selam herkese...
yeniden burda olmak çok güzel, özlemişim...
hoşgeldin denizcim.bizde özlemişiz yaw..selam herkese...
günaydın bacıı.Günaydın hatunlar vallahi buranın atmosferi bir başka çok özlemişim
Yemeklerini yiyenlere aferin yemeyenlere de benim oğlumla birlikte oklava:84:
zeynebe yeni ciciler aldım,aslında annem alma bir sürü kıyafeti var dedi ama,abilerine alınca vicdan yaptım kıyamadım kızıma onada aldım bişeyler, biraz büyük aldım seneyede giysin diye zaten ne kaldıki yaz bitiyor.....
eksiklenirmiymişsibel..serumun kilo aldırıcı özelliği var şekerli su olduğu için ama vitamin destekli verdilerse açar inşallah iştahını hastalanmasının iyi yanlarıda olsun yoksa yavrum çektiği acılarla kalmasın
selma.. bu zeynep çok fena olacak bak diyim bez mi diyor bide akıllı bıdık yaw.gencerde kakka diyo:) sesi içinde abilerini bi sıkıştır derim bende
bu kadın beni deli ediyo laf söylemiyeyim sakin sakin geçsin günler diyorum kaşınıyo anacım kaşınıyo bende kaşıyorum azıcık ucundan oğlunada dedim annen başka bişey oldumu sadece seni arar bana bişey sormaz elini hem sana hem bana sormuş.söyle ona bana bişey sormasın.ben sorunca o eksikleniyomuşya bende çok eksiklendim çok zoruma gitti.bidaha sormasın dedim
zeynebe yeni ciciler aldım,aslında annem alma bir sürü kıyafeti var dedi ama,abilerine alınca vicdan yaptım kıyamadım kızıma onada aldım bişeyler, biraz büyük aldım seneyede giysin diye zaten ne kaldıki yaz bitiyor.....
selam herkese...
günaydınGünaydın hatunlar vallahi buranın atmosferi bir başka çok özlemişim
Yemeklerini yiyenlere aferin yemeyenlere de benim oğlumla birlikte oklava:84:
bunlar çok akıllılar maşallah bütün kuzularımızasibel..serumun kilo aldırıcı özelliği var şekerli su olduğu için ama vitamin destekli verdilerse açar inşallah iştahını hastalanmasının iyi yanlarıda olsun yoksa yavrum çektiği acılarla kalmasın
selma.. bu zeynep çok fena olacak bak diyim bez mi diyor bide akıllı bıdık yaw.gencerde kakka diyo:) sesi içinde abilerini bi sıkıştır derim bende
bu kadın beni deli ediyo laf söylemiyeyim sakin sakin geçsin günler diyorum kaşınıyo anacım kaşınıyo bende kaşıyorum azıcık ucundan oğlunada dedim annen başka bişey oldumu sadece seni arar bana bişey sormaz elini hem sana hem bana sormuş.söyle ona bana bişey sormasın.ben sorunca o eksikleniyomuşya bende çok eksiklendim çok zoruma gitti.bidaha sormasın dedim
hoşgeldin denizcim.bizde özlemişiz yaw..
günaydın bacıı..o oklava bize günlük gelmeli ahhh
güle güle giysin büyük alarak iyi etmişsin.valla artık ben yazlık bişey almak istemiyorum.artık baharlık alarım gibi.
sağol elifcim...iyi yapmışsın selmacım güle güle giysin üstünde eskitsin prensesim cicilerini
sağol sibelcim senin paşalarda güle güle giysinler yeni kıyafetlerini canım....güle güle giysin cicilerini zeyno...iyi etmşsin insan birine alınca diğerine kıyamıyo...ucundan köşesinden alıyo..bende aldım oğluşlara yeni ciciler...ayyy kendime alsam bu kadar sevinmem..onlara alınca insan daha da seviniyo...
bende baharlık aldım biraz utku ya iyi oldu...
ben defneyi uyutup geliyin.sabahın köründe kalktı nede olsa çabuk uyur.çorbamıda yaptım ohh..
güle güle giysin cicilerini zeyno...iyi etmşsin insan birine alınca diğerine kıyamıyo...ucundan köşesinden alıyo..bende aldım oğluşlara yeni ciciler...ayyy kendime alsam bu kadar sevinmem..onlara alınca insan daha da seviniyo...
bende baharlık aldım biraz utku ya iyi oldu...
kızlar girmşken kilo boy topiğine de girin..orayıda güncelleyelim..ben oraya sürekli yazıyorum..kapanmasın sonra...iyi oluyo orası...
sağolun havvaesen, papatyam...
bebişler iyi, biri içerden yiyor ömrümü, biri dışardan...
babalarını da unutmamak lazım...
dün yıldönümümüzdü ya, unuttu odun...
akşam işten almış eline bir poşet dolusu armut gelmiş...
dedim senin gibi armuttan da bu beklenirdi...
aman pek takılmadım aslında da naz yaptım acıcık... birgün önce ayrıntılı usg vardı...
herşey normal çıktı çok şükür... onun mutluluğundan sarmadım pek kocaya...
al kız yawruma ciciler..Güle güle giysiin cicilerini zeynepçik....
Ya benim esra ya da kendime de bi şeyler almam lazım ikimizn de bi şeyi kalmadı..
Gunaydin..
Birileri kahvalti mi dedi?bir haftadir en sevdikleri ogun kahvalti iskenceye dondu bizde (
Aysenur 1 zeytin yarim yumurta yedi ekmek ve peynir yok
Cinar da 3-5 kasik bulamac
Oglen yok,meyve yogurt vs yok aksam yok..cildiricam az kaldi valla(
Bu arada telefondan kk zor oluyo buralardayim ama her an yazamicam sanirim..
bizimkide 7 de kalktı yine bende yatırcam...uyuyunca da çorbamı yaparım...yayla çorbası yapıcam...sen ne yaptın...
huhular günaydın özlemişiz yavv burayı...
sağolun havvaesen, papatyam...
aman pek takılmadım aslında da naz yaptım acıcık... birgün önce ayrıntılı usg vardı...
salı günü gitmiştim sağlık ocağına geçen ayki aşısını aşı kartına işletmemiştim kartı bulamadığım için,ağladığı için kilosuna bakıldı ama boyunu ölçtürmedi zeyno hemen yazalım 19 ay bilgilerimizi sibel teyzoş....kızlar girmşken kilo boy topiğine de girin..orayıda güncelleyelim..ben oraya sürekli yazıyorum..kapanmasın sonra...iyi oluyo orası...
hadi gözünaydın esincim herşeyin yolunda olmasına sevindim canım,evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun nice seneleresağolun havvaesen, papatyam...
sağol havvacım ...Güle güle giysiin cicilerini zeynepçik....
Ya benim esra ya da kendime de bi şeyler almam lazım ikimizn de bi şeyi kalmadı..
görüşürüz canım...ben defneyi uyutup geliyin.sabahın köründe kalktı nede olsa çabuk uyur.çorbamıda yaptım ohh..
günaydın burcincim....Gunaydin..
Birileri kahvalti mi dedi?bir haftadir en sevdikleri ogun kahvalti iskenceye dondu bizde (
Aysenur 1 zeytin yarim yumurta yedi ekmek ve peynir yok
Cinar da 3-5 kasik bulamac
Oglen yok,meyve yogurt vs yok aksam yok..cildiricam az kaldi valla(
Bu arada telefondan kk zor oluyo buralardayim ama her an yazamicam sanirim..