2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm özelliği ne niye bu kadar pahalı ki,biz 130 a aldık,işimizi görüyor..

mehlikacım bizim aldığımız da 100-150 gibi bi şeydi,çok da kullanışlı.bu dediğimi dergiyi karıştırırken gördüm bi özelliği yok gibi görünüyor.aşırı pahalı geldi,şaştım kaldım sizinle de paylaşayım dedim.

ay 10 dk da bir özel mesaj atılıyormuş,özel mesajıma yeni mesaj gelmiş yeni gördüm ecrine yazınca ona cevap yazamadım:26:

bende merak ettim bende boşaltayım mesaj kutumu :)

sen kayınvalideni sevmezdin hayrola ecrin?

smh ıhlamur iyi gelir bencede elma ver eline kendi yesin ufak ufak

cnm ecrinle aylaaar öncesinden bir mesele geçmişti aramızda,onu merak ettim,çözüme kavuştumu diye,

kızlar ne güzel ya,bugün bir kaç kişiyi bir arada görebildim burda,sevindirici bir durup,
daha kalmak istiyorum ama mesai bitti:S

güle güle mehlika,berile iyi bak..kızlar bir hafta sonu buluşalım çalışanlar için istermisiniz?

herkeste bir doğum günü telaşı gidiyor. inşallah herkesin istediği gibi geçer.
jülicim menün güzel bence daha ne olsun yani, ayrıca püsküüütlü kabak topları ve patatesli havuç topları nasıl oluyor merak ettim..
sen kendin ne giymeyi düşünüyorsun?

ben de gelen misfirlere vermek üzere birşeyler hazırlıyorum. havalar kötü ya dışarı çıkıp istediğim gibi alışveriş yapamıyorum, dışarı çıkınca unutuyorum, o yüzde çok ağır gidiyorum ama olsun. öncelikle bu hafta bunları bitirmeyi planlıyorum.

ay çok heyecanlıyım çok şu doğum günü konusunda. ben kalabalık olsun istiyorum gündüz olsun ama babası ve eşli gelecek kişiler de var. onlar için bi de akşam da mı olacak nasıl olacak bilmiyorum valla. önce gelecek listesini bir belirleseydim.
canım kabağı normal tatlı yapargibi sekerle pişiriyorsun piştikten sonra içine bisküvi kırıp elinle hamur gibi yapıyorsun..sonra yuvarlak yuvarlak yapıp hindistan cevizine batırıyon...

patatese gelince patates ve havucu kabukları soyup haslıyom püre haline getiyorum..kurabiye büyüklüğünde yapıp biraz ortasını acıyorum içine cay kasığı ile yoğurt üstünede maydanoz...

bende kısa kollu siyah elbise giyicem.fikir değiştirmezeem

ben de çok beğenerek aldım.4 yaşı görünce ben de şaşırdım çünkü mağazadaki diğer 18-24 ay kıyafetlerle aynı ölçüdeydi .gömleğinin kolları belki uzun gelebilir diye düşündüm ama kolları kıvrırarak da giyiliyo ya gömlekler öyle düşündüm.külotlu çorabın da aynısı var bende tavşan popolu oluyolar giyince çok yakışıyor .güle güle giysin güzel yeğenim...

:KK69::KK69:

herkesler nasıl bakalım..bütün gün carsıda gezdim.kızımın kıyafetine karar verdim cok şükür..ama hala cam silmedim yaw

melisı soruyon herhal dimi :KK9:

krem fırfırlı etek(wenice) ve krem fırfırlı bolera(bücürük) içine beyaz badi ve beyaz külotlu corap.... tesadüf buşdum evde bisürü kıyafet varmıd etiketi üstünde unutmusum iyiki zamanında gördüm :KK52:

bide halası bale eteği bulmus onuda arkadaslarıyla yapacağımız doğumgününde giydiririm. birde kadriye ablanın aldığı var onuda halasında yapacağımız doğum gününde giydiririm bide 1 ay sonra tekirdağda yapacaz bu işin pohunu cıkarttık sanırsam :80::79:

Son düzenleme:
günaydın gelenlere gelmeyenlere Hayırlı Cumalar :) nihayet h.sonu geldi ohhhhhhh

ecrin c.tesi olursa bi program ben cumadan geçmem evime yine kalırım annemde katılırım inşallah
sadece bu ay sonu arkadaşlarımla birbirimizi görme amaçlı gün tertiplemiştik sıra bende umarım onunla denk gelmez..

melisaya 40 gün 40 gece d.günü yapılacak anladığım kadarı ile :)))

günaydın kızlar

nasılsınız.bugün oğluşumun doğum günü.yaşasın 1 yaşımıza girdik.

günaydın kızlar

nasılsınız.bugün oğluşumun doğum günü.yaşasın 1 yaşımıza girdik.

Oooooooo maşallah Kereme kocaman oldu bile
doğum gününüz kutlu olsun canım Allah ona anne babasıyla sevdikleriyle uzuuuuun, sağlıklı, mutlu bir hayat nasip etsin inşallah....

ceyce sizde de parti varmı? neler yapmayı düşünüyosun?

günaydın kızlar
nasılsınız
bişey sormak istiyorum gazozlu mayalı puaçanın tarifini verirmisiniz
burda bi arkadaş vermişti

melisı soruyon herhal dimi :KK9:

krem fırfırlı etek(wenice) ve krem fırfırlı bolera(bücürük) içine beyaz badi ve beyaz külotlu corap.... tesadüf buşdum evde bisürü kıyafet varmıd etiketi üstünde unutmusum iyiki zamanında gördüm :KK52:

bide halası bale eteği bulmus onuda arkadaslarıyla yapacağımız doğumgününde giydiririm. birde kadriye ablanın aldığı var onuda halasında yapacağımız doğum gününde giydiririm bide 1 ay sonra tekirdağda yapacaz bu işin pohunu cıkarttık sanırsam :80::79:

günaydın kızlar :)
doğum günü yapmaya hevesli olmayandan korkmak lazım :KK54: e juli Allah kolaylık versin görünen o ki yorgun günler seni bekler...

X