlilik yıldönümümüz.
aramızda bira limoni ne alsam acaba.fikir lütfennnn

bayramın 1.günü doğum günüm..
2.günü evlilik yıl dönümümüz
bizimde bişey yapacağımızı hiiç sanmıyorum..

çifte bayram desenize gelsin hediyeler

bende geldimmm...

bende geldim canlarim yuvaya döndük:))))
hoşgeldiniz kızlar

la ben burdan takip edemiyorum ya:))sayfa atlamıyo unutmuşum hala 2mayısa 68 olcam yazıyo pehh:)))
en iyisi ben çıkıyımda hazırlanayım ya econun uykusu gelmeden hadi canlar görüşürükkkk"

Sağolsun teyzoşlar papalarımızı beğenmişsiniz.

Siz de adana da olcanız di mi bayramda bişey yapamazsınız zaten orda

Bizim de iş çok zaman kısıtlı pazar gitsek diye düşündük bi ara e cumartesi napçaz burda zaten oruç var diye vazgeçtik bari orda vakit geçer

serap bacı çok haklısın.nedense yanındakiler hiç düşünülmez nede olsa onlara alacak zamanımız olur.nede olsa yanımızdalar..ah ah..halbuki en büyük emek senin annende..

Onları sevmesin değer vermesin demiyorum ama adaletsizlik bu hayatta en sevmediğim şey.birde haketmiyorlarkiii

belki güzel geçer cnm belli olmaz.1.günü olması kötü olmuş ama.sonra telafi edersiniz olmazsa.

Elifcim 6 yıllık Evliyiz 6 yıldır yaşadıklarımı yazsam roman olur.hep alttan alıyorum hep çekiyorumda nereye kadar mecburmuyum ayrıca.hep tutulmayan sözler yoruldum artık hiçbirşeyin değişeceği yok işte belli...

bizimde 1 eylül bayramın 3.günü evlilik yıldönümümüz.
aramızda bira limoni ne alsam acaba.fikir lütfennnn

ihtiyacı olan istediği bişey al canım bence.

ohhh ohhh hele öyle birşey yapsın hemen mahkemeye hiç durmam çünkü bize yıllardır araba sözleri varken bizim evimiz yokken kirada oturuyorken kendilerine gittiler 2.evi aldılar.

biz kavuktan çıktık Serapcım.ama ben çok yoruldum hep aynı şelerden kendimi kandırılmış salak yerine konulmuş hissediyorum artıkk

yok kız ne hediyesi hiç bişey olmayacam eminim..zaten onlarda pek bölmeyi böyle şeyler arada kaynayacağız işte.(
adanaya gidiyordunuz demi unutmuşum olsun sağlık olsun canım....

Hosbulduk kizlar nasilsiniz bakalim
iyiyiz canım sen nasılsın ecem nasıl,türkiyeye geliyormusunuz bayramda .....

la ben burdan takip edemiyorum ya:))sayfa atlamıyo unutmuşum hala 2mayısa 68 olcam yazıyo pehh:)))
en iyisi ben çıkıyımda hazırlanayım ya econun uykusu gelmeden hadi canlar görüşürükkkk"

görüşürüz canım

anamm kocalar kızdırmış bu hatunları...
bizimde aramız limoni ramazan bitseydi hayırlısıyla...iş yerinde sinirleniyo banada yansıtıyo dün akşam gelmiş işten çıkıcam diye ooff off allah akıl fikir versin...siniri geçince anlıyo hatasını ama iş işten geçiyo

sorma seçil oraya gidince bi stres oluyoruz off.

adanaya gidiyordunuz demi unutmuşum olsun sağlık olsun canım....

iyiyiz canım sen nasılsın ecem nasıl,türkiyeye geliyormusunuz bayramda .....

görüşürüz canım
evet canım gidilmezmiii...

ay burada polmak duygulandırdı beni nasılsınız

hoşgeldin fatoş..

şimiden uyardım o konuda annesi duydu araba alcağımızı ehliyet aldıryor oğluna ben sürücem serap vermiycem.bencillikten bıktımartık.

papatyam söyledim bana aldınmı dedim.offfff taamam almıyoorum diye tersledi sabahda bakmadım yüzüne

kolaymı öyle işten çıkmak yaa. töbe töbe.bekar sanıyorlar herhal bunlar kendini..

burdan bende takip edemiyorum yaa birsürü atladığım oluyo sayfa çok yavaş takılıo gelen giden oluyor birde üstüne offf ya serap harbi hediye olmuş sizinki bende biyerlere gittiğinizi filan biliyodumda ondan şaşırdım kuşum ya.
berkuşun ayakkabılarına bayıldım bizim burda varmış morte caremiydi neydi o bi bakalım bizde fiyatıda çok uygunmuş ayağında eskisin inşallah..

evlilik yıldönümleri doğum günleri havada uçuşmuş....kapan kapana uzun zamandır bizde es geçi yoruz bu tür konuları hiç bir fikrim yok kızzlar hele erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…