sibelcim sanada iyi haftalariyi haftalar........
hülyacım işin hayırlı olsun..ne güzel evinede yakınmş..iyi olur inş...
hülya iburamin ben kullandım ama öyle düzenli değil...günde iki kere verebilirsin...
fatoş gçmiş olsun aras a..sıkıntının sebebi aras mı??
evet bende gördüm burcu zayıflamışistanbul buluşmasına gidenler..
kimler vardı,özlem resimleri koymuş, 2 cocuğu tanıyamadım yahu..sudenaz değil ama..anlatın bakalım,çok kalabalıktınız heralde. bir de büyük bir kız cocuğu vardı..o kim? ahu da gelmiş bu arada..burcu senin kiloların gitmiş, belli oluyo resimden.
havvada olduğunu bilmiyodum ben,resimlerde beşiği görünce,tamam dedim bu esranın beşiği :)
cnm inş. öle deildir doktorlar her ihtimali söylüyolar işte umarım gecicidir yasağolun kızlar.
ben de iki kere vereyim o zaman..gündüz gayet iyi aslında,keyfi yerinde..burnu akıyo sadece..(şimdilik) gece tıkanıyo ama..
ha bu arada,göz doktoruna götürmüştüm ya,moralim bozuldu..ben de sizler gibi enfeksiyondur,damla verince geçer diye düşünmüştüm..doktor gözümü korkuttu..bebeklerin doğuştan göz damarı tıkalı olabilirmiş..dedim doğuştan değil,son 1 aydır böyle az az,son 1 haftadır da daha çok..o zaman burnunda bi tıkanıklık vardır dedi,cocuk doktoruna göster..yine damla verdi,masaj yapıyoruz bir de..eğer 20 günde geçmezse uyutup açmamız lazım, 1.5 yaşından sonra daha zor dediben de tonimer baby aldım, burnunda tıkanıklık belki şimdi hasta olduğu için vardır ama genel olarak yoktu aslında.
cnmnie kavga ettinizki gerçi özel bir durum ama Allah aranızdaki muhabbeti bozmasın cnmsıkıntımın seebi arras değil eşimle kavga ettik çok canımı sıktı küstüm onla..arasta çok etkilendi gece belkide ondan uyumadı kulağını tutuyodu belkide ağırıyodu bilmiyorum
hülya evet azar azar gidiyo canım bu haftada 1.400 gr gittide tıkırı düeltemiyom ayşegülü bekliyorum...
günaydın ayşegülcüm....günaydınlarr...
günaydın hülyacım iburamin soğuk algınlığı ilacı aynı zamanda ağrı kesici ateş düşürücü canım 2-3 kere verebilirsin bişey olmaz canım.....günaydın
kızlar iburamin cold u günde kaç defa veriyorsunuz..burak grip oldu öksürük de başladı,dün akşam sizin tavsiyeniz üzerine vermeye başladım.öksürüğe de iyi geliyor muydu?
günaydın fatoşcum geçmiş olsun canım, kulak ağrısından kaç gündür bende çekiyorumNasılsınız?
Hülyacım gözün aydın işin hayırlı olsun...iyi abri yakınmış ne güzel...
Hülya geçmiş olsun canım ben hiç kullanmadım bilmiyorum...
Ben hiç iyi değilim amam moralmen..arasta hiç uyumadı sabbaha kadar kulağı ağırıyodu sanırsam ağrı kesiciden sonra accık yattı...
günaydın esmacımgünaydınlar hayırlı bi hafta olsun inş.
günaydın sibelcim.....iyi haftalar........
hülyacım işin hayırlı olsun..ne güzel evinede yakınmş..iyi olur inş...
hülya iburamin ben kullandım ama öyle düzenli değil...günde iki kere verebilirsin...
fatoş gçmiş olsun aras a..sıkıntının sebebi aras mı??
fatoşcum sıkma canını arada oluyor böyle şeyler,konuyu bilmiyorum ama düzeltir herşey canım üzülme......sıkıntımın seebi arras değil eşimle kavga ettik çok canımı sıktı küstüm onla..arasta çok etkilendi gece belkide ondan uyumadı kulağını tutuyodu belkide ağırıyodu bilmiyorum
hülya evet azar azar gidiyo canım bu haftada 1.400 gr gittide tıkırı düeltemiyom ayşegülü bekliyorum...
sağolun kızlar.
ben de iki kere vereyim o zaman..gündüz gayet iyi aslında,keyfi yerinde..burnu akıyo sadece..(şimdilik) gece tıkanıyo ama..
