2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..

anaa nasıl yani mydarlinggg (yaw nick yazıncada baya tuhafıma gidiyor yaw )senin kociş nasıl olduda özeş bi gününüzü atladı kız sen ve kocişinin bu özelliğinizi hep örnek alıyodum ben ya

benm paşa uyudu gidip işlerime bakayım..çamaşır sercem makinayı boşaltıcam çorba yapcam..okiii gelirim yine..

Eşime kızdım kızlar bizi kim sinir edebilir...zaten hastayım keyfim yok...Geçen Manisaya giderken hem tatil amaçlı hemde annemleri görmek için gittik.kırkyılın başı beraber tatil yapıcaz 18 yaşında erkek kardeşi var onuda çağırdı.sesimi çıkarmadım annemde rahatsız biliyor birde misafir götürüyor kadının perdelerini hep sigara dumanı yaptı kardeşi neyse bu olayı kavga etmeden kapattım.Araba almayı düşünüyoruz para biriktiriyoruz altımızda şirketin arabası var ama bursa dışına çıkamıyoruz.araba almak içinden birçok şeyden kısıyoruz kendime birşey aldığım kuaföre gittiğim dahi yok.evlilik yıldönümünde de birşey almadık birbirimize.dün gelmiş diyorki yarın kardeşimin doğumgünü ne alsak.bende dedimki tatil yaptırdık işte hediyeden saysın bir teşekkür dahi etmedi bize.yok olmaz alırım birşeyler demezmi eee sen bana birşey almıyorsun ya özel günlerimde kardeşinin ne ayrıcalığı var değilmi?ben hediyesinde değilim ama ömrünü onlara yaranmak onları mutlu etmek için geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan halbuki mutlu etmesi gereken eşiyken.benide mutlu etsin onlarıda ama o hep onları mutlu etmek derdinde.sinirden geberiyorum artık yıllardır böyle hep söz veriyor ama tutmuyor...alıp başımı gidesim var artık.zaten yapayanlızım burda.

srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..

anaa nasıl yani mydarlinggg (yaw nick yazıncada baya tuhafıma gidiyor yaw )senin kociş nasıl olduda özeş bi gününüzü atladı kız sen ve kocişinin bu özelliğinizi hep örnek alıyodum ben ya

Kk Seviyorum kızlar ama takip zor oluyor alışmışım ya face birde nickleri yabancıladım önce.uzun zaman oldu girmiyyeli.

arya haklısın cnm sen neden kendinden kısarken o ailesine yağdırsın ahh bu erkek milleti işte ne desen bildiklerini okurlar

benm paşa uyudu gidip işlerime bakayım..çamaşır sercem makinayı boşaltıcam çorba yapcam..okiii gelirim yine..
kolay gelsin sibelcim...

off off hepsi aynı işte erkek milleti değilmi,üzülme canım.....

yettim:) defne uyudu birazda ortalık topladım..
bizimkide uyuyacak gibi gözleri kapanıyor kucağımda emiyor şuan

çok beğendim serap harika güle güle giysin berkuşum...
onlar zaman bulur merak etme hiç bahane var diye sevinme adaşım..

kız atlamadı elif.çok güzel bir yere yemeğe gittik vb..ordan geldik eve ben regl oldum ondan dolayı eşşekten düşmüşe döndü..hahaha

seçilcim haklısın sonuna kadar ama erkekler kendi ailelerini öutlu etmek için eşlerini feda etmekten kaçınmıyorlar ve senin yaptığın fedakarlık gözükmüyor..araba alınca sanmaki ne olucak abi arabayı versene abi şuraya gitcem arkası kesilmiycek..ben çok yaşadım yaşıyorumda hala..ah ahhh

berkuşun ayakkabıları çok cici güle güle kullansın.
seçilcim haklısın ne desen.bize gelince düşüncesiz ama diğer aile fertlerine gelince pek bi düşünceli oluyorlar nedense.

dün yaptım tavuk çorbasını bende afiyet olsun defne ye inşşşşşşşşş yer....akşama bende kızartma yapıcam...epeydir yapmıyorum valla benmde canım çekiyodu

sorma sibel çok uzun zamandır yapmıyorum sen düşün çok canım çekiyo valla.yapcam yetti gayrı.

ay evet dağldılar gittiler diyoralardır bize halbuki 2,5 yıldır fire vermedin ilerleliyoruz çoook şükür:)
sıhatler olsun paşaya.

günaydın papatyacım,selmacım ve 2010 şubat annişlerii...
kasılma sancılar nasıl varmı hareket

oy önceki resimlerde gördüm ayakabısını güle güle giysin paşa..ayy sizin iş yaşmı gıı..versin baksın berkuşa az da olsa çıkarın tadını kız yıldönümümü.

