2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayça rapunzel ben de buradayım :)
geçen sene ne güzeldi. gerçi o zaman misafir olarak okuyodum,yazmıyodum ama ne kadar güzeldi.keşke yine öyle olsa.ne yazık ki bazen ilişkiler böyle oluyo.annem çok muhabbet tez ayrılık getirir der hep,maalesef öyle oldu

kızlar hepinize iyi haftasonları,hafta başında görüşmek dileğiyle..

herkese iyi hafta sonları bnde yarın izinliym çok şükür görüşmek üzere öpüldünüz

canım muhallebi olarak verme sende biberondan içiyorsa öyle ver ben egeye milupanın gece 7tahıllı bebe bisküvili falan var değişik değişik ondan biberona yapıp veriyorum kaşıkla yemeyi çok sevmiyor 150lik yiyor 4saatten önce uyanmıyor açıkmıyor yani seninki daha fazla yerse daha çok acıkmadan uyur tabi üstlerindede yazıyor zaten kaşıkla beslenmekte zorlanıyorsa biraz daha sulu yapıp biberonla verin diye bunun kahvaltılığı ara ögün olarak verebileceğin meyvelisi falan herşeyi var ege kahvaltı yaptıktan sonra yine o mamayı veriyorum biberonla öğlende meyveli falan veriyorum gece yatarkende o tahıllıyı veriyorum tabi bu arada bizimlede her şeyi yiyor çok şükür bu arada benim sütüm bir ay oldu sonra gelmedi hep mamalarla haşır neşirim gece mamalarını öğrenmeden önce 2 3 saatte bir mamaya kalkıyoduk bu halimize şükrediyorum

slm kızlar....
cooookkkk uzun zaman oldu ben bu sıteye gırmeyelı..ozledım sızınle sohbet etmeyı..
yavrularınız nasıl.bı cogunun dogum gunu geldı ve gectı..
sımdıden tm yavrularımızın dogum gununu kutluyorum.nıce uzun senelere ınsallah saglıkla mutlulukla....
benım oglum cok yaramaz ya bıldıgınız gıbı degıl hem de cok yaramaz 1 dk oturup oynamıyor.sureklı gezınmece sureklı yaramazlık pesınde...
neyse kızla kendınıze ve evlatcıklarınıza ıyı bakın...opun bebıslerınızı benım ıcın...

günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar yine neyin tartışması oldu böyle ufak şeyler yüzünden kırmamalı, kırılmamalıyız

birbirimizden çok şey öğrendik, paylaştık

herkese iyi haftalar diliyorumm

sivricim mehlika günaydın
kızlar herkese iyi haftalar herkese.....
kızlar hamileler ne kadar çoğaldı yaaa
sanırım hatice de hamileymiş....

ayça günaydın cnm..aaa gerçekten mi

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın cnm,sana da iyi haftalar:80:

kızlar kış geldi artık,Rabbim bebişlerimizi ve bizi hastalıklardan korusun,
bu arada babaannem hala yoğun bakımda,Allahtan ümit kesilmez ama drlar hazırlıklı olun diyorlarmış,
çok üzülüyorum,son günlerini evde sağlılı bir şekilde geçirebilseydi keşke,
dün babamla telde konuştuk ağlıcaktı nerdeyse,
ciğerler bitmiş,beyindede bazı hücreler ölmüş,drlar hiç ümit vermiyorlar

allah yardımcısı olsun cnm....allahtan ümit kesilmez...rabbim şifasını versin

mehlika canım çok üzüldüm okuyunca
Allah hakkında ne hayırlı ise onu versin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…