2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar 8 aylık bebeğimin bıngıldak çapı 4*4 müş. doktorumuz biraz büyük dedi, d3 fazla ver dedi, böyle sorun yaşayıp zamanında kapanan var mı

günaydın kızlar..
hayal ben seni hatırlıyamadım cnm,facedeki grupta var mısın??

Günaydın sinemis günaydın mehlika

herkese iyi haftalar

bebişler ve sizler iyisinizdir umarım....benim boynum tutulduuu

rapunzel sana da günaydın ve iyi haftalar,geçmiş olsun,niye tutuldu boynun?

arkadaşlar 8 aylık bebeğimin bıngıldak çapı 4*4 müş. doktorumuz biraz büyük dedi, d3 fazla ver dedi, böyle sorun yaşayıp zamanında kapanan var mı

cnm bir arkadaşın kızında da buna benzer bir problem vardı aile hekimi dvit ampul vermiş,ama 18 aya kadar normalmiş..
dviti kaç damla veriyorsun,1-2 damla arttır istersen,ama 18 aya kadar kapanmaması normalmiş..

herkese günaydın
uykusuzum yorgunum gerginim :97:

rapunzelim cok gecmiş olsun canım

rapunzel sana da günaydın ve iyi haftalar,geçmiş olsun,niye tutuldu boynun?

sağol canım inan hiç bilmiyorum dün aniden evin içinde yürüken sırtımdan boynuma doğru ağrı girdi abartıyorum sanacaksınız ama ölüyorum sandım çok ağrım oldu krem falan sürdük ama hala ağrıyor
kafamı çeviremiyorum

herkese günaydın
uykusuzum yorgunum gerginim :97:

rapunzelim cok gecmiş olsun canım

Günaydın Juliet sağol canım
o dediklerinin hepsi bende de var hatta
alıngan-kırılgan-duygusal-kendini yanlız hissetmeee
ne zaman normale döneceğiz 3 yaş dan sonra olabilermi acepp

Günaydın Juliet sağol canım
o dediklerinin hepsi bende de var hatta
alıngan-kırılgan-duygusal-kendini yanlız hissetmeee
ne zaman normale döneceğiz 3 yaş dan sonra olabilermi acepp

bilmiyorum valla canım ama bi an önce eski halimize dönsek iyi olur..bu ara psikolojim cok bozuk

bilmiyorum valla canım ama bi an önce eski halimize dönsek iyi olur..bu ara psikolojim cok bozuk

valla ben haftada 2 gün eve gidiyorum ne eve ne çocuğa istediğim gibi bakabiliyorum
hafta sonu Uras a kaç defa bağırdım "yapma etme dur" diye çünkü iş yapıyorum bu kez çocuğu zaptedemiyorum sinirleniyorum üzülüyorum offfff gittiğimde evde iş olmaması lazım 1 haftada her yer toz biriken çamaşırlar.... kadın alıcaktım müsait değildi kafayı yemem yakındır

senin psikolojine ne oldu?

hep aynı sorunlar işte...
kahvaltı ettirene kadar akla karayı sectim..mideyemi gitti ''hayır'' yer gök kahvaltı etti işte..haydi sonra temizlik her öğün kıyafet değiştir camasır yıka ütü yap....
ve hep karıstırsın..yapma dediğimde bana bağrıyo bacak kadar cocuk yaa napıcam bilmiyorum bu yasta diklenen cocuk büyünce dövecek herhalde

merhaba kızlar nasılsınız,rapunzel geçmiş olsun..
juli geçecek bugunlerde bahar geliyor havalar süper olacak çıkar gezersin..eylüle kadar bekle berbaer takılırız:))senin evin oraya geliyorum..

valla yemek konusunu hiç söyleme bir tek şeye ağzını açmıyor 1 tek şeye tv manyağı yapıcam çocuğu
yemek yedirebilmek için reklam açıyorum o tv nin dibine girmişken arkasından kaşık uzatıp zorla sokuyorum yaptığım yanlış biliyorum ama yemek yememesine çok üzülüyorum zinco veriyorum bir işe yaramadı mutfak halımı kusmuk içinde bıraktı hafta sonu
ayrıca bizimki yumrukla vuruyor
kızdım ona uyudu uyandı elini öpüyorum bağırark bana vurdu yumruğuyla hemde 4-5 defa unutmuyorda
dün babasıda bağırdı ona diye küstü babasının yüzüne bakmadı bu sabaha kadar....
valla bu iş yardımcısız çok zormuş kesinlikle yardımcı lazım yemeyen içmeyen karıştıran çocuksa başedilmiyor

juli geçecek bugunlerde bahar geliyor havalar süper olacak çıkar gezersin..eylüle kadar bekle berbaer takılırız:))senin evin oraya geliyorum..
hoşgeldin ecrin ne bileyim bugün bunalım takılıyorum ben yemekte söylemedim dışarıda çıkmadım arkadaşlarla başımda ağrıyor zaten pufff
taşınacaksın sonunda annenlere yakın hee? ne güzel darısı başımaaa

aaaaa esahmı diyon..melisaya arkadas geliyor hee:81:

demek hepsi aynı bunların..dün yatağına yatırdım uykusu var ama inadınna uyumuyor sallıcakmısım sallamadım almadımda zırladı uyudu..uyanınca almak isteddim hıhh yaptı gelmedi ya bana..kafayı sıyırcam valla en sonunda..hastalıktan sonra huyu suyu değişti..bende zinco ya basladım. dr arı poleni alabilirsin demişti ama eczacı abi le konustum vermedi allerji yapar diye..arı sütlü vitamin takviyesi aldım...bu cocuğun bişilere ihtiyacı var artık şimdi ikisini bir kullanıcam..insallah iyi gelir ..urasta kg verdimi..almasında değilim ama vermesinde yaww...boğumlarımız birer birer gittii

evet bir aksilik olmaz taşınıyoruz,yaza bitecek inşaat ama ramAZAN vs eylülü bulur..rapunzel artık taşınayım ya 4 senedir burdayım yeterrrrrrr..

hastalık gerçekten çok farklılaştırıyor ve oturuyor bu yeni huy da, yumurta yiyen çocuk tükürüyor artık
herşeyi tükürüyor taneli yiyen çocuğa bulamaç yapmaya başladık ((
biz kaç aydır tartılamıyoruz valla doktorda kıyamet kopardığı için kucağıma alıp tartılıyoruz çok güvenmiyorum ama zayıfladı eski toplu çocuk yok artık her gören zayıflamış diyor sağlıklı olsunlarda onu dert etmiyorum yesin yeterki kilo almasın ama gıdasını alsın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…