- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım buğlemde 2 gecedir uyumuyor mıkır mıkır bi sağa bi sola sürekli eli elimde yada yüzü yüzümde hiç uyku diye bişey kalmadı bende çok halsizim eve gidesim var ama izin almam imkansız .gece ben aklına geldim öylemi benimde öyle çok oluyor bi arkadaşım bişey dediğinde bende düşünyorum acaba öylemi ,böylemi diye hatta uyguladığım bile oluyor senin gibi .demek uras itiyor seni benimki öyle bi sarılırki yüzümü okşar boynuma yatıp yüzü yüzümde uyumayı çok seviyor tabi ayaklar babsının tepesinde oluyor kendisi yan bi şeklde sabhladığımz oluyo bense kazık gibi uyanıyorum bu gece artık yorgunluktan öyle bir uyumuşumki az kalsın eziyordum hemen uyandım nasıl vazgeçirebilirm yatağına alışsın istiyorum sırtımın ağrısından oturamıyorum şuan dagünaydın sinemis kimsecikler gelmemiş :))) nasılsın? Buğlem nasıl?
ben bu gece hiç uyumadımmmmmmmmmm uykusuz kalıyordum da bu kadar hiç olmamıştı gözlerimin içi yanıyor resmen...Uras sürekli uyandı sürekli döndü durdu hatta gecenin bir yarısı sen geldin aklıma aldım yanıma sarılayım diye nasıl itiyor beni Buğlem sarılıyor diyorsun ya onu düşündüm gece :)) dişlerden sanırım baya kabarmış yerleri dün akşamda yanakları kıpkırmızı idi dişe yorduk inşallah hastalanmasında...
günaydınn herkese hayırlı cumalar
kızlar ya ben dünden beri topiğe mesaj göndermeye çalışıyorum gitmiyor((
rapunzel bizim de 6 dişimiz var. 4 ü üstte 2 si altta. ama ben hala eline bişey vermeye korkuyorum.bazen çok istediğind eline ekmek veriyorum ama peşinden dolanıyorum boğazına kaçıverecek diye ..
biraz pirpirikliyim yani bu konuda.juli melisanın bacağı nasıl oldu?benim de oğlum küçükken bacağından yapılan bir aşı yüzünden bacağında bir yumru oluştu ve inanırmısın 5-6 yaşında anca koyboldu.drda bana aynını demişti zamanla geçer diye ama herhangi bir ilaç vermemişti.hatta yine 8-9 yaşındayken okulda olduğu bir aşı yüzünden kolu şişmişti ama öyle böyle bir şişlik değildi sanki 2 tane kol oluşmuştu.dr a götürdüm oğlunuzun bünyesi biraz alerjik demişti.ve bize alerji şurubu önermişti.
Dişlerde bi çıksa bitse kurtulsakgünaydın mehlika ve canan, mehlika uzun da yazamıyosun sendeki kk ile ilgili bişey değil sanırım...
sinemis valla keşke yatağına alıştırabilsen anlattığın gibide çok zor ben epeydir almıyordum yanıma bu gece eşim yoktu birde rahatsız yatınca aldım ama pek bi faydası olmadı
bizim 8 diş vardı epeydir geçen haftalarda 9. ve 10 da göründü ama sanırım devamıda olacak
Juli günaydın bizimki daha 1 kere bile kendi uyumadı ya memede ya ayakta çooook uykusu gelirse alıp yastığı anneme veriyor dili çıkarıp sağa sola çevirip ses çıkarıyormuş
mehlika benimki tam tersijuli güzel haberlerle gelirsin inş..
kızlar ben de berili sarılınca sıkılıyor,kurtulmaya çalışıyor,mızırıyor,iki dk sarılı yatamıyoruz(
sinemis benim de aklıma geliyorsunuz
cantanem bacağı hala aynı baldırda şişlik var üzücü yanı hala bacağı aksıyor diz hiç bir türlü bükülmüyor...yarın kendi doktoruna gidicem korkmaya baslıyorum artık insallah gecicidir