2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nerde yiycek ayşegül yarım yumurta ve iki kaşık kahvaltı maması o kadar

günaydınlar
benim oğlumda 2010 ocak sonu doğumlu. verdiğin cevap çok hoşuma gitti. :) :)

valla yapalım arada bana kalsa hep buraya girelim derim yaa neyseeeee
işte müsait olamıyo kızlar faceye daha rahat giriyolar

bu arada benm tobidik yedi omleti..maşallah hastaneden çıktığımızdan beri iştahı biraz düzeldi diyeyimmmmm veee totosunu kaşıyayım....maşalllaaaahhhhh

afiyet olsun kuzularıma....

günaydınlar
benim oğlumda 2010 ocak sonu doğumlu. verdiğin cevap çok hoşuma gitti. :) :)

günaydın ...

zeynebin sesi kalınlaşmış sanki soğuk bişey yedirip içiriyorum neden böyle oldu anlamadım .

hıımmm dondurma falanmı tırtıkladı acaba abilerinden...burak ta öyle olmuştu..1 tatlı kaşığı yemşti dondurmadan sabahına sesi borazan gibi çıkıyodu....

pehh esra kuşta yememiş

maşallahh oh oh yarasın.kimine serum iyi gelirmiş kız iştah falan açarmış odamı öyle olduki..
ya yazın kimse gelmiyo diye ben yazmıyordum kk ya.siz yazın bende gelirim her daim..

zeynebin sesi kalınlaşmış sanki soğuk bişey yedirip içiriyorum neden böyle oldu anlamadım .

niyeki kız allah korosun hasta olmasında varsın kalınlaşsın

olabilir ayşegül içine vitamin falanda koyuyolardı hep serumun belki o açmıştır iştahını....

aman hasta olmasın da kesme şeker ver selma... gıcığı alır

zeyno bez diye bağırıyor gidip altını değiştireyim geliyorum hemen

bez miş çok bilmiş... söylesene yapmadan önce

senle biz diyert grubunu bekliyoz zaten canım buraya da geliriz. ben her gün bakıyom ama yazmıyom niyeyse yaz işte di mi

hıımmm dondurma falanmı tırtıkladı acaba abilerinden...burak ta öyle olmuştu..1 tatlı kaşığı yemşti dondurmadan sabahına sesi borazan gibi çıkıyodu....
anlamadımki valla sibelcim....

aman allah korusun ya,tam iştahı felan yerindeyken inş.hastalanmaz ....

aynen havva gel kuşum yazalım biz yazarken arkamızdan gelen olur kıs

anlamadımki valla sibelcim....

aman allah korusun ya,tam iştahı felan yerindeyken inş.hastalanmaz ....

aman tabi allah korusun dikkat et ne yiyo ne içiyo.abilerinden bişey alıyormu. falan..

Günaydın hatunlar vallahi buranın atmosferi bir başka çok özlemişim

Yemeklerini yiyenlere aferin yemeyenlere de benim oğlumla birlikte oklava:84:

zeynebe yeni ciciler aldım,aslında annem alma bir sürü kıyafeti var dedi ama,abilerine alınca vicdan yaptım kıyamadım kızıma onada aldım bişeyler, biraz büyük aldım seneyede giysin diye zaten ne kaldıki yaz bitiyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…