2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ben dünden beri topiğe mesaj göndermeye çalışıyorum gitmiyor((

günaydın kızlar,hayırlı cumalar..
beril,canan ben size hoşgeldiniz demedim sanırım,topiğimize hoşgeldiniz

günaydın canım buğlemde 2 gecedir uyumuyor mıkır mıkır bi sağa bi sola sürekli eli elimde yada yüzü yüzümde hiç uyku diye bişey kalmadı bende çok halsizim eve gidesim var ama izin almam imkansız .gece ben aklına geldim öylemi benimde öyle çok oluyor bi arkadaşım bişey dediğinde bende düşünyorum acaba öylemi ,böylemi diye hatta uyguladığım bile oluyor senin gibi .demek uras itiyor seni benimki öyle bi sarılırki yüzümü okşar boynuma yatıp yüzü yüzümde uyumayı çok seviyor tabi ayaklar babsının tepesinde oluyor kendisi yan bi şeklde sabhladığımz oluyo bense kazık gibi uyanıyorum bu gece artık yorgunluktan öyle bir uyumuşumki az kalsın eziyordum hemen uyandım nasıl vazgeçirebilirm yatağına alışsın istiyorum sırtımın ağrısından oturamıyorum şuan da
dişlerden uyumuyorlar urasn kaç dişi oldu ? buğlemin daha 7 dişi var azılara hiç gelmedik ne yapacğız bilmiyorum birde ben 5.gün banyo yaptrmadım havalr çok soğuk diye sanırım onun rahtsızlığa var bu akşam yaptırıp uyutmayı düşünüyorum

günaydınn herkese hayırlı cumalar

sağol canım sanada hayırlı cumalr nasılın?
kızlar ya ben dünden beri topiğe mesaj göndermeye çalışıyorum gitmiyor((

senin nette bi problem var galiba mehlika

merhaba kızlarrr......
yatakta kendi kendine uyumasını hastalık esnasında unutan kızıma tekrar alısma yapıyorum müzik eşliğinde yatıyor müziği bitince basıyor cığlığı..1 saattir yatakta insallah uyuyacak...
yoksa bütün gece salıncak sallamaktan kas yapıcam

günaydın mehlika ve canan, mehlika uzun da yazamıyosun sendeki kk ile ilgili bişey değil sanırım...

sinemis valla keşke yatağına alıştırabilsen anlattığın gibide çok zor ben epeydir almıyordum yanıma bu gece eşim yoktu birde rahatsız yatınca aldım ama pek bi faydası olmadı
bizim 8 diş vardı epeydir geçen haftalarda 9. ve 10 da göründü ama sanırım devamıda olacak

Juli günaydın bizimki daha 1 kere bile kendi uyumadı ya memede ya ayakta çooook uykusu gelirse alıp yastığı anneme veriyor dili çıkarıp sağa sola çevirip ses çıkarıyormuş

rapunzel bizim de 6 dişimiz var. 4 ü üstte 2 si altta. ama ben hala eline bişey vermeye korkuyorum.bazen çok istediğind eline ekmek veriyorum ama peşinden dolanıyorum boğazına kaçıverecek diye ..
biraz pirpirikliyim yani bu konuda.juli melisanın bacağı nasıl oldu?benim de oğlum küçükken bacağından yapılan bir aşı yüzünden bacağında bir yumru oluştu ve inanırmısın 5-6 yaşında anca koyboldu.drda bana aynını demişti zamanla geçer diye ama herhangi bir ilaç vermemişti.hatta yine 8-9 yaşındayken okulda olduğu bir aşı yüzünden kolu şişmişti ama öyle böyle bir şişlik değildi sanki 2 tane kol oluşmuştu.dr a götürdüm oğlunuzun bünyesi biraz alerjik demişti.ve bize alerji şurubu önermişti.

Son düzenleme:
cantanem bacağı hala aynı baldırda şişlik var üzücü yanı hala bacağı aksıyor diz hiç bir türlü bükülmüyor...yarın kendi doktoruna gidicem korkmaya baslıyorum artık insallah gecicidir

Cantanelerim o pimpirik bende de var sanırım hemen hemn hepimizde şu dişlerin tamamı hayırlısı ile çıksada bizler gibi yemek yiyebildiklerini görelim :)

kızlar anlamıyorum niyeyse ocak anneleri topiğinde böyle oluyor,başka topiklere mesaj gönderdiğimde gidiyor,dün o kadar denedim bir türlü gönderemedim,kısa kısa göndermeye çalıştım o da olmadı,eğer bana soru sorupta cevap alamassanız yanlış anlamayın emi

juli endişelenme cnm,zamanla düzelir inş.,diğer drunuza gittiğinizde ona da göstermende fayda var,büyük olasılıkla o da aynı şeyleri söylücektir,ya da tlf.la söyleyebilirsin,getir bir göreyim derse gidersiniz..

juli güzel haberlerle gelirsin inş..
kızlar ben de berili sarılınca sıkılıyor,kurtulmaya çalışıyor,mızırıyor,iki dk sarılı yatamıyoruz(
sinemis benim de aklıma geliyorsunuz

Dişlerde bi çıksa bitse kurtulsak
gece çok kötü oluyor benim için
sırt ağrsısı yaşıyorum

juli güzel haberlerle gelirsin inş..
kızlar ben de berili sarılınca sıkılıyor,kurtulmaya çalışıyor,mızırıyor,iki dk sarılı yatamıyoruz(
sinemis benim de aklıma geliyorsunuz
mehlika benimki tam tersi
herkesin aklındayım sanırım

cantanem bacağı hala aynı baldırda şişlik var üzücü yanı hala bacağı aksıyor diz hiç bir türlü bükülmüyor...yarın kendi doktoruna gidicem korkmaya baslıyorum artık insallah gecicidir

şişlik engel oluyodur bükülmesine juli üzülme ,geçicidir merak etme.yarın kendi druna da bi göster istersen.

juli gittinmi doktora nasıl oldu melisanın bacağı merak ediyorum.

selam kızlar..bugün dr gittik bacağın iyileşmesi 10 günü bulur hatta gecebilirde dedi ama gececekmiş kalıcı bişi değilmiş cok sükür...
beril arı polenini sordum verebilirsin dedi

jülicim çok sevindim bebişin ayağı için saol cnm arı sütü içinde haber verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…