2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok doğru diyorsun feyzacım her sabah ağlıyor arkamdan bütün gün aklımdan çıkmadı (
öpüyorum seni ve buğlemi çıkalım artık malum yolumuzu gözleyenler var :)) iyi akşamlar

iyi akşmalr biizmki parka gitmiş babsıyla parktaymış bnde koşa koşa parka gidiyorum şimdii görüşürz öptüm

ahhaaaaaa aynı benim herif bugün 10 dk markete gittim bi geldim biri bi kösede diğeri öbür köşede kavga etmişler konusmuyorlar babasının gözlüğünü yamultmus oda kızmıs bizim hanımda küüsmüş cok hassasız cok... adını nazlı diye değiştirmeye karar verdik yada melisa naz yapcaz

oyyy kuzum hasta olmaz insallah ballı ıhlamur ve meyce suyu sık içir canım..bebeler artık hasta olmasın...

kızlar ben hem cuma hem de pazar günleri temizlik yapıyorum,cuma günü yapıyorum çünkü ctesi pazar evdeyiz,beril temiz temiz gezsin tozsun diye,pazar günü tekrar temizliyorum,hafta içi rahat edeyim diye,biraz daha detaylı yapıyorum tabi,pencere önlerini falan da alıyorum,ben 2-3 hafta önce silmiştim camları şuan berbat durumda,bir de her hafta mermerleri çerçeveleri almassam tozdan görünmez hale geliyor,eşim temizliğe yardım etmiyor berile bakıyor,aslında biraz ısrar etsem yapar da ona söyleyip moralimi bozana kadar kendim yaparım diyorum,rapunzel sana katılıyorum cnm,temizle temizle aynı,camları gördükçe moralim bozuluyor,mutfak dolaplarının dışını haftada bir siliyorum ama içlerini en son bayram temizliğinde silmiştim,gardrop desen yine öyle,oyy ne zor işmiş hem çalışıp hem çocuk bakıp hem ev işi yapmak,
nazlı melise,beril de küsme huyu yok çok şükür... bugün dra götürecez,dün uyutmak için emziriyordum,uyumuştu hatta bir öksürmeye başladı,öksüre öksüre kustu üstüm başım kusmuk içinde kaldı,yediği çorbayı,emdiği sütü hep kustu,balgam var birde,üstlerimi değiştik,çarşafı değiştim derken uykusu iyice dağıldı bayağı 9-9,5 gibi anca uyudu,sabahta 6 da uyandı...

günaydın kızlar
mehlika geçmiş olsun canım
juli nazlı melisa tombişim demek babaya küstü öylemi yerim onu ya naz yapmayıda biliyor fıstık

Günaydınlar....

mehlika var bişeyler berilde inşallah ilerlemez geçer bir an önce...

juli demek baba-kız kavgada ediyorlar melisa ile baş edeceğini sanmıyorum babasının :))

bizimki ağlayarak herşeyi yaptırmaya çalışıyor anneanne - dede-dayılar olunca olmasa şaşrdım zaten bu huyunada...
bugünlerde taktı bardakla su içecekmiş birincisi üzerini ıslatıyor içmeye çalışırken, ikinci adım elini bardağa sokuyor yürümeye başlıyor her yere su döküyor ve ben elinden o bardağı alamıyorum bir tutuşu var bir çekişi var bir de ağlaması aman Allahımmm... elini bardağa sokup çıkarıp o eli yüzüne gözüne sürüyor sanırım yüzünü yıkıyor sonra yine içiyor :)))))))))

inş. cnm,
beril de suyu bardaktan içiyor,az koyuyorum başında bekliyorum,çok susamışsa ben içirince de içiyor,bardakla oynamak istiyor içindeki suyu döküp öyle veriyorum eline,yoksa üstünü başı su oluyor,suluğuna su doldurup verince de hep üstüne döküyor,eline vermemeye çalışıyorum ya da suyu döküp öyle veriyorum..

yok canım bu kendi içecekmiş bize dokundurtmuyor bende az koyuyorum bardağa ama onun derdi sadece su içmek değil oyun oynamak koymadığım zaman götürüp damacananın ağzına dayayıp basıyor ve su su diye ağlıyor yakındır biraz güçlenince çoooook damacana boşaltır bu oğlan

beril de elinden alınca ağlıyor,suyu döküp bardağı ya da sulu geri veriyorum hemen susuyor..
cnm demokraside çareler tükenmez ya damacanayı ulaşamayacağı bir yere koyarız ya da pompasını çıkarıp tıpayla bırakırız,annelerinden iyi bilmiyorlar ya:))

beril canan ben sizi hatırlamıyorum nickmi değiştirdiniz yoksa yenimisiniz?

