Seçil bu konuda al birini vur ötekine.. biz de şimdi gidicez diye anasına,babasına,kardeşine,kardeşinin karısına, ananesine,babanesine,2 tane dedesine hediye aldık. (Almak problem değil seve seve alırım her gittiğimde o ayrı) İnadım tuttu orda hiç demedim bizimkilere almıcaz mı (alıcam o ayrı ama onun kafasına dank ettirmek için demedim). Evvelki akşam dedimki ama kavga için değil usuldan herkse birşeyler aldık hiç mi aklına gelmedi bir annem bir babam var ne kardeşim ne de büyüklerim var o kadar bizim için didiniyorlar. Bu kalakaldı önce kıvırmaya kalktı e her zaman burdayız senede iki kere gidiyoruz oraya falan diye, hiç kıvırma dedim burda da onlara her gün mü hediyemi alıyoruz bayram bu ne fark eder oda burda, ya hiç aklıma gelmedi valla onlara da gittiğimiz yerlerden birşeyler alırız falan dedi gönlümü alsın diye. Konuyu kapattım ama tabi ki burada kalmaz
bende geldimmm...
bende geldim canlarim yuvaya döndük:))))
bizimde 1 eylül bayramın 3.günü evlilik yıldönümümüz.
aramızda bira limoni ne alsam acaba.fikir lütfennnn
bayramın 1.günü doğum günüm..
2.günü evlilik yıl dönümümüz
bizimde bişey yapacağımızı hiiç sanmıyorum..
bende geldimmm...
hoşgeldiniz kızlarbende geldim canlarim yuvaya döndük:))))
çifte bayram desenize gelsin hediyeler
hoşgeldiniz kızlar
serappp eve gelincemi regli oldun adama tam evlilik yıldönümü hediyesi olmuş.
serap bacı çok haklısın.nedense yanındakiler hiç düşünülmez nede olsa onlara alacak zamanımız olur.nede olsa yanımızdalar..ah ah..halbuki en büyük emek senin annende..
aaa seçilcim neler yazmışsın öle alıp başını gitmek filan sakin ol canım benim evet yaşananlar söyletiyo kafanın tasını attırıyo ama malesef böyle hepimizin başında var bu modelden sen ne yapıosun nelere katlanıyosun hepsi uçup giidyo aileleri işin içine girince.yanisadece sizde değil bunların yapısı bu sen sakin davran biliyorum zaten alttan alıyosundur ama biraz daha gayret et düşünmemeye çalış:93:
bizimde 1 eylül bayramın 3.günü evlilik yıldönümümüz.
aramızda bira limoni ne alsam acaba.fikir lütfennnn
sorma canım ya bizde yaşıyoruz.eşimin ailesine gidince arabamız hiç durmuyo maalesef bi gidip gelim derler.hemen şurda bi iş var derler ay işleri bitmez nedense biz gelince.bide yigenleri bi gbaktım geçen arabanın içine girmişler müzik dinliyonlar bi kızdım evde yokmu müzikte arabanın içine doluşmuylar oturuyorlar cafemi burası çıkın dedim..geçen yılda öyle inip çıkmaktan arabanın kapı kapanmıyordu arda verdim veriştirdim yanlarında ee neymiş alanyaya gidince yaptırırız.ailesine dedim ben kapısı kapanmayan arabaya binmem assla dedim.gittiler paşa paşa yaptırdılar sonra diyo rahatladınmı diyo bana eşim ya sabırr.
biz kavuktan çıktık Serapcım.ama ben çok yoruldum hep aynı şelerden kendimi kandırılmış salak yerine konulmuş hissediyorum artıkkSeçil bu konuda al birini vur ötekine.. biz de şimdi gidicez diye anasına,babasına,kardeşine,kardeşinin karısına, ananesine,babanesine,2 tane dedesine hediye aldık. (Almak problem değil seve seve alırım her gittiğimde o ayrı) İnadım tuttu orda hiç demedim bizimkilere almıcaz mı (alıcam o ayrı ama onun kafasına dank ettirmek için demedim). Evvelki akşam dedimki ama kavga için değil usuldan herkse birşeyler aldık hiç mi aklına gelmedi bir annem bir babam var ne kardeşim ne de büyüklerim var o kadar bizim için didiniyorlar. Bu kalakaldı önce kıvırmaya kalktı e her zaman burdayız senede iki kere gidiyoruz oraya falan diye, hiç kıvırma dedim burda da onlara her gün mü hediyemi alıyoruz bayram bu ne fark eder oda burda, ya hiç aklıma gelmedi valla onlara da gittiğimiz yerlerden birşeyler alırız falan dedi gönlümü alsın diye. Konuyu kapattım ama tabi ki burada kalmaz
adanaya gidiyordunuz demi unutmuşum olsun sağlık olsun canım....yok kız ne hediyesi hiç bişey olmayacam eminim..zaten onlarda pek bölmeyi böyle şeyler arada kaynayacağız işte.(
iyiyiz canım sen nasılsın ecem nasıl,türkiyeye geliyormusunuz bayramda .....Hosbulduk kizlar nasilsiniz bakalim
la ben burdan takip edemiyorum ya:))sayfa atlamıyo unutmuşum hala 2mayısa 68 olcam yazıyo pehh:)))
en iyisi ben çıkıyımda hazırlanayım ya econun uykusu gelmeden hadi canlar görüşürükkkk"
sorma seçil oraya gidince bi stres oluyoruz off.Onları sevmesin değer vermesin demiyorum ama adaletsizlik bu hayatta en sevmediğim şey.birde haketmiyorlarkiii
belki güzel geçer cnm belli olmaz.1.günü olması kötü olmuş ama.sonra telafi edersiniz olmazsa.
Elifcim 6 yıllık Evliyiz 6 yıldır yaşadıklarımı yazsam roman olur.hep alttan alıyorum hep çekiyorumda nereye kadar mecburmuyum ayrıca.hep tutulmayan sözler yoruldum artık hiçbirşeyin değişeceği yok işte belli...
ihtiyacı olan istediği bişey al canım bence.
ohhh ohhh hele öyle birşey yapsın hemen mahkemeye hiç durmam çünkü bize yıllardır araba sözleri varken bizim evimiz yokken kirada oturuyorken kendilerine gittiler 2.evi aldılar.
biz kavuktan çıktık Serapcım.ama ben çok yoruldum hep aynı şelerden kendimi kandırılmış salak yerine konulmuş hissediyorum artıkk
evet canım gidilmezmiii...adanaya gidiyordunuz demi unutmuşum olsun sağlık olsun canım....
iyiyiz canım sen nasılsın ecem nasıl,türkiyeye geliyormusunuz bayramda .....
görüşürüz canım
ay burada polmak duygulandırdı beni nasılsınız
seçilcim haklısın sonuna kadar ama erkekler kendi ailelerini öutlu etmek için eşlerini feda etmekten kaçınmıyorlar ve senin yaptığın fedakarlık gözükmüyor..araba alınca sanmaki ne olucak abi arabayı versene abi şuraya gitcem arkası kesilmiycek..ben çok yaşadım yaşıyorumda hala..ah ahhh
anamm kocalar kızdırmış bu hatunları...
bizimde aramız limoni ramazan bitseydi hayırlısıyla...iş yerinde sinirleniyo banada yansıtıyo dün akşam gelmiş işten çıkıcam diye ooff off allah akıl fikir versin...siniri geçince anlıyo hatasını ama iş işten geçiyo