2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlarr
hastalara çok geçniş olsun diyorum
hülyacım burak nasıl oldu cnm
fatoş kız kocanla barıştınmı
sibelcim misafirler nasıllar :))
bursaya yaz geldi çok şükür dün çok sıcaktı ama ben hiç sıcağa gelemiyorum ay soyunup geesim var töbe töbe

günaydın arkadaşlar.haftasonu giremedim malum ev işi ve yağız.
dünde haftanın ilk günü olunca yoğun geçti anca bugün girebildim.

selmacım geçmiş olsun size inşallah biran önce toparlanırsınız.
hülyacım paşanın gözünede geçmiş olsun.neden öyle oldu acaba.
fatoşcum arasada geçmiş olsun.sende üzülme eşinle düzelir aranız.arada hepimize öyle oluyo malesef.
burcucum resimleri gördüm çok güzel zayıflamışsın maşallah sanada.
özlemcim ohh arada insan değişiklik istiyor değilmi.çok yakıştığına eminim saçlarının.
hülya işe mi başladın hayırlı olsun.miray alışır zamanla sen sıkıntı yapma.ne güzel evinede yakınmış.
aklıma bu kadar geldi unuttuklarım varsa affola.

Selam kızlar günaydınlar.

Selmacım geçmiş olsun ikiniz de tez zamanda iyileşin inş.
Dargınlar da tez zamanda barışır umarım:)
Hülyacım hayırlısı olsun yeni işin.

Buluşma da olmuş bitmiş. Resimler güzel, anneler güzel ama kuzular en güzeli. Maşallah hepinize.

ah erapcım bu kadın ne diye verirmiş yaa.yazık yaa...bilmemesine bişey demiyorum ama oku.bilgilen yada danış dimi..böyle insanlara sinir olurum.hem bişey bilmezler hemde kendi bildiklerini okurlar..

günaydın kızlar..
w
gühaydın canım.ne yaptın burak nasıl.

deli..ahh burayada gelse bi yazz..yok yok gelmedi hala buralar...

hoşgeldin bacımm..ne yapıyon işleri hallediyonmu ..gerçe hallediyonsundur evellahh..ama yogun olursun tabi.kız çıktımı işten..epey ögrendin dimi artık..

fatoş ne ettin barıştınmı kocayla.esmanın dedigi..
sibel daha göndermemştir kaynanayı.kahvaltı yapıyorlardır..erken daha saatt..
istanbul buluşması çok güzel resimler..ne eglenmişsiniz belli..ama çok curcuna var dimi..yaww ne konuşuyorsun..tabi başta çocuklardayani çocuklarda curcuna oldugu bellide..sizdede oluyormu.biri bi yerde digeri bi yerde mi konuşuyo yoksam biri konuşup biri dinliyormu.ortamı konuşuyorsnuzden bakimm..

serap kardeşim nassınn..berkuş nasıl...sende anlatt bakimm...işlerindeki yogunlugun nasıl..diyete devam ediyormusun..

benimde bugün yemekli misafirim var akşama.dün akşam belli olunca koşturuyorum.biçay içiyom.gerci içitim bitti artık.bi yazayım sonra çıkayım..evi süpüreyim.ev toplu ama yerler hergün süpürülmesse olmuyo..evi süpürüp toz alsam yeter.sonra yemeklere girişirimm.tatlıyalada ugramamam dedim kocaya gelirken alsın...kendimi pek relax görüyorum.yetişir deyip duruyorum.:)) bu benmiyim yaa..ben genelde hemen ne yapsam ne etsem.evin şurası iyi degil.şi düzgün olsun.şunu giyin bunu sürün..pek derim ben..ama bugün öyle hissetmiyomm..neyse yinede boşlamayayım..defnecgi yatırayımda ..görüşürüz kızlar..
burayıda ihmal etmeyin kuzular..çok çok yogun olmadığım sürece ben hep burdayım..sizlerde gelin..hep bundra olalım herkes toplu dursun demiyoruz ama burda yazışmakta hoşuma gidyor..bi kaç kelamda olsa yazın lütfenhayde kaçar ben.

günaydın cnm

slm günaydınn

ayşegül günaydın cnm yazıp kaçmışın kolay gelsin misafirin gelicekmiş
evet bende burda yazışmayı seviyorum senin gibi

Ne anlatayım ablam ya iş güç yoğun işte aynı. Berkuş iyi ya babam yani dedesi bisiklet almış pazar günü daha sokağa çıkarmadık evde oynuyo, iki gündür bisikletiyle helak oldu Diyete hafiften devam bacım 1 hafta 10 günde 1 kilo veriyorum. Acelem yok benim tatile yetiştircem diye de kasmıyorum amacım hayatımdan herşeyi bir anda çıkarıp şok diyet yapmak değil. Spor yapmaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediorum böyle işte.
Sana da kolay gelsin hadi bitir işlerini öyle gel.

günaydın kızlar, herkese sevgiler.