ha bu arada,göz doktoruna götürmüştüm ya,moralim bozuldu..ben de sizler gibi enfeksiyondur,damla verince geçer diye düşünmüştüm..doktor gözümü korkuttu..bebeklerin doğuştan göz damarı tıkalı olabilirmiş..dedim doğuştan değil,son 1 aydır böyle az az,son 1 haftadır da daha çok..o zaman burnunda bi tıkanıklık vardır dedi,cocuk doktoruna göster..yine damla verdi,masaj yapıyoruz bir de..eğer 20 günde geçmezse uyutup açmamız lazım, 1.5 yaşından sonra daha zor dediben de tonimer baby aldım, burnunda tıkanıklık belki şimdi hasta olduğu için vardır ama genel olarak yoktu aslında.
cnm ya çok geçmiş olsun iyileşmenize sevindimkızlar çok hasta olduk bende kızımda perşembe akşamı acile gittik zeyno ateşlendi kusmasıda vardı,doktor boğazlarında hafif kızarıklık var dedi,benden bulaşmış malesef,idrar tahlili de istedi,o arada eşim gelmişken sende muayene ol dedi bende acildeki doktora muayene oldum, benimde boğazlarım feci iltihaplanmış 7 tane iğne verdi doktor, sabah akşam olacaksın dedi, gözümde enfeksyon kapmış, kızardı, sulanıp akıyordu batmalar oluyordu gözümde, onun içinde göz damlası verdi,zeynepe idrar tahlilini yaptıramadım çünkü ishal oldu sonrasında, onada 3 tane iğne yazdı doktoru ikimizinde iğneleri dün bitti, zeynep antibiyotiğe başladı çok şükür ishali düzeldi, ateşide kusmasıda yok artık,benim boğazlarımdaki ağrı kulağıma vuruyordu 2 gece kulak ağrısından kıvrandım ama şimdi iyiyim, biraz geç farkettim doktorun verdiği göz damlasının aynı zamanda kulak damlası olduğunu,boşuna çekmişim o kadar kulak ağrısını bu arada acilde beni muayene eden doktor 3 gün emzirme dedi iğnelerden dolayı penisilin olduğu için, ama emzirmemek ne mümkün yıktı ortalığı gece memmmeee diye mecbur emzirmek zorunda kaldım,sabah iğneye gidince tekrar çocuk doktoruna gidip sordum reçetemi gösterdim emzirmek zorunda kaldım bişey olmaz dimi diye oda bişey olmaz emzir dedi iki doktor ikisise farklı şeyler söyledi neyse inş.bişey olmaz emzirdim neyapayım bizden haberler böyle, hasta olduğumuz için buluşmayada gidemedik malesef inş.bidaki sefere gideriz artık.....
cnm ya barışırsınız unutursunuz bilee :)hiç sanmıyorum canım çok üzdü beni
esma amin canım hiç kimsenin muhabbetini rabbim bozmasın çok üzgünüm bilemezsin moralim sıfır...inan değse içim yanmaz...
selmacım geçmiş olsun canım sanada minnoşa da...düzelmenize sevindim..
bugün pek takılamıcam örümcek geliyo...akşamada kayınvalidem gelcek...pöff ya baydılar...barıştık diye için ettiler...örümcek aradı şimdi yoldayım geliyom dedi..gözüm yollarda kaldı dedim içimden
bugün yatarlar yarın giderler...arada girerim öpüldünüzzzzzzz...
sağolun kızlar.
hiç sanmıyorum canım çok üzdü beni
esma amin canım hiç kimsenin muhabbetini rabbim bozmasın çok üzgünüm bilemezsin moralim sıfır...inan değse içim yanmaz...
geçmiş olsun selmam yaa.hay allah o kadar sıkıntı çekmişsiniz....tekraralamaz inşallah...hemencecik ikinizde toparlarsınız:))kızlar çok hasta olduk bende kızımda perşembe akşamı acile gittik zeyno ateşlendi kusmasıda vardı,doktor boğazlarında hafif kızarıklık var dedi,benden bulaşmış malesef,idrar tahlili de istedi,o arada eşim gelmişken sende muayene ol dedi bende acildeki doktora muayene oldum, benimde boğazlarım feci iltihaplanmış 7 tane iğne verdi doktor, sabah akşam olacaksın dedi, gözümde enfeksyon kapmış, kızardı, sulanıp akıyordu batmalar oluyordu gözümde, onun içinde göz damlası verdi,zeynepe idrar tahlilini yaptıramadım çünkü ishal oldu sonrasında, onada 3 tane iğne yazdı doktoru ikimizinde iğneleri dün bitti, zeynep antibiyotiğe başladı çok şükür ishali düzeldi, ateşide kusmasıda yok artık,benim boğazlarımdaki ağrı kulağıma vuruyordu 2 gece kulak ağrısından kıvrandım ama şimdi iyiyim, biraz geç farkettim doktorun verdiği göz damlasının aynı zamanda kulak damlası olduğunu,boşuna çekmişim o kadar kulak ağrısını bu arada acilde beni muayene eden doktor 3 gün emzirme dedi iğnelerden dolayı penisilin olduğu için, ama emzirmemek ne mümkün yıktı ortalığı gece memmmeee diye mecbur emzirmek zorunda kaldım,sabah iğneye gidince tekrar çocuk doktoruna gidip sordum reçetemi gösterdim emzirmek zorunda kaldım bişey olmaz dimi diye oda bişey olmaz emzir dedi iki doktor ikisise farklı şeyler söyledi neyse inş.bişey olmaz emzirdim neyapayım bizden haberler böyle, hasta olduğumuz için buluşmayada gidemedik malesef inş.bidaki sefere gideriz artık.....
