2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoya hoşgeldin canım..

biliyorum erkek çocuğa 2 tane kesileceğini

şimdilik 1ini sünnetindede diğerini kestirmeyi düşünüyoruz

mehlika canım ben facede olanları anlamadım okuyamadım

neden böyle oluyor anlamıyorum

oysa hepimizin birbirimizde o kadar hakkı varki..

biz oğlum için 1 tane kestirdik 4 aylıkken falandı mevlüt yaptık gelenlere yedirdik...

face de yine ne oldu arkadaşlar mehlika ne şoku yahu???

oyy ooyyy yeni grup kuruldu,yani grup ikiye bölündü,çoğunluğun kararıymış ,pehh,o çoğunluk nerdeyse..
neyse ben kaçar,kocik gelmiş prensesimi almış arabaya gidiyorlarmış,normalde ben 3 te kreşe gidiyordum kızımın yanına faceye daldım,vakti geçirdim,
herkese iyi akşamlar,evde giremem,sabaha güzel bir güne uyanırız inş..

Allah Allah hiç bişey anlamadım böyle uzaktan da çok fransız kalıyor insan akşam Uras bey erken uyusada ben de baksam neler olmuş

merabalar kızlar.
size haber vermek istedim
ben doğum yaptım. yavuma kavuştum hayırlısıyla
biraz erken geldi.
seeryan tarihimizden yakalşık 1 hafta önce geliyorum dedi kuzum
o da bend eçok iyiyiz.
çok mutluyum.
dualrınızı esirgemeyen tüm arkadaşalra teşekkürler.
yağmurumla hepinizi öpüyoruz.

sweetbaby çok sevindim allah babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inş...arada yaz bize merak ederiz..

selam millet....
mehlika biizmde 10.2 cıktı kan damlası içmiyorda bende zorlamadım şimdi surup verdi içirmesi kolay olur diye..
cok düşük değilmiş ama ilk okul cağında anlama güçlüğ yaşayabilirmiş..o yüzden 2 ay kullancaz surubu...

sivrişim. mercimek köfte..patates böreği..peynirli börek..kandil simiti...kek..kabak topları..tahinli kurabiye..sarma... vede pastamız vardı...

sweetim canım ne güzel haber.adı ne güzel meleğimizin..analı babalı büyüsün canım..

ay çoook sevindim,çok duygulandım,tüylerim diken diken oldu,hayırlı olsun cnm..
Rabbim yavruna hayırlı sağlıklı uzuun ömür versin cnm,eşinle çocuğunla mutlu sağlıklı ve uzun ömür diliyorum,

juli sanırım kan damlası 1 yaşına kadar kullanılıyor,ben daha önce çok ihmal ettim,
şimdi vermeye uğraşıyorum ama küçük hanım tükürüyor,
1 yaşını doldursaydı da şuruba geçseydik dicem ama şurubu da zor içiriyoruz,hemen kusuyor..

SWEET GÖZÜN aydın canım çok sevindim..

rabbim evladınla 2 cihan saadeti versin inşallah

günaydın herkese

mehlika nasılsın canım kaanın gözleri bayağı düzeldi yarasıda bi iyileşse...

canımm çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun

juliiet canım sen hangi şurubu kullanıyorsun bende kullanayım yaşını geçince

delf nerelerdesin sen?

neden hiç uğramıyosun, ege nasıl se nasılsın?

SWEET GÖZÜN aydın canım çok sevindim..

rabbim evladınla 2 cihan saadeti versin inşallah

günaydın herkese

mehlika nasılsın canım kaanın gözleri bayağı düzeldi yarasıda bi iyileşse...

çok şükür iyiyim cnm,sen nasılsın?
kaanın gölerinin biraz olsun iyileşmesine sevindim,inş. kısa sürede tamamen iyileşir..

sweetcim Allah analı babalı büyütsün. Darısı hayırlısıyla ve sağlıcakla benim başıma İnşallah. yiğitimle birlikte zor oluyor hamişlik hemde zor günleri sonda zaten. Bazen diyorum hayırlısıyla çabucak geçse zamanda kurtulsam şu zorluklardan. Sonrada korkuyorum ya doğum sonrası daha kötü olursa diye. Bu günlerimi aramak istemiyorum. benim oğluşta 28 haftayı bitirdi. Rabbim bize ve bizim gibilere yardım etsin İnşallah.

sivrişim ferrumun surubu varmış.onu yazdı...
mehlika yasla alakası yok surubun galiba.. enjektörle ağzına sıksan öyle içer.ben öle yapıyom.

delf nerelerdesin sen?

neden hiç uğramıyosun, ege nasıl se nasılsın?

slm canım o kadar yoğunum ki bakıp çıkabiliyorum sadece. ege 1 yaşına girdi geçen hafta. biraz hasatlıkla uğraşıyoruz öksürük , aksırık tıksırık var ama geçecek inş sizler nasılsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…