2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün yaptım tavuk çorbasını bende afiyet olsun defne ye inşşşşşşşşş yer....akşama bende kızartma yapıcam...epeydir yapmıyorum valla benmde canım çekiyodu

Günaydın bacılarım.. Burayı boş bırakmamak lazım görenler bunlar dağılmış demesin.. tabi facedeki grubumuzdab haberleri yok ki:)
Bu arada Biz dün saç traşı olduk oğlum bir yakışıklı oldu ki görmeniz lazım:)

günaydın papatyacım,selmacım ve 2010 şubat annişlerii...
kasılma sancılar nasıl varmı hareket

Oy armut almış gelmiş heee.. valla iyi günümde de olsam o şekilde hatırlamasa dilimden kurtulamaz

bizim de yarın evlilik yıldönümü hediyeyi aldırttım dün Kutlama işi biraz yaş bu akşam ona kadar mesai var ve gidene onbir olacak eşya falan toplayım dsem halim kalmaz bi iş yapamam. Yarın akşamsa hem evlilik yıldönümü hem kandil hem cumartesi yolculuk var eşyalar toparlancak töbe yarabbim her şey de aynı güne mi gelir. He bi de bayramda burda olmayacağımız için annemlere uğrayıp yemek yiyip bayramlaşmak ta lazım 2 Eylül düğün tarihimiz o zaman kutlayalım bari dicem onda da kaynanadayız

Dün akşam oğluma kırmızı spor pabuç aldım kırmızılı mavili gömlek almıştım ona uyumlu, kotu var yeni zaten onu giydircem. Bayramlıkları hazır artık. Bizimkiler de hazır hafta sonu kocamla aldık yıkadık ütüledik bayrama hazırız

denizkızıl ilk yazdığında allam kimdi kimdi die düşünüyorum ben burdaki nickleri ezberleme konsunda cahilimde az .kendinden bahsedince düştü jeton canım her zaman aynı incelikte düşüncede olamıyorlar malesef neyseki sende kafaya takıp canını sıkmamışsın iyi yapmışsın.haberlere iyiymiş onada sevindim.hadi hayırlısı
huhular günaydın özlemişiz yavv burayı...
günaydın darlingim herkes hasret gideriyor kk ile.

göster bize paşamızı gösterr annesi:84:

sıhhatler olsun güle güle uzatsın saçlarını Yiğit Alp

Günaydın canım

günaydım seldacım sıhatler olsun paşama .....

güle güle giysin berkin cicilerini,evlilik yıldönümüzde kutlu olsun şimdiden, nice sağlıklı ve mutlu senelere inş.

laylaylay ben geldim
evi üpürüp kendimi aışverişe vericem bugün ordanda anama geçivcem ecoyu özzlemişler

canımcım şu 2 günde acayip yoğun tempo bekliyor desene sizi...2 eylüldede kayınvalidenlerle kutlayın kız yıldönümünüzü ne olacak
berkuşa nerden aldın ayakkabısını mavi yada kırmızı istiyorum bende adidastan bakalım diyoruz ama henüz bi fikir edinemedim:18:

Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:

Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek

srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..

laylaylay ben geldim
evi üpürüp kendimi aışverişe vericem bugün ordanda anama geçivcem ecoyu özzlemişler

huuu huuuuu bende geldim burdayımmm..
eski günler geldi aklıma hey gidi heyyyyy

Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:

Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek

fato,pınar,seçil hoşgeldiniz kızlar,seçilcim hayırdır neoldu canım....

selda resim ekle kız görelim paşayı..bayram traşını sende oldun demek...bak arkadaşında oldu hehe...
uyy serap okurken yoruldum...bi gün sonra gidin kayınvalidenlere hepsi aynı gün zor olur beya...
noldu seçilcim hayırdır dök bakalım içini??

Kuşum mothercare den aldım hemi 45 TL den de 17 TLye düşmüş Spor birşeyler istedim ben her zaman giyebileceği birşeyler alayım diye çok şık diye bi ton para verip sayılı giydirince üzülüyorum.
Bak araştırdım buldum resmini bundan
Mothercare de müthiş indirim var alışveriş yapacaksanız mutlaka uğrayın derim.

srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..

tahmin edebiliyorum benim de ne varsa özel günlere denk gelir hiç kaçmaz Bu sefer bahane yok ama zaman kalmayacak sanırsam hahaha

Eklentiler

• $Untitled.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…