2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

alıntı yapmayıııııın bak gene geldik k k ya etekteki taşlar dökülüyor :) ben yazdığımı silicem rahatsız oluyorum ya.Suat ın işi olmaz ama gel görkü kaynım burayı biliyor.ayşegül sende benim alıntımı silsene canım .

Hoş bulduk bu arada .

Hoşgeldin burcucum
reyhan kızım kafasını toplasın eşin burdaki şartlarla orası birmi gelsinde görürü burda iki gün sonra karıcım dönelim der..

Amamn bu erkekler ne ana kuzusu oluyor anlamıyorum yaa...

Serapların huyumu ne bende bayılırım hediye almaya ama iki tarafada mesela erdoğanla benim bu huyum vardır herkese aynı şeyi alırız aynı şey olmazsa bile aynı fiyat olur yıllardır böyle gider.. çocuklarada alırım ayrıca..

Serap senin allahtan bi evin var yavrum yoksa bu dağıtma huyunla bi pok sahibi olmazmışsın.kızım az sakla çoçuğuna birikim yap.annemin kardeşimin ihtiyacı varsa alırımda durguk yere alıp durmam durup dururken bi duru'ma alırım o kadar yoksa almanın sonuda yok,

Ah canım ya sen daha iyi bilirsin tabii ki de burada şartlar o kadar zor ki. Hem madden hem manen. O kaadr haklısın ki. Ve kesinlikle birikimlerinizi yapmadan dönmeyin. O kadar hasretlik çekiyosunuz işinize yarasın bari...
bilmezmiyim canim ya türkiyede sartlar o kadar zorki
bende hasretlik çekiyorum¨benimde annem orda özlüyorum onu hemde çok
ama kendi gelecegimiz için çalisiyoruz burda

Elif hepsi ayni bunlar hepsi aslinda esim kimsenin lafiyla hareket etmez ama oda buralara alisamadi arkadaslarini çevresini özledi galiba

]Reyhan sen delimisin gelsin burda 1000 tl ye çalışsında görsün anasının nikahını.bu saate kadar kendiniz içindide bu saatten sonra ECem var onun eğitimi geleceği var.millet yurtsışında oturum alayım diye paralanıyor bunlarda işini gücünü bırakıp buraya gelmenin planlarını yapıyor.eşinede pes yanı ana kuzusu olasımı gelmiş.[/QUOTE]

Aslinda oda biliyo gelirsek kendisini neler bekledigini gelmeden önce orda çalisiyodu
Bandirma küçük bi yer is bulmak çok zor kendi abisi 2 sene bos bos oturdu daha yeni bi ise girdi
anlatiyorum anlamk istemiyo burcu
Türkiyede sartlar zor diyorum çocuk büyütmek zor okutmak hayli hayli zor
eline firsat geçmis daha ne diyorum
arkadaslarini çevresini ailesini memleketini özlemis

is isten geçtikten sonra çok kafasina vurucak ya hadi hayirlisi

Son düzenleme:

sildim sildim.

Reyhan seninki kafaya takmıştır şimdi anası çağırıyor ya. sen onu en azından bir kaç sene daha kalalım birkimimiz olsun Türkiye şartları belli diye oturt. Burda ne kazanmak ne yaşamak ne sağlık ne eğitim ordaki gibi değil bilmiyor mu sanki. Sonra Ecemin okul zamanı gelir zaten gelseniz de onun eline kalmaz. Maddi durumun elveriyorsa çalışmazsında oh mis gibi bakarsın kızına.
Hay analarına başlıcam bu adamların ben.

Havva çok haklısın canım bu aralar ben de senin taktik işe yarıyor. O gün bizimkiler hiç aklına gelmedi derken de kavga amaçlı değil kırılmış gibi bahsettim sadece. Her zaman sinirlerime hakim olmak kolay olmuyor ama mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıyorum. Dediğin gibi ben hiç karışmıcam ailesiyle ilişkilerine. Benimkilere kızarsa da sesimi çıkarmıyorum yani savumaya geçmiyorum o zaman daha etkili oluyor.
Benim en büyük derdim bir çok şeyi beni kızdırmak için yapması, ben de ona karşı saflık var yiyorum her seferinde yaptıklarını sonu kavgaya kadar gidiyor sonra şaka kaka oluyor yani:)

sorma Serapçım bizde de oluyo benzer şeyler... Şaka yapmasın istemiyorum ya...

