2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım
salı çarşamba gündeydim şekerim...iki gündür yok bişi evdeyim temizlik var
tabi gün olduğu günlerdede gelnce işe koyuluyorum bu aralar takıntı oldu galiba bende nedense bu ev işleri:44:

kolay gelsin şekerim..sen bahar temizligini bitirdin sayılır kız

ayşegül valla doktora gitmişler doktor gelcek sütün demiş bende daha bişi demedim kendi yaptığının doğru olduğuna inanıyorsa bişey söylenmiyo..
derinde çok yaramaz oldu annem bana geldi dün kalmaya döndü sonra kızım benim evde daha düzenim var burda hiç durmuyo dedi kadın:)))

kızlarrr bugün çok yoğunum.yarın tatilim diye işleri toparlama çalışıyorum ama ne mümkün.
çok yoruldum mola verdim biraz.sizlere bakayım dedim.
napıyosunuz.yaramaz kuzulardan bahsetmişsiniz.
şu an bide hepsinde bi kendi başına yemek yeme sevdası var ama nerdeee.
kendilerinden çok yerler yiyor

Haklısınız valla ben de bir yere gitmektense evde oturmak istiyorum. Çünkü ne olursa olsun daha bebe bunlar otur dediğinde oturtamıyorsun. Totom yer görmüyo valla ne sokakta ne bir yere gittiğimde. Ne yediğimden anlıyorum ne oturduğumdan Kapıları kapattırıyorum mesela yok diyolar bişey yok dolaşsın çocuk bırak. bırak ellesin birşey olmaz diyorlar hayır diyorum. Ben kendi evimde bile müsade etmediğim şeyler var başkasının evinde rahat bırakır mıyım. Hep bi gözüm üstünde çünkü en sakin anında bile aklına bi şeytanlık gelebilir

Günaydın kızlar nasılsınız ? uzun zamndır dn ış cıkısı kuafore gıttım ve bıraz bakım yaptım kendıme saclarımı boyattım fönlettım kas bıyık derken saat 9 oldu eve gıttıgımde kuzum uyuyordu gıttım öptüm hemen uyandı uyanır uyanmaz ılk soyledıgı sey meme oldu yawrum 1-2 saat gec gıdınce kuduruyor memeyı butun gun ememesıne rağmen akşam geç gıtmeme dayanamıyor çok özlüyor

nasılsınzı
dün ev işi yaptım giremedim ne var ne yok üstümde bi kırgınlık var ama neden bilmiyom çok keyifsiz hlsiz hissediyorum
özlemcim oh mis gibim oldun desene yerim yavrum özlemezmi kzuuz bebelerimzi daha ne kadar büyüdüler desekte

boşver sen söyledin gerekin artık kendi bilir:82:

pınar oh şimdi rahatsındır tabi..aynen kendilerinden çok yerler yiyo.valla öyle bişiy toployum şerden..

serapcık bi müddet bölye yapacagız maalesef..boşver bizler düşünen annaler olmaya devam edelim:))

ayy kuzum yaa.kız memeden kesincenmi ne etcen..revammı yani..ne yapsın seni kızmeme daha kıymetli

geçmiş olsun fatoş..derin işe girince ağrımayan yerimiz kalmıyo .mis olmuştur ev şimdi..güle güle kirlet..artık dinlen sende..

küçük hanımda akşamdan beri ablasının tokalarına tamkış durumda.hepsini istiyo.ta saçındaki tokayı bile istiyoveriyoz eline.topluyo tabi hepsini tutamıyo dökü saça bi yere toplayıp oynuyo onlarla.zeynepte tokalırm bana verr.deyip duruyşo.yok saçımızda bişey görsün hemen istiyo ya..zeynepte tokamı ver çirkin olurum değilse diyoay koptum o an...süslü olcak sanırım

herkese iyi hafta sonları....
benim kocada gelir birazdann...
şubatın en güzel annelerii..öpüyorumm...byy..

haftasonu pek giren olmaz ama belki vakit bulamam diye haber edeyim dedim.
kızlar ben işe başladım perşembe günü: turknet, çağrı merkezi müşteri temsilciliği. evime sadece 10 dk yürüyüş mesafesinde. 10:00-19:00 arası çalışıyorum.

miraya da babaannesi bakıyor. öğle arası emziriyorum. sadece öğleden sonra uyuyacağı zaman sıkıntı yaşanıyor.onun dışında bi problem yok şimdilik.

çalışma ortamı da güzel. yaklaşık 30 bayan: her telden :))

ama mirayı çok özlüyorumm.. feci alışmşımm. öğle arası görüyorum da biraz olsun teselli buluyorum. ama çalışmayı çoook özlemişim yaaa. darısı tüm isteyenlere canlarım.

allaha emnanet olunn kuzucukları ve sizleri çok çok öpüyorumm.
akşamları girmeye çalışırım. muckkk

iyi akşamlar herkese

2 günde 1 sayfa bile ilerlememiş

hülyacım hayırlı olsun işin..çok iyi olmuş..hele de yakın olması.zamanla daha da alışırsın elbette.

Son düzenleme:

hayırlı olsun hülyacım..çok sevindim.evine yakın olmasıda ayrıca bi avartaj..kolay gelsin.,

günaydın

kızlar iburamin cold u günde kaç defa veriyorsunuz..burak grip oldu öksürük de başladı,dün akşam sizin tavsiyeniz üzerine vermeye başladım.öksürüğe de iyi geliyor muydu?

Nasılsınız?
Hülyacım gözün aydın işin hayırlı olsun...iyi abri yakınmış ne güzel...
Hülya geçmiş olsun canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum...
Ben hiç iyi değilim amam moralmen..arasta hiç uyumadı sabbaha kadar kulağı ağırıyodu sanırsam ağrı kesiciden sonra accık yattı...

hülyacım geçmiş olsun ya ben öksürük için hiç şurup vermedim bilmiyorum ki

fatoş neye bozuk morelin

iyi haftalar........

hülyacım işin hayırlı olsun..ne güzel evinede yakınmş..iyi olur inş...
hülya iburamin ben kullandım ama öyle düzenli değil...günde iki kere verebilirsin...
fatoş gçmiş olsun aras a..sıkıntının sebebi aras mı??

sana da geçmiş olsun fatmacım..aa kulağı niye ağrıyor acaba? enfeksiyon olmasın,kulak ihmale gelmez bacım,bugün de huysuzluk yaparsa doğru doktora..

bizim kaloriferler söndü,cocuklar hasta olmaya başladı..evler soğuk ya,ufo yu da yakalım diyenece geç kaldık,hasta oldu cocuklar.

bu arada ticker'ını takip ediyorum,gitmiş 2 daha..süpper..

istanbul buluşmasına gidenler..

kimler vardı,özlem resimleri koymuş, 2 cocuğu tanıyamadım yahu..sudenaz değil ama..anlatın bakalım,çok kalabalıktınız heralde. bir de büyük bir kız cocuğu vardı..o kim? ahu da gelmiş bu arada..burcu senin kiloların gitmiş, belli oluyo resimden.
havvada olduğunu bilmiyodum ben,resimlerde beşiği görünce,tamam dedim bu esranın beşiği :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…