2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bısı sormam lazım...
malum dogumum sezeryanla oldu. sezeryandan sonra genıtal bolge temızlıgı ne kadar zaman sonra yapılır? ben senelerdır agda yaptırıyorum cok zorda kalmadıkca baska bı yontem denemek ıstemıyorumda. doktoruma soramadım acıkcası erkek oldugu ıcın. dıkıs yerlerı tamamen ne zaman kapanır ne sure sonra agda yapılabılır? sız nasıl bı yontem uyguluyorsunuz?

slm kızlar bizde 25 günlük olduk tahminedeileceği gibi gaz sancılarımız başladı dr muzu aradım zinco damla önerdi kullanan varmı işallah iyi gelir çok kasıyo yavrum kendini çok ağlıyo yaa

slm kızlar bizde 25 günlük olduk tahminedeileceği gibi gaz sancılarımız başladı dr muzu aradım zinco damla önerdi kullanan varmı işallah iyi gelir çok kasıyo yavrum kendini çok ağlıyo yaa

Benimki daha 4 günlük gaz sancısı var. Doğar doğmaz gaz sancısıyla uğraşıyor yavrum. Benim doktorum da zinco damla verdi. İçeriğine baktım tamamen bitkilerden oluşuyor. Kimyon rezene falan. Eşimin anneannesi bir kere bir iki kaşık kimyon çayı verdi ağzına mışıl mışıl uyudu. Ben çok korktum ve kızdım ona ama sonra doktorun verdiği damlaya bakınca da kendime komik geldim.

merhaba bende 4 şubatda doğum yaptım.zinco damla çok işe yarıyor ilk oğlumda hiç sorun yaşamadık bunda daha başlamadı ama biz damlya şimdiden başladık.

kızlar prima bez kullanıyorum azıcık çiş yapınca bas bas abğırıyor
prima kullanan herkesde böyle mi?

Benimki de bağrıyor. Hemen değişsin istiyor. Ben de prima kullanıyorum. Ama ben çocuğun ahlağı böyle diye düşünmüştüm. Pişik falan yaparmış bez çocuğa yaramazsa.

Kızlar çok teşekkür ederim... İnşallah sorunlarımız bir an önce düzelir...

Canım biz de seni özledik...Maşallah Abimize :)) Ayyy evet topiğin abisi Aras kuş opuyorumnanaktan

Canım bence acele etme... Dikişler şakaya gelmez...

evet ben onun kadar kotu bır bez gormedım ıgrenc otesı ne zaman cıs yapsa dısına cıktı molfıx kullanıyorum suan cok memnunum prımada poposu yaraya yaklasık pısık olmustu hemen degıstırdım

aman bşver.neyse benimki 9.gün gittide sen ne yapacaksın..güvenemiyorsan nasıl bırakacaksın kaynanana .biraz büyütte öyle çalış.ben bir yaşına kadar getirecegim.öyle çalışmayı düşünüyorum..

ah aysegulcum rahmetlı anacıklarımız hayatta olsa boyle olmazdı bencede...
Allah mekanlarını cennet eylesın. bız bakarız kendı kuzucuklarımıza...
öyle çok şükür...amin canım ruhları şaad olsun..

sizinkide bi alemmiş maşallah.o ne be misafir gibi gelip gitme.üstelikte misafir getirme.off iyi dayanıyorsun valla.

Canım benim nur içinde yatsın anneleriniz. Allah size sabır ve işlerinizde kolaylıklar versinde kimseye gerek duymadan bakın kuzucuklarınıza..:Saruboceq:

sagol canım amin....bakıyorum canım hemde çok iyi.

daha dur canım.onlar bi iki üç aylık olsunlar daha çok kusuyorlar.hemde bazen fışkırı derecesinde olanlar bile olacak.herşeye hazırlanın...benimkide kusuyo.özellikle gece.çok kusmuyo amam çıkarıyo işte..

canım şuan agda yapma istersen.o dikişler henüz çok yeni.agda çekeyim derken dikişleride almısınkaydirigubbakcemile3..şaka bi yana başka yöntemler dene şimdilik.40 ını bi bekle.sonra dikişlerden anlarsın.bide dikişler kendi kkendine dökülecek.dikişlerin hepsi döküldügünde agda yaptırırsın..

gaz içinde inşallah işe yarar kızlar...

evet ben onun kadar kotu bır bez gormedım ıgrenc otesı ne zaman cıs yapsa dısına cıktı molfıx kullanıyorum suan cok memnunum prımada poposu yaraya yaklasık pısık olmustu hemen degıstırdım

ya bebklere göre degişiyo demek.ben zeynoda hep prima kullandım ve hiç pişik olmadı .çokta memnun kaldım.bir kere haggıs kullanmıştım.kızın poposu kızarmıştı hemen.neye alışıyorlarsa onunla devam etmek gerek.defnedede aynı prima kullanıyorum.şimdilik defneyede iyi geliyo.bi problemimiz yok yani...

kızlar ya goguslerım yara oldu napcam ben hele bıtanesı o kadar fenakı yara beyaz duruyodu bende batıkon surdum ustunu kapattım batıkonlu pamukla duruyorum suan nerdeyse denemedıgım sey kalmadı hıc bırı ıse yaramıyor lansınoh merhem aldım oda dunyanın parası oda ıse yaramadı yaralarım dahada acıldı memeyı yumusattıgı ıcın napcam ben ya gecer degılmı oglumu emzıremeyınce cok uzuluyorum karnı tam doymuyo sanırım

merhaba bende 4 şubatda doğum yaptım.zinco damla çok işe yarıyor ilk oğlumda hiç sorun yaşamadık bunda daha başlamadı ama biz damlya şimdiden başladık.
babusol kullanıyorum kızlar ben rahatlatıyor bıraz bıde rezene cayı... 3-4 aya kadar cekıcez bunları napalım kulllandıgımız seyler cozum degıl kı sadece bı sure rahatlatıyor o kadar...

