- 7 Ağustos 2009
- 521
- 0
- 41
zambakkız Allah kurtarsın cnm,Rabbim yardımcın olsun,
Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zambakkız Allah kurtarsın cnm,Rabbim yardımcın olsun,
merhaba kızlar.
sivri çok geçmiş olsun.
mehlika demiri aç karnına mı veriyorsun? biz açken veriyoruz,doktor öyle demişti,zor da olsa içiyor. yarım saat 45 dak sonra da kahvaltısını veriyorum.bi de ilacın lekeleri için uzay diye bi markanın ıslak mendil gibi bi mendili var,kızımın kıyafetleri için en son onu denedim dökülünce siliyorum geçiyo.hatta onun eski lekeler için olanı da var ama onu almadım.bi dene istersen.
valla ben hiç anlamıyorum olanları dön tabi buraya hoyacım ne güzeldi eskiden burası
bu arada erkeklere iki derken gerçekten doğrumu ben de keseceğimde bir tane biliyordum amanınn para bulmam lazım şimcik o zaman
hoya hoşgeldin canım..
biliyorum erkek çocuğa 2 tane kesileceğini
şimdilik 1ini sünnetindede diğerini kestirmeyi düşünüyoruz
mehlika canım ben facede olanları anlamadım okuyamadım
neden böyle oluyor anlamıyorum
oysa hepimizin birbirimizde o kadar hakkı varki..
oyy ooyyy yeni grup kuruldu,yani grup ikiye bölündü,çoğunluğun kararıymış ,pehh,o çoğunluk nerdeyse..
neyse ben kaçar,kocik gelmiş prensesimi almış arabaya gidiyorlarmış,normalde ben 3 te kreşe gidiyordum kızımın yanına faceye daldım,vakti geçirdim,
herkese iyi akşamlar,evde giremem,sabaha güzel bir güne uyanırız inş..
merabalar kızlar.
size haber vermek istedim
ben doğum yaptım. yavuma kavuştum hayırlısıyla
biraz erken geldi.
seeryan tarihimizden yakalşık 1 hafta önce geliyorum dedi kuzum
o da bend eçok iyiyiz.
çok mutluyum.
dualrınızı esirgemeyen tüm arkadaşalra teşekkürler.
yağmurumla hepinizi öpüyoruz.
zambak sen de kurtulacaksın inşallah günler çabuk geçiyor,en çok tekmelerini özlüyorum ben.sweetcim Allah analı babalı büyütsün. Darısı hayırlısıyla ve sağlıcakla benim başıma İnşallah. yiğitimle birlikte zor oluyor hamişlik hemde zor günleri sonda zaten. Bazen diyorum hayırlısıyla çabucak geçse zamanda kurtulsam şu zorluklardan. Sonrada korkuyorum ya doğum sonrası daha kötü olursa diye. Bu günlerimi aramak istemiyorum. benim oğluşta 28 haftayı bitirdi. Rabbim bize ve bizim gibilere yardım etsin İnşallah.
ferrum şurubu bize de verdi dr.culi kan değerini tahlilde hangisinden anlıyoruz adıın yazsana.sivrişim ferrumun surubu varmış.onu yazdı...
mehlika yasla alakası yok surubun galiba.. enjektörle ağzına sıksan öyle içer.ben öle yapıyom.
merhaba kızlar.
sivri çok geçmiş olsun.
mehlika demiri aç karnına mı veriyorsun? biz açken veriyoruz,doktor öyle demişti,zor da olsa içiyor. yarım saat 45 dak sonra da kahvaltısını veriyorum.bi de ilacın lekeleri için uzay diye bi markanın ıslak mendil gibi bi mendili var,kızımın kıyafetleri için en son onu denedim dökülünce siliyorum geçiyo.hatta onun eski lekeler için olanı da var ama onu almadım.bi dene istersen.
hoyacım aynen bizimde öyle hemoglabin değeri 10.7 ,lenfosit yüzdesi ve sayısı yüksek hct,mcv,mch değerleri düşük
doktora gösterdim hafif kansızlık var dedi siz bişey kullanıyormusunuz?