2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sweet Allah analı babalı büyütsün.Yağmurun hep yanında olsun,Allah senden hiç ayırmasın yavrunu. Gözün aydın.

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
sivri çok geçmiş olsun.
mehlika demiri aç karnına mı veriyorsun? biz açken veriyoruz,doktor öyle demişti,zor da olsa içiyor. yarım saat 45 dak sonra da kahvaltısını veriyorum.bi de ilacın lekeleri için uzay diye bi markanın ıslak mendil gibi bi mendili var,kızımın kıyafetleri için en son onu denedim dökülünce siliyorum geçiyo.hatta onun eski lekeler için olanı da var ama onu almadım.bi dene istersen.

ne güzel işte delfcim parti yaptınmı oğluşuna

canım ben kaanınkafasını yarmasında bişey anladımki rabbim böyle acılar göstermesin öksürük, burun akıntısı geçici kalıcı dertler vermesin allahım...

artık zayıflığına da takılmıyorum asla

zayıf ama sağlıklı olsun yavrumm

cnm biz akşam veriyoruz genellikle,yoğurt falan yedirmiceksem veriyoruz..
bu ıslak mandile bir bakayım umarım bizim yakınımızdaki marketlerde vardır,
eski lekeler için olanı lazım bize,artık önlük takıp verecem çünkü,

evet oferta bak sivri de 2 olarak biliyor ben yanılsam o yanılmaz heralde.
ikisini aynı anda kestirmek zorunda değilsin canım elin bollaşınca kestirirsin..

mehlika ben de çok sinirlendim 2. gruba.
daha önceden konuşuluyordu dedi neşe madem böyleydi, fevri davranıp geride kalanları suçluymuş gibi göstererek gitmeseydi..
benim de kalbimi kıran bir kişi var burada özür dileme tenezzülünde bile bulunmadı hükümeti savunuyorsun dedi ki ben facade ya da burda siyasi görüşümü asla belirtmedim bilenler de bilir.
ama gitmem ben.
onlar beni sevmiyor olabilir beni tanımıyor olabilirler.ben burada çok güzel dostluklar kurdum telden görüştüğüm insanlar var benim.
bir de elife kızıyorum ben 2dir özelden çirkin msjlar atıldığını söylüyor ve herkesi ama herkesi zan altında bırakıyor bir de 2 oldu dikkat ettim de nerde çokluk orda b.kluk yazıyor,neşeyi çok destekledi 2. grubu aç diye.
ben ne olursa olsun bebeğim için,arkadaşlarım için buralardayım.

yağmur bebek huzur mutluluk getiriri inşallah canım
zambak sen de kurtulacaksın inşallah günler çabuk geçiyor,en çok tekmelerini özlüyorum ben.

sivrişim ferrumun surubu varmış.onu yazdı...
mehlika yasla alakası yok surubun galiba.. enjektörle ağzına sıksan öyle içer.ben öle yapıyom.
ferrum şurubu bize de verdi dr.culi kan değerini tahlilde hangisinden anlıyoruz adıın yazsana.

ben de bakıyorum şimdi nerden almıştın bu mendili migr.sta falan oluyor mu

havva haklısın cnm,
2. grup artık yok,neşe geri döndü faceye,
inş. bir daha böyle tatsızlıklar olmaz..

insanlar farklılıkları sorun değil de zenginlik olarak görmedikleri sürece böyle problemler çıkacak.deniz de gitti çok üzüldüm dün çok uğraşmıştı

havva evet cnm,farklılık zenginliktir,kimse kimseyle aynı düşünceyi görüşü paylaşıp aynı şekilde yaşamak zorunda değil,kim 100%100 doğru ki,
denizin gitmesine çok üzüldüm,inş. geri döner,

culi hemoglabin değeri 11 ,lenfosit yüzdesi ve sayısı yüksek hct,mcv,mch değerleri düşük.

selam kızlar...

akşam face e baktım biraz ama anladığım kadarı ile bazı yazışmalar silinmiş hatta okuyup anlaşılmadığına göre çoğu silinmiş.... hiç aklım almıyor birbirlerini doğru düzgün tanımayan yüz yüze görüşmemiş o kadar insan birbirine giriyor nedenmiş "fikir ayrılığı-görüş farklılığı" ben bazı kişilerin bunu özellikle yaptığını ya da yapmasa bile çok düşüncesiz olduklarını söylemek istiyorum kusura bakmayın... tartışılan konularda bebek bakımı bebekle ilgili izlenilen yol gibi konular yok zaten forum bebek forumu tartışma konuları bambaşka...kimse kendini tutamıyor konularda uzadıkça uzamış oluyor keyif kaçıracak konular oldukça sanırım pek çok arkadaşımız girip okumak dahi istemiyordur artık... bence artık bu saatten sonra daha dikkatli davranmak gerekli...
dün denizin iyi geceler yazısını gördüm ama daimi ayrıldığını düşünmedim açıkçası umarım gitmemiştir Deniz le tanışma şansım oldu gerçekten çok tatlı bir arkadaşımızdı böyle özel arkadaşların harcanması hiç hoş değil....Umarım herkes kendini toparlar ... ayrıca akşam Çorba tariflerine ulaşmak için baya zorlandım yazışmalarda baya kirlilik olduğu düşüncesindeyim....

hoyacım aynen bizimde öyle hemoglabin değeri 10.7 ,lenfosit yüzdesi ve sayısı yüksek hct,mcv,mch değerleri düşük

doktora gösterdim hafif kansızlık var dedi siz bişey kullanıyormusunuz?

rapunzel katılıyorum cnm..
deniz gitmiş bugün bir arkadaş yazdı duvara..
dünkü yazıların çoğu silinmiş,mesahı yazanlara sorulmadan..

hoyacım aynen bizimde öyle hemoglabin değeri 10.7 ,lenfosit yüzdesi ve sayısı yüksek hct,mcv,mch değerleri düşük

doktora gösterdim hafif kansızlık var dedi siz bişey kullanıyormusunuz?

sivri bizim hemoglabin 9.60,sizinki düşük sayılmaz cnm..

rapu haklısın canım

denizin nicki neydi kızlar?

offffff ya gerçekten baydı bu tartışmalar yersiz ve saçma...

bahsemeyelim barii

mehlika iştahsızlık bundan kaynaklanıyor biliyosun demi canım?

şimdi bizim etkili bi kan ilacı kullanmamız gerek ama hangisi?

bide onun için doktora götüremem yaralı zaten oğluşum

biz daha kana baktırmadık ne güzel siz biliyorsunuz doktor konusunda dertliyim zaten doktorumuz gitti ((

sivri deniz "poseidon" idi evet can sıkıcı konular bahsetmeyelim dediğin için mehlikaya yorum yapmıyorum ona göreee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…