Valla bu aralar benim üstümde ölü toprağı mı vardır yoksa salaklığım mı tutuyo bilmiyom ama iyi şeyler oluyo sanki.
iyi şeyler olması çok güzel havvacım allah devamını getirsin inşallah...
AYY UNUTMUŞUZ BURAYI TAKİP ETMEK ÇOK ZOR OLUYO öbür taraf dahamı iyiydi sanki
bencedeee burası çok zor çok yavaş yaaa şakır şakır yazamıyom ben burda

evet özlemiş olabilir ama herkesin b yaşam tarzı şekli var sizinkide bu okadar zaman geçmiş alışmış olması lazım...dediğin gibi eyvah der ama iş işten geçmiş olur..keşke imkanım olsada ben de gidebilsem oralara hiç işim olmaz evet annem kardeşlerimi özlerim ama özlemekte güzelll

reyhancım bencede ikna et gelmeyi düşünmeyin bile...burayla orası birmi..ne güzel düzenini kurmuşsun millet burdan oraya gitmek için totosunu yırtıyo siz ordan buraya gelmeyi düşünüyosunuz..sen değilde kocan yani..kaynanan sırf ecem i sevecek diye geleceğiyle oynamayın kızın...aklına gir kocanın burda şartlar zor para az

çok haklisiniz kizlar elindeki sansin kiymetini bilmiyo iste
çok sevdigi sadici var bide esimin Tr de oturdugumuzda hep gidip gelirdik birbirimize
oda kafasini dolduruyo gelin artik yeter bunca sene kaldiniz dayali döseli eviniz burda bos bos duruyo
hersey para degil deyip duruyo esime
herkez aklina giriyo iste

Bende düsünüyorum sôyle bi seneye kadar ikinci bi çocuk daha yapsam belki oturur oturdugu yerde

valla işe yarayacaksa hemen yap canım...herşey dayalı döşeli evle bitmiyo malesef...

ben burdaki hesabım üzerinden sadece nickimi değiştirebilirmiyim kızlar...mübarek bi ev adresimi yazmamışım haaaa

ahaa..öyle düşünüyorsam yap kızımhiç durma..iki çocuga türkiyede bakmak zor gelebilir...ya ordaki arkadaşlarınızra sık ık gidip gelin hatta samiyyet kurunki burdanda vazgeçemesin yani fransadan.b..belki iyi arkadaşlıklar edenirse onlarda gitmeyin falan derler.muhakkak arkadaşı vardırda çok samimi i olacak birilerini bulsanız..aile harıcındaee yani.

burcucum bunun evimin olmasıyla ilgisi yok kuzum ben her zaman böyleydim cebimde en ufak param olsada paylaşırım sonuçta bayram seyran çocuk sevindirmekten güzel bişi yokkii.benim babamda öyledir çocukların hepsine oyuncak alır bayramlarda falan ona çekmişim sanırım.. çocuğum ayrı onada alıyorum biriktiriyorum ama beninm felsefem bu yönde işte...ben bi öksüz çocuğun başını okşasam sevindirsem bu bana 2 katı dönüyor ciddende bak...işte ne bileyim belkide yanlışş...

Editorun Notu :

canım alırız tamam senıde ekleyelım.ama sıkkatılım beklıyoruz gruba gırıpte hıç yazmazsan sonra bi sure sonra gruptan çıkartıyoruz kişiyi..ne dersın sana uyarmı.

Merhaba

Nasıl ki sizin facebook grubunda kurallarınız var paylaşım yapmayanları çıkartıyorsunuz bizde burada facebook reklamı yapanlara malesef izin veremiyoruz. Zira oraya siz kaydıkça burada paylaşım bitiyor, canım grubu mahvetmişsiniz aylardır 1 tane paylaşım yok !

Artık 2010 Şubat Anneleri konusu sabit değildir !

Anlayışınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…