ben yeniyimmmm :))))
günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
beril,canan ben size hoşgeldiniz demedim sanırım,topiğimize hoşgeldiniz

evett bizimle ilgilenen olmadı vallaha bi tel juliet konuşuyoooo

şaka şaka hoş buldukkk

cumadan beri devrimim dehşet ateşlii kuuzm yürümeyi bırakrtıı ya halsizlik ateş mafetti çocuğumuu 3 gün hiç düşmeid şükür bugün iyi birazz yürümeye başladı yavaş yavaşş suprax diye bi antibiyotik verid dr günde 1 kez yarım ölçek alıyoruzzz

mustafada fena oldu devrimi kıskanıyo kucağına benide al diye eteklerimde dolanıp duruyoo devrime vuruyo onunla oynamak istiyorrr devrim zaten mızmız durmadan ağlıyoo çok yordular benii yaaa günlerce uykusuz kaldımmm bu gece 2 den 6 ya kadar aralıksız uyumuşum ama

neyse atlattık geçtiii

benim çocuklarda şimdilik küsme huyu yok ben bağırıırm mesela çocuklara hatta mustafanın elinede vururum ama küsmezler işallahh hep böyle devam eder siin yazdıkalrınızal kendimi kıyaslıyorumda kendimi size göre bi nebze şanslı hissediyorum bnimkiler 2 tane oldukllarından bana yada babasına çok fazla şımarmıyolar yada çok fazla ilgi çekmek için hareket yapmıyolar genelde birbiri ile oynuyolarrr benide rahat bırakıyolar ama tabi yaramazlık bizdede var çöp karıştırıyoruz tuvalate giriyoruz çekmece dolap dağıtıyoruz
ama birbirleirne cici yapmaları birbirleirni öpmeleri birbirlerini beslemeleri çok tatlı oluyor yaaaa

bu arada sizin face de gurubunu var öylemii bizde dahil olabilirmiyizzz

canan
grup gizli
arayıp bulamazsın
özel msjla adını soyadını daha doğrusu profilinin linkini at ekleyim ben seni

canan kusura bakma,topiğe epeydir kimse girmiyordu,ben de girmiyordum,biz de tekrar girmeye başlayınca yeni gibi olduk size hoşgeldiniz demeyi unuttuk,yoksa biz topikçe çok sıcak kanlıyızdır,hemen aramıza alır kaynaşırız,bakma şimdi herkesler faceye taşındı,önceden ne sohbetler yapılırdı burda..
benim kızım çalıştığım kurumun kreşinde kalıyor,orda da birbirlerini besliyorlar falan çok hoş,senin de iki bebe olmasının dezavantajları olduğu gibi avantajları da var demekki,birbirleriyle oynayıp vakit geçirmeleri güzel,tek olunca anneye sarıyorlar..

dönem dönem iştahsızlık yaşayabiliyorlar benim kızım da antibiyotik kullanıyor hala ve antibiyotik de iştahsızlık yapıyor.
iyi ki çamaşır suyu yüzüne gözüne değmemiş mehlikasu..
benimki de aynı valla azcık bağırsak çok gücüne gidiyor hanfendinin.ya o da bize bağırıyor ya da oturup ağlıyor.ocak bebekleri böyle demek ki...

geçmiş olsun cnm,boğaz enfeksiyonu falan mı olmuştu?
biz henüz ilaç falan kullanmıyoruz ama bakalım bugün dra gidecez,dr ne diyecek,dün akşam fena şekilde kustu,balgamlıydı kusmuğu..
çok şükür yüzüne gözüne değmedi de kıyafetleri mahfoldu,sağlık olsun,olan kıyafete olsun cana bişey olmasın da..
bağırınca normalden farklı avaz avaz ağlıyor,çok zoruna gidiyor,bir de çok gözü sulu;yalancıktan ağlasa dahi tıpır tıpır gözyaşlar dökülüyor,gözyaşlarına hiç kıyamıyorum,çok üzülüyorum gözyaşlarını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…