Günaydın herkese ôzlemişim be ya burayı

hoşgeldinn..nasılsın kız.

laylaylay ben geldim
evi üpürüp kendimi aışverişe vericem bugün ordanda anama geçivce
m ecoyu özzlemişler

hoşgeldin kız sinirini alışveriştenmi çıkarcan:)

huuu huuuuu bende geldim burdayımmm..
eski günler geldi aklıma hey gidi heyyyyy
hoşgeyldin pınarcım.

Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:

Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek

hoşgeldin..bak bu konuda çok çok haklısın hediye alınca başı gögemi erecek acabe ben senin yerinde olsam anlatırım evlilik yıldönümümüde doğum günümde sen bana ne aldın diye git i bi alışveriş yap kız..
kolay gelsin sibelcim...

off off hepsi aynı işte erkek milleti değilmi,üzülme canım.....

bizimkide uyuyacak gibi gözleri kapanıyor kucağımda emiyor şuan

hemen daldı sıpa erkenden kalkınca.

Seçil bu konuda al birini vur ötekine.. biz de şimdi gidicez diye anasına,babasına,kardeşine,kardeşinin karısına, ananesine,babanesine,2 tane dedesine hediye aldık. (Almak problem değil seve seve alırım her gittiğimde o ayrı) İnadım tuttu orda hiç demedim bizimkilere almıcaz mı (alıcam o ayrı ama onun kafasına dank ettirmek için demedim). Evvelki akşam dedimki ama kavga için değil usuldan herkse birşeyler aldık hiç mi aklına gelmedi bir annem bir babam var ne kardeşim ne de büyüklerim var o kadar bizim için didiniyorlar. Bu kalakaldı önce kıvırmaya kalktı e her zaman burdayız senede iki kere gidiyoruz oraya falan diye, hiç kıvırma dedim burda da onlara her gün mü hediyemi alıyoruz bayram bu ne fark eder oda burda, ya hiç aklıma gelmedi valla onlara da gittiğimiz yerlerden birşeyler alırız falan dedi gönlümü alsın diye. Konuyu kapattım ama tabi ki burada kalmaz

sorma canım ya bizde yaşıyoruz.eşimin ailesine gidince arabamız hiç durmuyo maalesef bi gidip gelim derler.hemen şurda bi iş var derler ay işleri bitmez nedense biz gelince.bide yigenleri bi gbaktım geçen arabanın içine girmişler müzik dinliyonlar bi kızdım evde yokmu müzikte arabanın içine doluşmuylar oturuyorlar cafemi burası çıkın dedim..geçen yılda öyle inip çıkmaktan arabanın kapı kapanmıyordu arda verdim veriştirdim yanlarında ee neymiş alanyaya gidince yaptırırız.ailesine dedim ben kapısı kapanmayan arabaya binmem assla dedim.gittiler paşa paşa yaptırdılar sonra diyo rahatladınmı diyo bana eşim ya sabırr.

bizimde 1 eylül bayramın 3.günü evlilik yıldönümümüz.
aramızda bira limoni ne alsam acaba.fikir lütfennnn

aaa seçilcim neler yazmışsın öle alıp başını gitmek filan sakin ol canım benim evet yaşananlar söyletiyo kafanın tasını attırıyo ama malesef böyle hepimizin başında var bu modelden sen ne yapıosun nelere katlanıyosun hepsi uçup giidyo aileleri işin içine girince.yanisadece sizde değil bunların yapısı bu sen sakin davran biliyorum zaten alttan alıyosundur ama biraz daha gayret et düşünmemeye çalış:93:

bayramın 1.günü doğum günüm..
2.günü evlilik yıl dönümümüz
bizimde bişey yapacağımızı hiiç sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…