kızlar çok hasta olduk bende kızımda perşembe akşamı acile gittik zeyno ateşlendi kusmasıda vardı,doktor boğazlarında hafif kızarıklık var dedi,benden bulaşmış malesef,idrar tahlili de istedi,o arada eşim gelmişken sende muayene ol dedi bende acildeki doktora muayene oldum, benimde boğazlarım feci iltihaplanmış 7 tane iğne verdi doktor, sabah akşam olacaksın dedi, gözümde enfeksyon kapmış, kızardı, sulanıp akıyordu batmalar oluyordu gözümde, onun içinde göz damlası verdi,zeynepe idrar tahlilini yaptıramadım çünkü ishal oldu sonrasında, onada 3 tane iğne yazdı doktoru ikimizinde iğneleri dün bitti, zeynep antibiyotiğe başladı çok şükür ishali düzeldi, ateşide kusmasıda yok artık,benim boğazlarımdaki ağrı kulağıma vuruyordu 2 gece kulak ağrısından kıvrandım ama şimdi iyiyim, biraz geç farkettim doktorun verdiği göz damlasının aynı zamanda kulak damlası olduğunu,
boşuna çekmişim o kadar kulak ağrısını
bu arada acilde beni muayene eden doktor 3 gün emzirme dedi iğnelerden dolayı penisilin olduğu için, ama emzirmemek ne mümkün yıktı ortalığı gece memmmeee diye mecbur emzirmek zorunda kaldım,sabah iğneye gidince tekrar çocuk doktoruna gidip sordum reçetemi gösterdim emzirmek zorunda kaldım bişey olmaz dimi diye oda bişey olmaz emzir dedi iki doktor ikisise farklı şeyler söyledi
neyse inş.bişey olmaz emzirdim neyapayım bizden haberler böyle, hasta olduğumuz için buluşmayada gidemedik malesef
inş.bidaki sefere gideriz artık.....