Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..
srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:
ne oldu kız. sen o kadar özeniyodun farklı bi şey yapayım idye
Kuşum mothercare den aldım hemi 45 TL den de 17 TLye düşmüş Spor birşeyler istedim ben her zaman giyebileceği birşeyler alayım diye çok şık diye bi ton para verip sayılı giydirince üzülüyorum.
Bak araştırdım buldum resmini bundanEki Görüntüle 246871
Mothercare de müthiş indirim var alışveriş yapacaksanız mutlaka uğrayın derim.
tahmin edebiliyorum benim de ne varsa özel günlere denk gelir hiç kaçmaz Bu sefer bahane yok ama zaman kalmayacak sanırsam hahaha
Gülre kullan berkuş.. ayağında paralansın
Eşime kızdım kızlar bizi kim sinir edebilir...zaten hastayım keyfim yok...Geçen Manisaya giderken hem tatil amaçlı hemde annemleri görmek için gittik.kırkyılın başı beraber tatil yapıcaz 18 yaşında erkek kardeşi var onuda çağırdı.sesimi çıkarmadım annemde rahatsız biliyor birde misafir götürüyor kadının perdelerini hep sigara dumanı yaptı kardeşi neyse bu olayı kavga etmeden kapattım.Araba almayı düşünüyoruz para biriktiriyoruz altımızda şirketin arabası var ama bursa dışına çıkamıyoruz.araba almak içinden birçok şeyden kısıyoruz kendime birşey aldığım kuaföre gittiğim dahi yok.evlilik yıldönümünde de birşey almadık birbirimize.dün gelmiş diyorki yarın kardeşimin doğumgünü ne alsak.bende dedimki tatil yaptırdık işte hediyeden saysın bir teşekkür dahi etmedi bize.yok olmaz alırım birşeyler demezmi eee sen bana birşey almıyorsun ya özel günlerimde kardeşinin ne ayrıcalığı var değilmi?ben hediyesinde değilim ama ömrünü onlara yaranmak onları mutlu etmek için geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan halbuki mutlu etmesi gereken eşiyken.benide mutlu etsin onlarıda ama o hep onları mutlu etmek derdinde.sinirden geberiyorum artık yıllardır böyle hep söz veriyor ama tutmuyor...alıp başımı gidesim var artık.zaten yapayanlızım burda.
al işte erkek milleti aynı hepsi...
kolay gelsin sibelcim...benm paşa uyudu gidip işlerime bakayım..çamaşır sercem makinayı boşaltıcam çorba yapcam..okiii gelirim yine..
off off hepsi aynı işte erkek milleti değilmi,üzülme canım.....Eşime kızdım kızlar bizi kim sinir edebilir...zaten hastayım keyfim yok...Geçen Manisaya giderken hem tatil amaçlı hemde annemleri görmek için gittik.kırkyılın başı beraber tatil yapıcaz 18 yaşında erkek kardeşi var onuda çağırdı.sesimi çıkarmadım annemde rahatsız biliyor birde misafir götürüyor kadının perdelerini hep sigara dumanı yaptı kardeşi neyse bu olayı kavga etmeden kapattım.Araba almayı düşünüyoruz para biriktiriyoruz altımızda şirketin arabası var ama bursa dışına çıkamıyoruz.araba almak içinden birçok şeyden kısıyoruz kendime birşey aldığım kuaföre gittiğim dahi yok.evlilik yıldönümünde de birşey almadık birbirimize.dün gelmiş diyorki yarın kardeşimin doğumgünü ne alsak.bende dedimki tatil yaptırdık işte hediyeden saysın bir teşekkür dahi etmedi bize.yok olmaz alırım birşeyler demezmi eee sen bana birşey almıyorsun ya özel günlerimde kardeşinin ne ayrıcalığı var değilmi?ben hediyesinde değilim ama ömrünü onlara yaranmak onları mutlu etmek için geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan halbuki mutlu etmesi gereken eşiyken.benide mutlu etsin onlarıda ama o hep onları mutlu etmek derdinde.sinirden geberiyorum artık yıllardır böyle hep söz veriyor ama tutmuyor...alıp başımı gidesim var artık.zaten yapayanlızım burda.
bizimkide uyuyacak gibi gözleri kapanıyor kucağımda emiyor şuanyettim:) defne uyudu birazda ortalık topladım..
Kuşum mothercare den aldım hemi 45 TL den de 17 TLye düşmüş Spor birşeyler istedim ben her zaman giyebileceği birşeyler alayım diye çok şık diye bi ton para verip sayılı giydirince üzülüyorum.
