Hoşgeldin burcucum
reyhan kızım kafasını toplasın eşin burdaki şartlarla orası birmi gelsinde görürü burda iki gün sonra karıcım dönelim der..
Amamn bu erkekler ne ana kuzusu oluyor anlamıyorum yaa...
Serapların huyumu ne bende bayılırım hediye almaya ama iki tarafada mesela erdoğanla benim bu huyum vardır herkese aynı şeyi alırız aynı şey olmazsa bile aynı fiyat olur yıllardır böyle gider.. çocuklarada alırım ayrıca..
Valla bu aralar benim üstümde ölü toprağı mı vardır yoksa salaklığım mı tutuyo bilmiyom ama iyi şeyler oluyo sanki.
bilmezmiyim canim ya türkiyede sartlar o kadar zorkiAh canım ya sen daha iyi bilirsin tabii ki de burada şartlar o kadar zor ki. Hem madden hem manen. O kaadr haklısın ki. Ve kesinlikle birikimlerinizi yapmadan dönmeyin. O kadar hasretlik çekiyosunuz işinize yarasın bari...
Elif hepsi ayni bunlar hepsi aslinda esim kimsenin lafiyla hareket etmez ama oda buralara alisamadi arkadaslarini çevresini özledi galibaaferin kız serap iyi düşün iyi olsun tabe yaa git tadını çıkarmaya bak ya berkuşuda bırak onlara evlilik yıldönümüzü bile kutlayın yoksa sinir olup evde köskös oturmakla kendini yıpratmaktan başka bişey olmaz bu kaynanalar..
al bitane daha yaw ne yapsak bunları biz yaa hepsine bi topik açsak orda kırsak vursak dövsek bunları yinede sinirimiz geçmez ha..
Eşinde annesine bizim şuan rahatımız iyi gelirimiz iyi.gençken çalışalım biriktirelim bi geleceğimiz olsun diyip neden kestirip atmıyorki.halbuki eminim oda böyle düşünüyordur ama annesine bişey diyemiyordur.ne kadar uzak olursa olsun işte heryere yetişiyor bunlar..bu resimdekine benziyo hepsi
alıntı yapmayıııııın bak gene geldik k k ya etekteki taşlar dökülüyor :) ben yazdığımı silicem rahatsız oluyorum ya.Suat ın işi olmaz ama gel görkü kaynım burayı biliyor.ayşegül sende benim alıntımı silsene canım .
Hoş bulduk bu arada .
Reyhan seninki kafaya takmıştır şimdi anası çağırıyor ya. sen onu en azından bir kaç sene daha kalalım birkimimiz olsun Türkiye şartları belli diye oturt. Burda ne kazanmak ne yaşamak ne sağlık ne eğitim ordaki gibi değil bilmiyor mu sanki. Sonra Ecemin okul zamanı gelir zaten gelseniz de onun eline kalmaz. Maddi durumun elveriyorsa çalışmazsında oh mis gibi bakarsın kızına.
Hay analarına başlıcam bu adamların ben.
Havva çok haklısın canım bu aralar ben de senin taktik işe yarıyor. O gün bizimkiler hiç aklına gelmedi derken de kavga amaçlı değil kırılmış gibi bahsettim sadece. Her zaman sinirlerime hakim olmak kolay olmuyor ama mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıyorum. Dediğin gibi ben hiç karışmıcam ailesiyle ilişkilerine. Benimkilere kızarsa da sesimi çıkarmıyorum yani savumaya geçmiyorum o zaman daha etkili oluyor.
Benim en büyük derdim bir çok şeyi beni kızdırmak için yapması, ben de ona karşı saflık var yiyorum her seferinde yaptıklarını sonu kavgaya kadar gidiyor sonra şaka kaka oluyor yani:)
iyi şeyler olması çok güzel havvacım allah devamını getirsin inşallah...Valla bu aralar benim üstümde ölü toprağı mı vardır yoksa salaklığım mı tutuyo bilmiyom ama iyi şeyler oluyo sanki.
bencedeee burası çok zor çok yavaş yaaa şakır şakır yazamıyom ben burdaAYY UNUTMUŞUZ BURAYI TAKİP ETMEK ÇOK ZOR OLUYOöbür taraf dahamı iyiydi sanki
bilmezmiyim canim ya türkiyede sartlar o kadar zorki
bende hasretlik çekiyorum¨benimde annem orda özlüyorum onu hemde çok
ama kendi gelecegimiz için çalisiyoruz burda
Elif hepsi ayni bunlar hepsi aslinda esim kimsenin lafiyla hareket etmez ama oda buralara alisamadi arkadaslarini çevresini özledi galiba
Aslinda oda biliyo gelirsek kendisini neler bekledigini gelmeden önce orda çalisiyodu
Bandirma küçük bi yer is bulmak çok zor kendi abisi 2 sene bos bos oturdu daha yeni bi ise girdi
anlatiyorum anlamk istemiyo burcu
Türkiyede sartlar zor diyorum çocuk büyütmek zor okutmak hayli hayli zor
eline firsat geçmis daha ne diyorum
arkadaslarini çevresini ailesini memleketini özlemis
is isten geçtikten sonra çok kafasina vurucak ya hadi hayirlisi
çok haklisiniz kizlar elindeki sansin kiymetini bilmiyo iste
çok sevdigi sadici var bide esimin Tr de oturdugumuzda hep gidip gelirdik birbirimize
oda kafasini dolduruyo gelin artik yeter bunca sene kaldiniz dayali döseli eviniz burda bos bos duruyo
hersey para degil deyip duruyo esime
herkez aklina giriyo iste
Bende düsünüyorum sôyle bi seneye kadar ikinci bi çocuk daha yapsam belki oturur oturdugu yerde
çok haklisiniz kizlar elindeki sansin kiymetini bilmiyo iste
çok sevdigi sadici var bide esimin Tr de oturdugumuzda hep gidip gelirdik birbirimize
oda kafasini dolduruyo gelin artik yeter bunca sene kaldiniz dayali döseli eviniz burda bos bos duruyo
hersey para degil deyip duruyo esime
herkez aklina giriyo iste
Bende düsünüyorum sôyle bi seneye kadar ikinci bi çocuk daha yapsam belki oturur oturdugu yerde
ben burdaki hesabım üzerinden sadece nickimi değiştirebilirmiyim kızlar...mübarek bi ev adresimi yazmamışım haaaa
ben burdaki hesabım üzerinden sadece nickimi değiştirebilirmiyim kızlar...mübarek bi ev adresimi yazmamışım haaaa
serap senin allahtan bi evin var yavrum yoksa bu dağıtma huyunla bi pok sahibi olmazmışsın.kızım az sakla çoçuğuna birikim yap.annemin kardeşimin ihtiyacı varsa alırımda durguk yere alıp durmam durup dururken bi duru'ma alırım o kadar yoksa almanın sonuda yok,
canım alırız tamam senıde ekleyelım.ama sıkkatılım beklıyoruz gruba gırıpte hıç yazmazsan sonra bi sure sonra gruptan çıkartıyoruz kişiyi..ne dersın sana uyarmı.