günaydııınnnn
saol canım... düzelmesi zaman alacakmış..insallah en kısa sürede iyileşirGünaydın kızlar.....
Maşallah kızlara valla önden önden gidiyorlar gelecek nesil uzun mu olacak acaba....
Juli demek iğnedenmiş hiç akıla gelecek bişey değil inşallah hemen geçer....
bencede ailye cekiyor cocuk..eşim uzun ama ben kısayım ve melisada daha 80 cm görmedi 78 falandır.. insallah sonradan atak yaparda anasından uzun olurmehlika benim kız da en son 12 700 dü.benim eşim taraf biraz iri , kalın kemikli ve uzun.benim taraf da uzun ama ince kemikliyiz .o yüzden benim çocuklarım da onlara benzemiş.gerçi buğlem asya önceleri zayıftı dediğin gibi.Allahtan sonradan yemeye başladı.bi de boyu da uzun maşallah.83 cm.çoğu yaşıtlarından da uzun.diğer çocuklarımda öyle gelişimleri maşallah çok iyi.bi arkadaşın 2 yaşını geçkin bir çocuğu var ve boyu 85 cm kilosu da az.annesi biraz üzülüyo .dr da ona bak sen kısasın eşin de fazla uzun değil neden uzun olmayınca üzülüyorsun demiş.ben de dedim sağlığı yerinde boyu da öyle fazla kısa sayılmaz neden kafana takıyorsun ?.Allah can sağlığı versin önemli olan o.diğerleriyle karşılaştırma yapma dedim.sonuçta her çocuğun gelişimi farklı ve tabi ya anne tarafına ya da baba tarafına çekecekler...
sen emzirmeye devam ediyor musun mehlika?
evet cnm,emzirmeye devam ediyorum,ama eskisi gibi süt yok,idare ediyoruz böyle..
buğlem asyaya maşaallah boyu çok iyi,kilosuda iyi maşaallah,beril de 1 yaş kontrolünde 81 cm di,2 ayda biraz daha uzamıştır belki,biz artık aylık kontrole götürmüyoruz,gerçi sağlık ocağından ölçümlere isterseniz gelebilirsiniz demişlerdi,evde tartıyorum ben kilosunda pek değişiklik yok..
senin büyük kız da bayağı uzundu maşaallah,buğlem asya da uzun olacak demekki..
benim de eşimin tarafı bayağı uzunlar,eşim 1,85,görümcemin biri 1,75,kaynımın biri 1,90 ,kızım da onlara çeker de uzun olur inş..şimdilik uzun gidiyor ama ilerde nolur bilemem,anası gibi 1,60 da takılıp kalmasa bari..
günaydın cnm,çok şükür iyiyim,sen nasılsın,buğlem nasıl?günaydın mehlika nasılsın
saol canım..melisa iyi sayıılır sadece bacağı aksıyor..ama geciciymiş...insallah en kısa sürede gecer..sen nasılsın bebişin nasılHerkese merhabalar,efsane geri dönmüş sayfalar yeniden dolmaya başlamış,kendi adıma çok sevindim...Ne çok şey öğrendim buradan..Geçmişi okumayı henüz bitiremedim ama Melisa rahatsızmış sanırım,çok geçmiş olsun..Ben biraz geçmişe gidiyorum..Kendinize ve bebişlere iyi bakın.....
bende pek omlet yapmıyorum genelde haşlıyorum sen rafadanmı veriyosun yoksa sertmi haşlıyosun?artık rafadan yerler dimi?haa bunarada bal vermeye başladınmı ben 2 günde bir 1 kaşık bulamacına koyuyorum artık.arı sütünü doktoruna sordunmu bizim çocuk doktorumuz burda deil aydına götürüyorum soramadım ben daha tlfnlamı sorsamki:44:sen ankaradamı otuyodun cnm benim
günaydın sinemis kimsecikler gelmemiş :))) nasılsın? Buğlem nasıl?günaydın güzel annişlerr