2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar.....

Maşallah kızlara valla önden önden gidiyorlar gelecek nesil uzun mu olacak acaba....

Juli demek iğnedenmiş hiç akıla gelecek bişey değil inşallah hemen geçer....
saol canım... düzelmesi zaman alacakmış..insallah en kısa sürede iyileşir
bencede ailye cekiyor cocuk..eşim uzun ama ben kısayım ve melisada daha 80 cm görmedi 78 falandır.. insallah sonradan atak yaparda anasından uzun olur

evde ölçüm nasıl yapıyorsunuz ben hep yanlıs ölçüyorum..doktora gidiyorum daha farklı cıkıyor ?

ben hiç ölçmüyorum en son 1 yaş kontrolünde gittik birde hastalndı şubatta gittk ama ölçüm yaptrmadık bu ara zayıfladı sağlıklı olsunda öenmli olan o

bizim daha yeni ölçüldü 78 miş doktora göre gayet normal ama ben burda okuyunca küçük kaldı diyorum :))

sizinkilerde yapıyormu kızlar
Uras doktorun odasına girdiğimiz anda feryat figan ne boğazına baktırmayı seviyor ne kulağına
boy kilo artık bakamıyoruz zaten
doktorun yardımcısı diyor ki o kadar çocuk geliyor buraya sadece Uras ın kilo ve boyuna bakamıyorum
en son ölçümüde p.tesi annemle eşim aşı için götürdüklerinde yolda uyumuş dr.un odasına girdiğinde de hala uyuyormuş uyurken ölçmüşler

aynen nazmiyecim doktoru görür görmez baslıyor cıldırmaya..
dr yüksek ses 9 8 lik hava acıyor onu oynatıyor bi 10dk sakinleştiriyor öyle muayene ediyor...
cünkü dr biliyorki melisa ağlarsa kusar cok üstüne kusmustur ağlarken ve boğazına bakılırken

herkeslere tünaydınnnn

bizim şimdilik dr fobimiz yok hiç tepki vermiyolar dr a
komut a gelince yani işine gelirse yapıyolar her dediğimi yapmıyolar ben mutfaktayken baban çağırıyo git derim gitmez nesela öyle çorabını felanda getirmez ama telefonumu alır eline getir ver annecim derim 4-5 söylememde getirir kumandayıda öyle ama inatlaşırsa gene getirmez eline zararlıı bişey aldıkça kibar bi şekilde almya çalışıyorum

kızlar kreşe giden çocuklar tam günmü gidiyo ben haftada bşr gün oyun grubuna versem diyorumda kendi kendimeee

ece de söylediklerimi anlıyor...
kumandayı getiripi bana verir çizgi ayga agaa diye (yani ayça diyor) baby tv açım diye..
tarak görür hemen saçını tarar... baba baba diye babasını çağırır evde bulamayınca aaa der iki elini açarak yani yokmuş demek istiyor kendince..
mesela yerde peçete falan görür ee der bir bakarım çöpe basıyor ayağıyla açar kutuyu içine atar...
geçen gün fanusta balık almış babamız gece kendini ayağımda sallıyordum uyusun diye birden kalktı boş emziklerinden birini balıklara attı eee eee diyor uyusunlar diye:)
çok komikler yaa...ve bence de şuan her halleri daha eğlenceli zevkli...

slmlar herkese nasılsınız bebişler nasıl?benim oğlanlarda ne zaman doktora gitsek ortalığı yıkıyor.1 yaş kontrolümüzde de sağlık ocağını yıktılar ağlamaktan sucuk terine battılar doktor balonlar veriyor umrunda deil sürekliağladılar.kızlar yumurtayı nasıl yediriyorsunuz rafadanmı sertmi?

beril ben yumurtayı haslayıp bulamacına katıyom..omlet falan yemiyor katı yemeyi pek sevmiyor

Herkese merhabalar,efsane geri dönmüş sayfalar yeniden dolmaya başlamış,kendi adıma çok sevindim...Ne çok şey öğrendim buradan..Geçmişi okumayı henüz bitiremedim ama Melisa rahatsızmış sanırım,çok geçmiş olsun..Ben biraz geçmişe gidiyorum..Kendinize ve bebişlere iyi bakın.....

bende pek omlet yapmıyorum genelde haşlıyorum sen rafadanmı veriyosun yoksa sertmi haşlıyosun?artık rafadan yerler dimi?haa bunarada bal vermeye başladınmı ben 2 günde bir 1 kaşık bulamacına koyuyorum artık.arı sütünü doktoruna sordunmu bizim çocuk doktorumuz burda deil aydına götürüyorum soramadım ben daha tlfnlamı sorsamki:44:sen ankaradamı otuyodun cnm benim

beril canan ben sizi hatırlamıyorum nickmi değiştirdiniz yoksa yenimisiniz?

saol canım..melisa iyi sayıılır sadece bacağı aksıyor..ama geciciymiş...insallah en kısa sürede gecer..sen nasılsın bebişin nasıl

sert yapıyorum canım bulamacına katıyorum... rafadan için erken olabilir iyi pişmesi lazım bence..arı sütünü ctesi gidicez o zaman sorucam tatlım.. bala gelince günde 1-2 tatlı kasığı veriyorum nerdeyse 1 yasından beri..temanın organik balı var onu alıyorum..petek bal ağır gelir diye vermedim hiç

anladım cnm benim doktora soruncana banada sölersin artık ne dediğini bende normal bal veriyorum petek ağır gelir diye

günaydın güzel annişlerr
günaydın sinemis kimsecikler gelmemiş :))) nasılsın? Buğlem nasıl?

ben bu gece hiç uyumadımmmmmmmmmm uykusuz kalıyordum da bu kadar hiç olmamıştı gözlerimin içi yanıyor resmen...Uras sürekli uyandı sürekli döndü durdu hatta gecenin bir yarısı sen geldin aklıma aldım yanıma sarılayım diye nasıl itiyor beni Buğlem sarılıyor diyorsun ya onu düşündüm gece :)) dişlerden sanırım baya kabarmış yerleri dün akşamda yanakları kıpkırmızı idi dişe yorduk inşallah hastalanmasında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…