dün yaptım tavuk çorbasını bende afiyet olsun defne ye inşşşşşşşşş yer....akşama bende kızartma yapıcam...epeydir yapmıyorum valla benmde canım çekiyodu[tuvuk çorbası ettim sibel.yanınada sizlerden etkelindem biriniz öyle günlük bi kızarma diyo canım çekti yaww sabah çocuklara kızarttım akşamada bize yapcak kızartma..yeter ya..
günaydın kuşumm.mydarling nasılsın..
huhular günaydın özlemişiz yavv burayı...
denizkızıl ilk yazdığında allam kimdi kimdi die düşünüyorum ben burdaki nickleri ezberleme konsunda cahilimde az .kendinden bahsedince düştü jetonsağolun havvaesen, papatyam...
bebişler iyi, biri içerden yiyor ömrümü, biri dışardan...
babalarını da unutmamak lazım...
dün yıldönümümüzdü ya, unuttu odun...
akşam işten almış eline bir poşet dolusu armut gelmiş...
dedim senin gibi armuttan da bu beklenirdi...
aman pek takılmadım aslında da naz yaptım acıcık... birgün önce ayrıntılı usg vardı...
herşey normal çıktı çok şükür... onun mutluluğundan sarmadım pek kocaya...
günaydın darlingimhuhular günaydın özlemişiz yavv burayı...
Günaydın bacılarım.. Burayı boş bırakmamak lazım görenler bunlar dağılmış demesin.. tabi facedeki grubumuzdab haberleri yok ki:)
Bu arada Biz dün saç traşı olduk oğlum bir yakışıklı oldu ki görmeniz lazım:)
Günaydın bacılarım.. Burayı boş bırakmamak lazım görenler bunlar dağılmış demesin.. tabi facedeki grubumuzdab haberleri yok ki:)
günaydın papatyacım,selmacım ve 2010 şubat annişlerii...
kasılma sancılar nasıl varmı hareket
günaydım seldacım sıhatler olsun paşama .....Günaydın bacılarım.. Burayı boş bırakmamak lazım görenler bunlar dağılmış demesin.. tabi facedeki grubumuzdab haberleri yok ki:)
günaydın papatyacım,selmacım ve 2010 şubat annişlerii...
kasılma sancılar nasıl varmı hareket
Oy armut almış gelmiş heee.. valla iyi günümde de olsam o şekilde hatırlamasa dilimden kurtulamaz
bizim de yarın evlilik yıldönümü hediyeyi aldırttım dünKutlama işi biraz yaş bu akşam ona kadar mesai var ve gidene onbir olacak eşya falan toplayım dsem halim kalmaz bi iş yapamam. Yarın akşamsa hem evlilik yıldönümü hem kandil hem cumartesi yolculuk var eşyalar toparlancak töbe yarabbim her şey de aynı güne mi gelir. He bi de bayramda burda olmayacağımız için annemlere uğrayıp yemek yiyip bayramlaşmak ta lazım 2 Eylül düğün tarihimiz o zaman kutlayalım bari dicem onda da kaynanadayız
Dün akşam oğluma kırmızı spor pabuç aldım kırmızılı mavili gömlek almıştım ona uyumlu, kotu var yeni zaten onu giydircem. Bayramlıkları hazır artık. Bizimkiler de hazır hafta sonu kocamla aldık yıkadık ütüledik bayrama hazırız
Oy armut almış gelmiş heee.. valla iyi günümde de olsam o şekilde hatırlamasa dilimden kurtulamaz
bizim de yarın evlilik yıldönümü hediyeyi aldırttım dünKutlama işi biraz yaş bu akşam ona kadar mesai var ve gidene onbir olacak eşya falan toplayım dsem halim kalmaz bi iş yapamam. Yarın akşamsa hem evlilik yıldönümü hem kandil hem cumartesi yolculuk var eşyalar toparlancak töbe yarabbim her şey de aynı güne mi gelir. He bi de bayramda burda olmayacağımız için annemlere uğrayıp yemek yiyip bayramlaşmak ta lazım 2 Eylül düğün tarihimiz o zaman kutlayalım bari dicem onda da kaynanadayız
Dün akşam oğluma kırmızı spor pabuç aldım kırmızılı mavili gömlek almıştım ona uyumlu, kotu var yeni zaten onu giydircem. Bayramlıkları hazır artık. Bizimkiler de hazır hafta sonu kocamla aldık yıkadık ütüledik bayrama hazırız
Günaydın herkese ôzlemişim be ya burayı
laylaylay ben geldim
evi üpürüp kendimi aışverişe vericem bugün ordanda anama geçivcem ecoyu özzlemişler
huuu huuuuu bende geldim burdayımmm..
eski günler geldi aklıma hey gidi heyyyyy
Kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:
Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek
canımcım şu 2 günde acayip yoğun tempo bekliyor desene sizi...2 eylüldede kayınvalidenlerle kutlayın kız yıldönümünüzü ne olacak
berkuşa nerden aldın ayakkabısını mavi yada kırmızı istiyorum bende adidastan bakalım diyoruz ama henüz bi fikir edinemedim:18:
srpp bizimki kadar vahim olamaz evlilik yıldönümünüz..eşimin o suratını bi çekseydimde göreseydiniz..ayy hahaha
n,ce yıllara kuşum...armut alan kimmiş.eli boş gelmemiş en azından..
kızlaaarrr bende geldim neler kaynatıyorsunuz bakayımmmm:87:
Benim keyfim yok bugünde sinirlerde gergin bakalım bugün nasıl geçicek