hülya güzel demişsin cnm.en azından tarafsız biri dinlesin ve açıklama yapar mantıklıca
eltim doğum yapmıştıya kızlar sütü gelmiyo hiç emmiyo çocuk emmeyide beceremiyor.yılma ver dedim başka ne yapıyoduk hatırlamıyorum ben biliyomusunuz..herşey gitti bendeee
bacım sen diycegini dee gerisine karışma.maden öyle biri tavsiye isteyip uymayanlardanmış.boşver kolayına geldi zaar..ahh biz emzirmek için gösümüzün ucu kopuyurdu.az biraz çab.alaması gerek.ben çok kez ağlayarak emzirdigimi bilirim..çok canım acıyırdu..kanıyordu.ah ahh..evde krem bombası var yani.ne yapacaksam.derdime derman olsun diye ne kadar çok krem almışım:)..biberona alışan bebecik tabi daha kolayına geliyirdur:)) sıpaaa..hülya damla damla geliyor diyor bende emzir çektikçe çoğalır dedim kalkanıda dedim almadı daha neyi bekliyosa bebek mamayla besleniyo biberona alıştıya ondanda olabilir inciri söylemiştim bende ama yaptımı bilmem sorar sorar yapamayan tiplerden bizimkisi sorma o zaamnan deliriyorum işte bende
ayşegül bende deim öyle diye gerisi ona kalmış dimii
bende varım bacımmm
bende geldım bacılar nasılsınız
günaydın kızlar.hepimize hayırlı cumalar
günaydın kızlar.hayırlı cumalar
geçmiş olsun özlemcim..ben de çoğunlukla kendimi çok yorgun hissediyorum..Umarım bu fedakarlıkların kıymetini bilirler büyüdüklerinde..
berkin sıpasına bak sen hele..yakışır ama berkine yaramazlık :) insan kızamaz bile..
Ben delı gıbı calısıyorum bu aralar öyle cok dınlenmeye ıhtıyacım varkı anlatamam kızlar helede evde bır canavar varken dınlenmem ne mümkün dımı ...
Dun aksam yemek yerken cam kaseyı fırlattı kırıldı kırılan parca benım ayagıma geldı kesıldı ya kendıne gelseydı oyle elı çabukkı yetısemıyorum hızına artık çok yorgun hıssedıyorum kendımı genc yasta kendımı çökmüş hıssedıyorum bacılar ne olcak bu hırcınlık bu yaramazlık bıryerde dzelıcekmı bılmıyorum önce Allaha sonra annemlere emanet hıc durmuyor 1 sn bırakamıyoruz yanlız ....
Selam kızlar giremiyorum ben de işlerden. Malum evde de Berkuş’tan.
Ne güzel bu hafta sonu buluşma varmış. Kıskandım vallahi. Bizim de istanbula gelme ihtimalimiz var ama haftaya 19 mayıs tatili için vallahi orda olsam gelirdim:)
Ay Özlemcim Berkin de öyle attiiii deyip eline geleni fırlatıyo  Yemek yemek istemediğinde özellikle. Canı mama sandalyesinde oturmak istemiyor eline birşey veriyorum oyalanırken yiyordu. Ama sıkıldı mı ya da aklına geldi mi at küt her şey yerde. Dün akşam o önündekileri yiyor biz de annem eşim ben masada yiyoruz ona bakmıyoruz, elindeki oyuncağı bir attı yemek tabağının içine girdi yağ içinde kaldım bi de aklım çıktı. Nerden çıktı bu fırlatma bilmiyorum. Kitaplarını da yırtıyo deli gibi birkaç gündür. Biliyor nerde durduklarını gidiyor altına hangisini istiyorsa söylüyor da tırtıl bebek bağırıp duruyo , ilk alıyo oturuyo bakıyo bi güzel sonra başlıyo yırtmayaBen de o yırttıklarını veriyorum sadece diğerleri sağlam kalsın bari yırtıklarla oynuyo şimdilik. Balkonda eline bişey geçmesin aşağıya atmaya çalışıyo. Her yeri mor mor koşup koşup düşmekten. İnşallah geçicidir de sakinler yoksa eşyalara ve öncelikle kendine zarar vermesin diye telef olcaz..
bizde kaç bardak kaş kase gitti ama benim kız uyanık galiba hep mama sandalyesindeyken atıyor sonrada bakıp gülüyor bağrıyorum surat asıyor.Bu seferde annem yada babama hemen burcu seni gebertirim kızıma niye bağrıyorsun diyorlar duru hop yine gülüyor.şımaracak bu çoçuk ben kızınca müdahale etmeyin yapmaması gerektiğini bilsin diyorum kendim söyleyip kendim dinliyorum.
dün plastik ama kalın plastik bardak ve tabak aldım .artık onunda onüne kendi tabağında yemek vereceğiz yiyebildiği kadar yesin başlasın öğrenmeye yatmadan ben müdahale ederim doyururum iyice karnını, yoksa evde tabak çanak kalmayacak.
sen kızıncada anneanne babaanne müdahale ediyormu Özlem valla bu çoçuklar bu yüzden laf söz dinlemeyen hayırdan anlamayan tipler olacak.
günaydınlar hayırlı günler
kızlar bu dönemde sanırım aynı hepsi fırlatmak vurmak ısırmak bunlarıda özellikle anneye yapmak
inş. büyüünce uslanırlar
ben elinden tutup yürütmeyi çok istiyorum yere bırakınca ne elini tutması alıyo başını başk atarafa gidio
Günaydın canım evet hepsı hemen hemen aynı galıba, Çınar dısarıda asla elımızı bırakmıyor sokaktaysak mutlaka elını bıze uzatıyor tutalım dıye ama alısverıs merkezlerınde ve marketlerde çok zorlanıyoruz...
en aından dışarda tutuyomuş :))
özlem nbr kız toprak nasıl kızçen nasıll