çok doğru diyorsun feyzacım her sabah ağlıyor arkamdan bütün gün aklımdan çıkmadı(
öpüyorum seni ve buğlemi çıkalım artık malum yolumuzu gözleyenler var :)) iyi akşamlar
ahhaaaaaa aynı benim herif bugün 10 dk markete gittim bi geldim biri bi kösede diğeri öbür köşede kavga etmişleryaa bu erkeğin iş yapmayanı banamı denk geldi yaaaa ağlıyacağım heee şaka bir yana gerçekten benim eşimin o taraklarda hiç bezi yoktur hafta içi eve geliyor süpürsene çocuk gelicek tozda durmasın diyorum çocuğu kullanıyosun diyor tembel tenekenintekidir zaten geçsin tv karşısına eline alsın meyve ya da çerez kimseyi görmez gözü seslensen duymaz o derece odaklanır...çocuk falan emanet edilmez zaten yanından kaşla göz arası ayrılır Uras nerde deyince aaa şimdi burdaydı der...
bizim cuma eve gelmemiz gece 12 den önce pek olmuyor zaten c.tesi başlıyor benim koşturmam ama yok yapmıycam gerçekten yiter yaaaaa geçen hafta tül perde indirdim camları sildim bu hafta geldim kar yağdı ya iğrenç olmuş yine odanın camını sildim dayanamadım yap yap bişey değişmiyor niyeyse
kızlar beril de son günlerde çok iştahsız,çorbayı vs dikkatini başka şeylere çekerek yarım kase ancak yedirebiliyorum,bir de hırıltısı var yine,hasta olmasa bari yaa,hasta olacağı zaman da iştahı azalıyor,
nazlı melise,beril de küsme huyu yok çok şükür... bugün dra götürecez,dün uyutmak için emziriyordum,uyumuştu hatta bir öksürmeye başladı,öksüre öksüre kustu üstüm başım kusmuk içinde kaldı,yediği çorbayı,emdiği sütü hep kustu,balgam var birde,üstlerimi değiştik,çarşafı değiştim derken uykusu iyice dağıldı bayağı 9-9,5 gibi anca uyudu,sabahta 6 da uyandı...ahhaaaaaa aynı benim herif bugün 10 dk markete gittim bi geldim biri bi kösede diğeri öbür köşede kavga etmişlerkonusmuyorlar babasının gözlüğünü yamultmus oda kızmıs bizim hanımda küüsmüş cok hassasız cok... adını nazlı diye değiştirmeye karar verdik yada melisa naz yapcaz
oyyy kuzum hasta olmaz insallah ballı ıhlamur ve meyce suyu sık içir canım..bebeler artık hasta olmasın...
Günaydınlar....
mehlika var bişeyler berilde inşallah ilerlemez geçer bir an önce...
juli demek baba-kız kavgada ediyorlar melisa ile baş edeceğini sanmıyorum babasının :))
bizimki ağlayarak herşeyi yaptırmaya çalışıyor anneanne - dede-dayılar olunca olmasa şaşrdım zaten bu huyunada...
bugünlerde taktı bardakla su içecekmiş birincisi üzerini ıslatıyor içmeye çalışırken, ikinci adım elini bardağa sokuyor yürümeye başlıyor her yere su döküyor ve ben elinden o bardağı alamıyorum bir tutuşu var bir çekişi var bir de ağlaması aman Allahımmm... elini bardağa sokup çıkarıp o eli yüzüne gözüne sürüyor sanırım yüzünü yıkıyor sonra yine içiyor :)))))))))
inş. cnm,
beril de suyu bardaktan içiyor,az koyuyorum başında bekliyorum,çok susamışsa ben içirince de içiyor,bardakla oynamak istiyor içindeki suyu döküp öyle veriyorum eline,yoksa üstünü başı su oluyor,suluğuna su doldurup verince de hep üstüne döküyor,eline vermemeye çalışıyorum ya da suyu döküp öyle veriyorum..
beril canan ben sizi hatırlamıyorum nickmi değiştirdiniz yoksa yenimisiniz?
günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
beril,canan ben size hoşgeldiniz demedim sanırım,topiğimize hoşgeldiniz
dönem dönem iştahsızlık yaşayabiliyorlar benim kızım da antibiyotik kullanıyor hala ve antibiyotik de iştahsızlık yapıyor.kızlar beril de son günlerde çok iştahsız,çorbayı vs dikkatini başka şeylere çekerek yarım kase ancak yedirebiliyorum,bir de hırıltısı var yine,hasta olmasa bari yaa,hasta olacağı zaman da iştahı azalıyor,
iyi ki çamaşır suyu yüzüne gözüne değmemiş mehlikasu..evet cnm,dün gündüz banyo yaptırdım,sonra beraber uyuduk 1,5 saat kadar,kalkınca ben temizlik yaptım,pencereleri açıp mermerleri falan sildim,o da yanımda dolandı,eşim işe gitmeden evi süpürmüştüm,gerisini sonra da yaparım dedim ama çocukla temizlik yapmak işkence,banyoya çamaşır suyu dökmüştüm,ben kopvaya su doldurmak için girdim beril de girdi arkamdan kızım düşersin demeye kalmadan popo üstü düştü,kıyafeti çamaşır suyuna bulandı,çıkarken de dizinin üstüne düştü kolları da yere geldi çamaşır suyuna bulandı iyice,eşofmanı atılacak duruma geldi,bir daha eşim evdeyken temizliği yapacam yaa..
benimki de aynı valla azcık bağırsak çok gücüne gidiyor hanfendinin.ya o da bize bağırıyor ya da oturup ağlıyor.ocak bebekleri böyle demek ki...ben aslında hep eşim evdeyken yapıyorum,eşim berille ilgileniyor,bu hafta evi süpürdüm dışarı çıktık,gelince vakit az kalmıştı eşim işe gitti ben de ne de olsa artık yürüyor ben temizlik yaparken o da gezer dedim ama bu şekilde de olmadı,ya uyutup öyle yapacam ya da eşim evdeyken yapacam artık,
uras bağırınca karşı tepki veriyormuş sanırım,bizim ki nazlı,hemen yumulup avaz avaz ağlamaya başlıyor,biz bağırınca çok zoruna gidiyor..
geçmiş olsun cnm,boğaz enfeksiyonu falan mı olmuştu?dönem dönem iştahsızlık yaşayabiliyorlar benim kızım da antibiyotik kullanıyor hala ve antibiyotik de iştahsızlık yapıyor.
iyi ki çamaşır suyu yüzüne gözüne değmemiş mehlikasu..
benimki de aynı valla azcık bağırsak çok gücüne gidiyor hanfendinin.ya o da bize bağırıyor ya da oturup ağlıyor.ocak bebekleri böyle demek ki...