selmacım geçmiş olsun canım sanada minnoşa da...düzelmenize sevindim..
bugün pek takılamıcam örümcek geliyo...akşamada kayınvalidem gelcek...pöff ya baydılar...barıştık diye için ettiler...örümcek aradı şimdi yoldayım geliyom dedi..gözüm yollarda kaldı dedim içimden
selmacım çok geçmiş olsun..
burak hırıldamaya da başlamış bugün..vix kullanılır mı acaba şimdi?
sağol sibelcim... inş.canını sıkmadan gelir ve giderler, neyapacaksın eşlerimizin hatrına katlanıyoruz işte kolay gelsin canım.....selmacım geçmiş olsun canım sanada minnoşa da...düzelmenize sevindim..
sağol ayşegülcüm....geçmiş olsun hülyacım.bu havalara dikkat etmek gerek bizdede 20 gündür hiç yahmıyor artık.kömür bitmiş alınmıyorda bitti yani..20 gündür klima kullanıyorum bende..korkuyorum bende.gelmiyo bitürlü yaz..
göz içinde inşallah sorunsuz açılırda kurtulursunuz..
kızz küsmeyin anacım barışın..az sinyal ver kocana:82:
geçmiş olsun selmam yaa.hay allah o kadar sıkıntı çekmişsiniz....tekraralamaz inşallah...hemencecik ikinizde toparlarsınız:))
oo gelip gitmeler artık çogalıyo desene
sağol hülyacım, bence burağı doktora bir götür istersen hırıltı varsa bronşite felan çevirmesin canım,ilerlemeden önlemini almak lazım,inş.çabucak atlatır paşam....selmacım çok geçmiş olsun..
burak hırıldamaya da başlamış bugün..vix kullanılır mı acaba şimdi?
sağol fatoşumselmacım çok geçmiş olsun canım üzüldüm..ama dha iyceymişsinzi
hülya ben arasa viks çok kullandım kullanıyomda bişi olmaz bence...
sağol burcucum .....Selam kızlar faceye fena takıldım bu ara zaten burdada herkes okuyor görüyor diye rahatsız oluyordum Çiğdem kilitli konu açmış süper olmuş valla.Pazar İstanbul buluşması oldu Didem ,Selma ve Esra gelemedi diğer kadro tamamdı Faceden resimlere bakabilirsiniz, çok güzel geçti valla çok zevk aldık.en kısa zamanda inşallah tekrarlarız.
Hülya geçmiş olsun canım off bu doktorlar adamı delirttir valla iyi kör olacak falan dememiş.sen kullan damlalarını canım bakma onun dediklerinede onalara kalsaydı hamileyken %50 miz dökülmüştük zaten.parkta falan kesin gözüne toz kaçtı mikrop kaptı yavrum.
viks falan sürme sen al burağı hem gözü muayene ettirmiş olursun sabah bi dr a göster canım.
Selma sizede ana kız geçmiş olsun canım.Senin iğneler çokmuş ama fena üşütmüşsün sen.biz 1 tane için aman yat kalk hasta olduk evi toplayamıyoruz diyoz ne kadar büyüselerde sen 3 çoçuk ee eşlerde 1 er çoçuk 4 kişi ile uğraşıyorsun zor işin canım...
Penisilin çok güçlü bir antibiotik ondan emzirme demişlerdir ama Kime laf anlatacaksın inşallah birşey olmaz.çok çok geçmiş olsun canım öpüyorum sizi.
Sibel kırmızı halı ser kız en son 2 haftamı oldu gelmeyeli özlemiştir kadıncağız.ama kanber nerde kayınvalideciğin niye yok.Habersiz gelmeler bizdede var ama alıştım artık napıyım gelsin huyu olmuş bu kaç kere dedim haber verin hep evde olmayabiliyorum diye duvara konuşuyorum sanki olsun diyo ne olsun :) valla benle matrak geçiyor gülüyorum artık ne diyim.
sağol nurcum hayırdır canım neden kızgınsın......meraba güzel annecikler
herkez hasta omuş galiba
havalar ısınmadı birtülü
bu ayın sonuna kadarda umudum kalmadı zaten(
rabbim herkeze acil şifa versin
fatoşşş bu kocalar varya tam dayaklık inanki
bende çok kızgınım bugün