Bak araştırdım buldum resmini bundanEki Görüntüle 246871
Mothercare de müthiş indirim var alışveriş yapacaksanız mutlaka uğrayın derim.
tahmin edebiliyorum benim de ne varsa özel günlere denk gelir hiç kaçmaz Bu sefer bahane yok ama zaman kalmayacak sanırsam hahaha
anaa nasıl yani mydarlinggg (yaw nick yazıncada baya tuhafıma gidiyor yaw )senin kociş nasıl olduda özeş bi gününüzü atladı kız sen ve kocişinin bu özelliğinizi hep örnek alıyodum ben ya
Eşime kızdım kızlar bizi kim sinir edebilir...zaten hastayım keyfim yok...Geçen Manisaya giderken hem tatil amaçlı hemde annemleri görmek için gittik.kırkyılın başı beraber tatil yapıcaz 18 yaşında erkek kardeşi var onuda çağırdı.sesimi çıkarmadım annemde rahatsız biliyor birde misafir götürüyor kadının perdelerini hep sigara dumanı yaptı kardeşi neyse bu olayı kavga etmeden kapattım.Araba almayı düşünüyoruz para biriktiriyoruz altımızda şirketin arabası var ama bursa dışına çıkamıyoruz.araba almak içinden birçok şeyden kısıyoruz kendime birşey aldığım kuaföre gittiğim dahi yok.evlilik yıldönümünde de birşey almadık birbirimize.dün gelmiş diyorki yarın kardeşimin doğumgünü ne alsak.bende dedimki tatil yaptırdık işte hediyeden saysın bir teşekkür dahi etmedi bize.yok olmaz alırım birşeyler demezmi eee sen bana birşey almıyorsun ya özel günlerimde kardeşinin ne ayrıcalığı var değilmi?ben hediyesinde değilim ama ömrünü onlara yaranmak onları mutlu etmek için geçiriyor artık sıkıldım bu durumdan halbuki mutlu etmesi gereken eşiyken.benide mutlu etsin onlarıda ama o hep onları mutlu etmek derdinde.sinirden geberiyorum artık yıllardır böyle hep söz veriyor ama tutmuyor...alıp başımı gidesim var artık.zaten yapayanlızım burda.
dün yaptım tavuk çorbasını bende afiyet olsun defne ye inşşşşşşşşş yer....akşama bende kızartma yapıcam...epeydir yapmıyorum valla benmde canım çekiyodu
Günaydın bacılarım.. Burayı boş bırakmamak lazım görenler bunlar dağılmış demesin.. tabi facedeki grubumuzdab haberleri yok ki:)
Bu arada Biz dün saç traşı olduk oğlum bir yakışıklı oldu ki görmeniz lazım:)
günaydın papatyacım,selmacım ve 2010 şubat annişlerii...
kasılma sancılar nasıl varmı hareket
Oy armut almış gelmiş heee.. valla iyi günümde de olsam o şekilde hatırlamasa dilimden kurtulamaz
bizim de yarın evlilik yıldönümü hediyeyi aldırttım dün Kutlama işi biraz yaş bu akşam ona kadar mesai var ve gidene onbir olacak eşya falan toplayım dsem halim kalmaz bi iş yapamam. Yarın akşamsa hem evlilik yıldönümü hem kandil hem cumartesi yolculuk var eşyalar toparlancak töbe yarabbim her şey de aynı güne mi gelir. He bi de bayramda burda olmayacağımız için annemlere uğrayıp yemek yiyip bayramlaşmak ta lazım 2 Eylül düğün tarihimiz o zaman kutlayalım bari dicem onda da kaynanadayız
Dün akşam oğluma kırmızı spor pabuç aldım kırmızılı mavili gömlek almıştım ona uyumlu, kotu var yeni zaten onu giydircem. Bayramlıkları hazır artık. Bizimkiler de hazır hafta sonu kocamla aldık yıkadık ütüledik bayrama hazırız
Günaydın herkese ôzlemişim be ya burayı
laylaylay ben geldim
evi üpürüp kendimi aışverişe vericem bugün ordanda anama geçivce
m ecoyu özzlemişler
hoşgeyldin pınarcım.huuu huuuuu bende geldim burdayımmm..
eski günler geldi aklıma hey gidi heyyyyy
Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:
Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek
kolay gelsin sibelcim...
off off hepsi aynı işte erkek milleti değilmi,üzülme canım.....
bizimkide uyuyacak gibi gözleri kapanıyor kucağımda emiyor şuan
çok beğendim serap harika güle güle giysin berkuşum...
onlar zaman bulur merak etme hiç bahane var diye sevinme adaşım..
kız atlamadı elif.çok güzel bir yere yemeğe gittik vb..ordan geldik eve ben regl oldum ondan dolayı eşşekten düşmüşe döndü..hahaha
seçilcim haklısın sonuna kadar ama erkekler kendi ailelerini öutlu etmek için eşlerini feda etmekten kaçınmıyorlar ve senin yaptığın fedakarlık gözükmüyor..araba alınca sanmaki ne olucak abi arabayı versene abi şuraya gitcem arkası kesilmiycek..ben çok yaşadım yaşıyorumda hala..ah ahhh