çok güzel bisikleti, güle güle kullansın berkuşcuk :)

aman iyi olun kuşum..diyetindede doğrusu yapıyorsun..bi anda hızlı verip geri alınıcagına yavaş yavaş kilo verip kalıcı olması daha güzel.valla serap bende ayda anca 2 kilo veriyorum..öyle yavaş yavaş:)) tebrik ederim bacım..

oyyy süperrr..güle güle kullan berkuşcum..dışarı çıkınca daha güzel gezerler bunlarla..defneyede bende alcam sanırım.zeyebin bisikleti var şimdi bizim cadı tutturur bende binicem oibe en iyisi onada almak

bekuşun bisikleti çok güzelmiş
kendine elma yanak olmuş pek tatlı

ya kuşumm..sen nasılsın.işler nasıl yoğundur dii..sen patronu bile göremiyorsundar o şimdi oy telaşındadır

günaydın kızlar, herkese sevgiler.

çok güzel bisikleti, güle güle kullansın berkuşcuk :)

günaydın çiğdem..benim teyzemin kızının ismide çiğdem. has kuzimdir çok severim..ona çiko deriz biz.sanada diyyim kızz

Son düzenleme:
ayşegülcüm valla bu muhasebe illet bi meslekmiş.asla öğrendim diyemiyosun hergün yeni bişey çıkıyo karşına.o arkadaşda henüz çıkmadı aman çıkmasında mümkünse kendi işini yapsın bana yeter.
akşama misafir var demek yemekli.sen yetiştirirsin yemekleri bacım.hamaratsın vesselam senin elinden kaçamaz o işler ondandır rahatlığın.

berkuşun bisikleti çok güzel serapcım güle güle kullansın.bisikletle koşturmakdan yorulmuş yanaklar elma şekeri gibi olmuş yakışıklımın.

esmacım patron taşınıyo demek ohh rahatsın bu aralar iyi iyi.

Son düzenleme:

vete pınar o iş karışık işte.her zaman yeni bişey çıkar.yeni şiyler ögrenmek zorunda kalırsın.off varda var..artı sigortada yapıyorsanız iş iyice zor oluyo.oku oku bitmiyo yenilikleri..çok çok kolaylıklar diliyorum pınarırım..ayy işin hafilemesi için keşke çıkması.hakkat neden çıkıyo kız işten..çıkarılıyomu yada neden..
ya bilmem bugün bi rahatlık var bende..belki artık evilliki yılın uzadıkça iş .yemek ne bilem çabuk oluyorum artık.zaten pratik biriyimdir 5 ddk yemek çıkarırım.hani öeyle derlerya az bended vardır ondan..ama ağır misafirler gelecekse ister istemez s her işimi yapsamda onları göndermeden rahat edemem .belki bunlar pek ağır misafir olmadığı için rahatım:)
sağol canım benim..

burada 2 patron var.ama abinin sözü hep geçiyor.küçük patronla baştan elektrikleri uyuşmamış o bayanın.sürekli çıkarmak istiyor.aslında işini kör topal yapıyo ama sürekli geziniyo, çok konuşuyo, birazda siyasi içerikli bi bayan bunların hepsi toplanınca kendisi açısından eksi oluyo.. uyarıyorum yapma diyorum ama 1 2 gün durulsa sonra yine aynı.
gerçi personel izinlerini ayarladım onun adınıda yazdım silmediler anlamadım ben bu işden bişey.

haklısın ağır misafir olunca insan telaş yapıyo ama diğerleri için hallederim nasıl olsa diyor.
ama senin için ağır yada normal farketmez sen yetiştirirsin ben eminim bundan canım.

bu arada yemeğimiz geldi.ben yukarı çıkayım hava güzel diye terasta yiyoruz güzel oluyor.şemsiye açmışlar hava alıyoruz.
gelince görüşürüz arkadaşlar.

burak dün gece ateşlendi,evde ateş düş. yoktu annemlerdeydi tüm ilaçlar,eşim gitti aldı yüzünü elini yıkadık,ateş düş. verdik düşürdük..öksürük hala devam ediyor,gündüz pek zorluğu yok ama gece çok zorlanıyor..burun spreyi,göz spreyi,ilaç,ballı ıhlamur..uğraşıyoruz işte.
vicks i bağrına sürmedim dün,ayaklarının altına sürüp yün çorap giydirince 3 günde geçiyo diye okudum,o daha masum geldi denedim..bakalım 2 gün daha yapacağım..çok ağır değil ama işte gece öksürük krizi gibi tutuyo..inşallah atlatır kolayca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…