Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yemklere et katıp blendırdan geçiryorum.et de kan yapar ihmal etme..bir de ben domatesin kabuklarını soyup ufak ufak yapıp yediriyorum.domates de kan yapar..kızlar berilin yüzünde kırmızılıklar çıkmıştı,alerji testi ve kan testi yaptırdık,
alerjisi çok yüksek çıktı,bünyesi alerjikmiş,
kanı da düşük çıktı,hemogramı 9.60
kan damlasını sevmiyor,güç bela verdiğimizi geri çıkarıyor,
çoğu kıyafeti lekeli,pekmezi de yemiyor,kahvaltısında ve bitki çayına karışırırsak yiyor,
kahvaltısına labne koyduğumuzdan pekmezin faydası kalıyor mu acaba?
pütürlü şeyleri yemediğinden köfte,haşlama et falanda yediremiyorum,
ne yapacam bir fikri olan var mı??
geçmiş olsun canım..günaydın arkadaşlar,
sivri çok geçmiş olsun cnm,yarası kapanır izi kalmaz inş.,
gözleri de çabucak iyileşir inş..
ben de dün akşam bir kaza geçirdim,mutfakta halı pot kalmış ayağım takıldı düştüm,
çenem derin bir şekilde sıyrıldı,ilk başta hiç acı hissetmedim,çenem pencerenin ünündeki mermere geldi,
çenemin üstüne düştüm,gidip aynaya bakayım dedim,elimi çeneme değdirdim baktım kan,
daha sonra ağrımaya başladı,hala ağrıyor,çenem de iz kalacak sanırım(
salı gününden beri girmiyorum..
herkese günaydın
kaan evde teyzesiyle oynayıp ondan kaçarken kafasını tv sehpasına çarptı ve tam alnı açıldı
kardeşim beni işyerinden aradı hemen gittim ama ben bende değilim hala
dikiş atmadılar gerek görmediler ama bantlı olduğu için hala iyileşmedi yara iz kalacak diye korktuk plastik cerrahiye götürdük ama dikiş atmaya gerek duymadı kapanır iz kalmaz dedi
kızlar salıdan beri beynim, vücudum heryerim uyuşuk bakamıyorum oğluma içim gidiyor
üstüne üstük bide gözleri enfeksiyon kapmış dün tekarar acile gittik göz dru bulaşıcı enfksiyon dedi
şiş ve kıpkırmızı yavrumun gözleri
geçmişi 4 sayfa okuyabildim
ceyce doğum gününüz kutl olsun
juli menüde başka ne vardı canım
ecrin nasıl bir ilaç bu yan etkisi varmı bide içinde d vitamini varmı?
smh geçmiş olsun sanada canım üzülme sakın hastaneler çok kötü beterin beteri var
mehlika , rapunzel, sinemis siz nasılsınız kızlar
feyza facede okudum gözün aydın atlatmışsın d. gününü
Sivricim mehlikacım çoook geçmiş olsun
çocuk kazaları oluyor artık önüne geçmeye çalışsakta yapışık olamayacağımıza göre bir yerden sonra çaresiziz allah beterinden korusun
mehlika iz kalmaz umarım
bu arada herkese iyi haftalar
evet kullandım ben ayris'e..değerlerimiz 12,5 civarı..
mehlikasu biz testten önce bir ay kullandık o ilacı testi daha yeni yaptırdım doktor gerek yok dedi ilaç kullanmıyoruz.
salı gününden beri girmiyorum..
herkese günaydın
kaan evde teyzesiyle oynayıp ondan kaçarken kafasını tv sehpasına çarptı ve tam alnı açıldı
kardeşim beni işyerinden aradı hemen gittim ama ben bende değilim hala
dikiş atmadılar gerek görmediler ama bantlı olduğu için hala iyileşmedi yara iz kalacak diye korktuk plastik cerrahiye götürdük ama dikiş atmaya gerek duymadı kapanır iz kalmaz dedi
kızlar salıdan beri beynim, vücudum heryerim uyuşuk bakamıyorum oğluma içim gidiyor
üstüne üstük bide gözleri enfeksiyon kapmış dün tekarar acile gittik göz dru bulaşıcı enfksiyon dedi
şiş ve kıpkırmızı yavrumun gözleri
geçmişi 4 sayfa okuyabildim
ceyce doğum gününüz kutl olsun
juli menüde başka ne vardı canım
ecrin nasıl bir ilaç bu yan etkisi varmı bide içinde d vitamini varmı?
smh geçmiş olsun sanada canım üzülme sakın hastaneler çok kötü beterin beteri var
mehlika , rapunzel, sinemis siz nasılsınız kızlar
feyza facede okudum gözün aydın atlatmışsın d. gününü
günaydın arkadaşlar,
sivri çok geçmiş olsun cnm,yarası kapanır izi kalmaz inş.,
gözleri de çabucak iyileşir inş..
ben de dün akşam bir kaza geçirdim,mutfakta halı pot kalmış ayağım takıldı düştüm,
çenem derin bir şekilde sıyrıldı,ilk başta hiç acı hissetmedim,çenem pencerenin ünündeki mermere geldi,
çenemin üstüne düştüm,gidip aynaya bakayım dedim,elimi çeneme değdirdim baktım kan,
daha sonra ağrımaya başladı,hala ağrıyor,çenem de iz kalacak sanırım(
kızlar nasılsınız?
oferta kkye döndüm dermişim:)
sivri ben kestirdim akika kız için 1 erkek için 2 kesiliyor.
bi vakfa bağışlayabilirsin ya da kesip fakirlere dağıtırsın