günaydın havvam..
ay nerdee üzmeden yemesi yok yemedizaten..
esra nasıl o yedimi kıs..:)
günaydınnn..
allah allah ya ne sinir..geçen aşıya götürürken düşürmedimi bunlar..kendilerinegelince yanlışlık olduderler ama biz edincebakamamış sayılırız.iyietmişsin sende.
he ya özlemişz .arada yapılım bari
dün hiç koymadı elini ağzına gördüğüm anda oyalamaya çalışıyorum hatta o odadan çıkıp başka bi odaya gidip dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.işede yarıyor gibi.bakalım bugün nasıl olacak.
o değilde evvelsi akşam gencer babasıyla yatak odasındaydı babasıda üstünü başını değişiyodu o arada babası benim yanıma geldi o odada kalmış 2 dk içnde ne yaptı eetiyse yanımıza uuff acıyoo diye diye geldi baktık parmapı kanıyo biyerlere sürtmiş ama baktık göremedik bişiy odada ne olduğunu.sonra dün akşam babaannesi hanım demesinmi eline noldu bunun dedesi çok kızdı kim yaptı bunu nerde oldu bi daha yapmayın dikkat edin demesinmiii alıpta ısırmadık heralde sen veya ben hiçkimse bilerek bişey yapmıyor.hergün çocuk eve yara bere içinde geliyo.dikkat edilecekse gün boyu edilecek dedim bendehiç cvp veremedi haspammm ben ona soruyom noldu diye aklınca oda bana sorcak
nerde yiycek ayşegül yarım yumurta ve iki kaşık kahvaltı maması o kadar
afiyet olsun kuzularıma....valla yapalım arada bana kalsa hep buraya girelim derim yaa neyseeeee
işte müsait olamıyo kızlar faceye daha rahat giriyolar
bu arada benm tobidik yedi omleti..maşallah hastaneden çıktığımızdan beri iştahı biraz düzeldi diyeyimmmmm veee totosunu kaşıyayım....maşalllaaaahhhhh
günaydınlar
benim oğlumda 2010 ocak sonu doğumlu. verdiğin cevap çok hoşuma gitti. :) :)
zeynebin sesi kalınlaşmış sanki soğuk bişey yedirip içiriyorum neden böyle oldu anlamadım .
pehh esra kuşta yememişnerde yiycek ayşegül yarım yumurta ve iki kaşık kahvaltı maması o kadar
maşallahh oh oh yarasın.kimine serum iyi gelirmiş kız iştah falan açarmış odamı öyle olduki..valla yapalım arada bana kalsa hep buraya girelim derim yaa neyseeeee
işte müsait olamıyo kızlar faceye daha rahat giriyolar
bu arada benm tobidik yedi omleti..maşallah hastaneden çıktığımızdan beri iştahı biraz düzeldi diyeyimmmmm veee totosunu kaşıyayım....maşalllaaaahhhhh
zeynebin sesi kalınlaşmış sanki soğuk bişey yedirip içiriyorum neden böyle oldu anlamadım .
aman maşallah sibel...nazardeğmesin
pehh esra kuşta yememiş
maşallahh oh oh yarasın.kimine serum iyi gelirmiş kız iştah falan açarmış odamı öyle olduki..
ya yazın kimse gelmiyo diye ben yazmıyordum kk ya.siz yazın bende gelirim her daim..
niyeki kız allah korosun hasta olmasında varsın kalınlaşsın
hıımmm dondurma falanmı tırtıkladı acaba abilerinden...burak ta öyle olmuştu..1 tatlı kaşığı yemşti dondurmadan sabahına sesi borazan gibi çıkıyodu....
zeyno bez diye bağırıyor gidip altını değiştireyim geliyorum hemen
olabilir ayşegül içine vitamin falanda koyuyolardı hep serumun belki o açmıştır iştahını....
zeyno bez diye bağırıyor gidip altını değiştireyim geliyorum hemen
pehh esra kuşta yememiş
maşallahh oh oh yarasın.kimine serum iyi gelirmiş kız iştah falan açarmış odamı öyle olduki..
ya yazın kimse gelmiyo diye ben yazmıyordum kk ya.siz yazın bende gelirim her daim..
anlamadımki valla sibelcim....hıımmm dondurma falanmı tırtıkladı acaba abilerinden...burak ta öyle olmuştu..1 tatlı kaşığı yemşti dondurmadan sabahına sesi borazan gibi çıkıyodu....
aman allah korusun ya,tam iştahı felan yerindeyken inş.hastalanmaz ....pehh esra kuşta yememiş
aynen havva gel kuşum yazalım biz yazarken arkamızdan gelen olur kısaman hasta olmasın da kesme şeker ver selma... gıcığı alır
bez miş çok bilmiş... söylesene yapmadan önce
senle biz diyert grubunu bekliyoz zaten canım buraya da geliriz. ben her gün bakıyom ama yazmıyom niyeyse yaz işte di mi
anlamadımki valla sibelcim....
aman allah korusun ya,tam iştahı felan yerindeyken inş.hastalanmaz ....