canım bende prıma kullanıyorum cok memnunum.
huggıes wardı elımde numune 2 tane kullandım acıkcası hıc memnun kalmadım hep kestı kızın cıldını. molfıx denemedım hıc ama prımadan memnunum su an.

haklısın canım ama nasıl yapcaz kı bu surede offffff

ewet en ıyısı en az bı 40 ı beklemek...

canım lansınoh dıcem ama denemıssın zaten... ıns gecer bı an once cok zor ya...

ben kızımdada prima bez kullanmıştım çok memnundum molfiks pişik yapmıştı şimdi oğlumdada aynısını kullanıyorum bencede bebeğin cildine göre bez seçilmeli ben primadan çok memnunum kimilerine yaramıyo ama

gündüzleri giremiyorum oğlum en fazla yarım saat uyuyup uyanıyor ne güzel sohbetler etmişsiniz kızlar.
geceleride 2 defa kalkıyor ama sabah 6dan sonra dikiyor bizi ayağa uykusuzluk çok fenaymış.sinirli ve gergin geziyorum öğlene kadar.
kayınvalideler den dertlenmişiz yine delikafadulden
benim annem ve babam burada 40ıma kadar yanımda kalacaklar kayınvalidemde her gün geliyo sağolsun.annemle birlikte ev işi, yemek, bebek bakımı ne varsa yapıyorlar sen uyu dinlen diyorlar ama gündüzleri de benim uykum gelmiyo gelsede zaten tam ben uykuya dalana kadar yağız uyanıyo emzirip tekrar yatırıyorum aynı döngü devam ediyo.
annelerimizin hakkını ödeyemeyiz geceleri annemle nöbetleşe kalkıyoruz kıyamıyo bana sen dinlen diyo ama oğlumun ağlamasına hemen kalkıyorum.dişimizi sıkmamız lazım sanırım biraz daha sonra inşallah herşey yoluna girecek.

aman canım isterse kan emsin gene de emzir benim bebişin ateşinin yükselmesinin bir sebebi de yeterince beslenmemesiymiş. şimdi hastanede yavrum senağlama
bir de göğüs ucuna slikon bir şey var bugün aldırdım keşke ilk günden aldırsaymışım bebğim ne hallere düştü
20 tl imiş hiç parasını falan düşünme sen de aldır

ben zeytinyagı süürüyorum bide avent krem aldım oda çok iyidönüşümlü sürüyorum şuan hiç agrı sızı yara yok...ilk başta benimde oldu...

ay canım geçmiş olsun.düzelir annesi.ona mama verirler hemen kendine gelir.geçmiş olsun canım...

canım ya senın gogus ucunmu yok yoksa yara oldugu ıcınmı aldın?kullanıslı oluyormu bıde ona alısır senın gogsunu almaz dıyolar ne derece dogru bende almayı dusundum ama korkutuyolar dayanamıyorum ınan agrısına her vermemde muthıs bı sızı uyuyamıyorum bılemafoldumben

ben zeytinyagı süürüyorum bide avent krem aldım oda çok iyidönüşümlü sürüyorum şuan hiç agrı sızı yara yok...ilk başta benimde oldu...

artık bı krem adı daha soylersem esım benı oldurecek bır suru merhem aldık bırıde fayda etmıyo,senın yaraların nasılkapandı benımkının ıcı beyazlamaya basladı yaaamafoldumben bı kapansa yaralar sankı surdugum kremler dahada acıyor yaralarımı

kızlar selam gecmişi hiç okuyamadım cok vaktim yok ben acil sezeryan oldum 8 gun once ya süt hemen gelmedi.. bebeğim de zaten sorun oldu yogun bakıma aldılar orada mama vermişler...sonra emmeye çalıştı hep besleniyor gibi idi.. ama dun kontrolde 500 gr kaybetmiş çıktı ve dun sabahtan aksam 4 e 12 saat uykusuz..surekli memede durmak istiyor uyur uyanık doyamıyor ben uyumadığımdam süt biriktiremiyorum oğlumda sürekli mememde cekiyor sut geliyor ama gidiyor.. doktor mama verin dedi.. verdim tukurdu daha cok sute ihtiyacım var cok bunaldım depresyondayım yetemiorum gibi.. bugun de aynı sey oluyor eşimden istedim emzik adık mecburen uyutuyorum kucagımda sutum birikene dek mecburen.. cok moralim bozuluyor mama vermcem dedim verdim emziğe karşıyım dedim verdim bunalıma grmicem dedim daarallardayyım annemi fırçalıyorum sanki herkes ban dusman..deliriyorum..bebeğim zayıflıyor..

canım moralını bozma bes bır su bardagına 6 tane kup seker at serbet yap ıc acayıp sut yapıyor hemen gelır gogsune sut benım oyle geldı sutum

canım ben 4kutu mamayı bitiriyorum üzülme olmayınca olmuyo aç kalacak değiller bende istemezdim ama mecbur veriyorum.inşallah senin mama vermene gerek kalmaz.
canım moralını bozma bes bır su bardagına 6 tane kup seker at serbet yap ıc acayıp sut yapıyor hemen gelır gogsune sut benım oyle geldı sutum
BENDE DENEYEYıM

hemen yapıyorum 1 su bardağına 6 şeker.. kızlar tm tecrubelere acıgım emmek istiyor oglum mama istemiyor ondan fatoscum cok tsk.. hemen oglusla bi gideym sekeri yapıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…