Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay kizlar sizin bebekler erkenci cikti bizimkilerden gecen sene bu zamanlar bizlerde 3 dünyaya erken gelmisti sizinkiler bizimkileri gecmis allah saglikli sihatli dogumlar nasip etsin dogum yapanlara gözleri aydin allah annali babali buyütmeyi nasip etsin insallah öptüm miniklerimi
bende şubat annesi olucam allah kısmet ederse.sizi topluca takip ediyoruz kızlar. doğum yapanlara 41 kere maşallah.yapacak olanlarıda allah bir avazda kurtarsın. artık sıra bize geliyor :asigim:
kızlar melisamız geldiiii cok sukur ıyıler.. sabah julı mesaj atmış ama ben görmedım cok uzuldum yenı gordum mesajı ıyıler ama detaylı bılgı verırım sıze sonra.. 41.5 kere maşallah ikisine de..
tüm dogum yapan anneleri tebrik ediyorum.rabbim evlatlarına uzun ömür versin.siz sıranızı salarken biz şubat annelerine sıra geliyo.bakarsınız bizde ocakta dogururz.....benimki 9 şubat ama sezeryan olacagım için doktorherşey yolunda giderse ocak sonu diyo.jüli gibi bende ocakta dogurmayacagım diyorum ama..bakarsınız acele ederler...