- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
cnm çok geçmiş olsun,bir dra görün istersen,belki kas gevşetici falan verir..sağol canım inan hiç bilmiyorum dün aniden evin içinde yürüken sırtımdan boynuma doğru ağrı girdi abartıyorum sanacaksınız ama ölüyorum sandım çok ağrım oldu krem falan sürdük ama hala ağrıyor
kafamı çeviremiyorum
Cocuk, cennet nimetlerinden biridir
kızlar beril de son günlerde çok iştahsız,çorbayı vs dikkatini başka şeylere çekerek yarım kase ancak yedirebiliyorum,bir de hırıltısı var yine,hasta olmasa bari yaa,hasta olacağı zaman da iştahı azalıyor,
evet cnm,dün gündüz banyo yaptırdım,sonra beraber uyuduk 1,5 saat kadar,kalkınca ben temizlik yaptım,pencereleri açıp mermerleri falan sildim,o da yanımda dolandı,eşim işe gitmeden evi süpürmüştüm,gerisini sonra da yaparım dedim ama çocukla temizlik yapmak işkence,banyoya çamaşır suyu dökmüştüm,ben kopvaya su doldurmak için girdim beril de girdi arkamdan kızım düşersin demeye kalmadan popo üstü düştü,kıyafeti çamaşır suyuna bulandı,çıkarken de dizinin üstüne düştü kolları da yere geldi çamaşır suyuna bulandı iyice,eşofmanı atılacak duruma geldi,bir daha eşim evdeyken temizliği yapacam yaa..
ben aslında hep eşim evdeyken yapıyorum,eşim berille ilgileniyor,bu hafta evi süpürdüm dışarı çıktık,gelince vakit az kalmıştı eşim işe gitti ben de ne de olsa artık yürüyor ben temizlik yaparken o da gezer dedim ama bu şekilde de olmadı,ya uyutup öyle yapacam ya da eşim evdeyken yapacam artık,ben bu hafta artık karar verdim çocukla iş yapmak olmuyor af edersin bok götürse yapmıycam çocuğumla ilgilenemedim hatta bağrınıp durdumm ona
ben aslında hep eşim evdeyken yapıyorum,eşim berille ilgileniyor,bu hafta evi süpürdüm dışarı çıktık,gelince vakit az kalmıştı eşim işe gitti ben de ne de olsa artık yürüyor ben temizlik yaparken o da gezer dedim ama bu şekilde de olmadı,ya uyutup öyle yapacam ya da eşim evdeyken yapacam artık,
uras bağırınca karşı tepki veriyormuş sanırım,bizim ki nazlı,hemen yumulup avaz avaz ağlamaya başlıyor,biz bağırınca çok zoruna gidiyor..
kızlar ben eşimle birlkte yapıyorum ben komple süpürülecek şekilde topluyorum cuma akşamı yapıyoruz ki hafta sonu zamn kalsın dinlenemlim die o süpüryor ben buğlemi oaylıyorum siliyor sonra o bakıyor ben mobilyalrn tozunu alıyorm wc banyo yıkıyorum serilecekelri topluyorum derken hafta sonuan az iş kalıyor pazar günüde o uyurken ütü yapıyorum olduğu kadr yıpratmyın çocuğumuz tam ilgi dönemi iş sonrada olur 4-5 aydır ne cam sildim ne kapı ne mutfak çocuğumda önemli değil evi çmamşır suyula 3 günde bir siliyorum cam kapıyla hiç uğraşamm bu hafta sadece oturma odasının kini sildim buğlem camdan bakıyor die oda yoksa silmeyecektim.varsın 1 yıl bana pasaklı pis desinler umrumda değil evi silip sğpüyorum toplu tutmaya çalışıyorum o yeter
yaa bu erkeğin iş yapmayanı banamı denk geldi yaaaa ağlıyacağım heee şaka bir yana gerçekten benim eşimin o taraklarda hiç bezi yoktur hafta içi eve geliyor süpürsene çocuk gelicek tozda durmasın diyorum çocuğu kullanıyosun diyor tembel tenekenintekidir zaten geçsin tv karşısına eline alsın meyve ya da çerez kimseyi görmez gözü seslensen duymaz o derece odaklanır...çocuk falan emanet edilmez zaten yanından kaşla göz arası ayrılır Uras nerde deyince aaa şimdi burdaydı der...
bizim cuma eve gelmemiz gece 12 den önce pek olmuyor zaten c.tesi başlıyor benim koşturmam ama yok yapmıycam gerçekten yiter yaaaaa geçen hafta tül perde indirdim camları sildim bu hafta geldim kar yağdı ya iğrenç olmuş yine odanın camını sildim dayanamadım yap yap bişey değişmiyor niyeyse
rapunzel güldüm:))))tembel teneke ve yiter demene:)))))
silme cam falan ben bile çalışmıyorum 3 haftada ayda bir kadın alıyorum cam silmeye hayatta cam silemem:)))zaten zamanın yok urasla ilgilen boşver evin içini yapsan yeter..
ben kadın tutsamda ertesi gün yine peşindne yapıyorum bi anlamı kalmıyor eşim hep sinirlenir aslında döğüş kavga yaptryorum binlerce laf sayıyorum bnde yoruluyorum die yapmak zorunda kalıyor kadın tut ,çalışma diyor ama ben dinlemiyorum .erkekler he aynı aslında tv karşında çerz cips ne varsa maçıda açar çocuk oreda ağlasın zırlasın umrumda değil kavga gürültü bağırarak iş yaptıryorum .cumartesi çalışması seni yorar tabiki bırak bazı işlerde geri kalsın her hafta ne camı siliyorusn yoruluyorsun hafta içi hafta sonuda hem iş hem çocuk yorgunluk sinirlerimiz yıpranıyor vallahai şuan kafam kazan gibi benim başım ağryor
benim kadın gelince 2 hafta gidiyor neredeyse belkide içim rahat ediyor heryer ellendi diye gözüme öyle görünüyordur ben bir yeri yapıp başka yeri yapamayınca ev pis geliyor gözüme benimki ile kavgada edilmiyor canım olanca gücüyle bağırır konuştukça sinirim artıyor ona bugün akşam gelince bir boğayım ben onu gıcık yaaaa...
çok doğru diyorsun feyzacım her sabah ağlıyor arkamdan bütün gün aklımdan çıkmadıhayırlısı tam yorucu dönemleri o yüzden çok yoruluyoruz
ilgi istiyorlar sürekli yanında olmamızı istiyoalr
sen bağırdım dedeğinde uras geldi gözmün önüne
garip garip bakmışsır mahsun mahsun
çalışan anne çocuğu olmak hiç kolay değil
ortada top gibiler
bir anne-bir anane-babanne onlar derken bocalıyolar özlüyolar
o kadr üzülüyorum ki buğlem sabah geliyor bacaklarıma aslıyor ben giynrken gideceğimi biliyor
onun için bırak işi gücü varsın bo.. götrsün çocuğumzla olalım boşver