2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mehlika tekrar geçmiş olsun canım

ecrin hoya hoşgeldiniz neden uğramıyosunuz ne zamandır

ya kılzar bişey soracağım siz bebelerinize vitamin olarak ne veriyorsunuz?

hoşşbulduk sivri
sen nasılsın?:KK54:
işe başladım gündüzleri uğrayamıyorum,akşam da kimse olmuyor zaten okuyup çıkıyorum.

hoya,cantanelerim,sivri çok sağolun,inş. drlar yanılıyordur,Rabbim acil şifalar verir inş.,

kızlar aylaaar sonra ilk kez adet oldum,ama üzüldüm yaa,
önce niye olmuyorum bir sorun mu var acaba diyordum,şimdide üzüldüm,alışmıştım ne güzel,
bir de acaba sütüm mü azaldı:KK59:

kızlar kış geldi artık,Rabbim bebişlerimizi ve bizi hastalıklardan korusun,
bu arada babaannem hala yoğun bakımda,Allahtan ümit kesilmez ama drlar hazırlıklı olun diyorlarmış,
çok üzülüyorum,son günlerini evde sağlılı bir şekilde geçirebilseydi keşke,
dün babamla telde konuştuk ağlıcaktı nerdeyse,
ciğerler bitmiş,beyindede bazı hücreler ölmüş,drlar hiç ümit vermiyorlar:KK5::KK5:

allah acil lifalar versin canım.çok üzüldüm.

kadriye abla sende hoşgeldin, naber?

oferta ve sinemis nerelerde acep?

ben burdayımda sabahtan beri kafamı kaldıramadım ayyy ne yoğun bir gün.

kızlar aylaaar sonra ilk kez adet oldum,ama üzüldüm yaa,
önce niye olmuyorum bir sorun mu var acaba diyordum,şimdide üzüldüm,alışmıştım ne güzel,
bir de acaba sütüm mü azaldı:KK59:

hayırlı olsun canım niye üzüldünki ne güzel rahatlıyor insan hem sütünde azalmamıştır böyle düşünme sakın zaten 10.aydan sonra hala olmuyorsa doktorlar tedavi öneriyor canım ben öyle okumuştum bir yerde.

günaydın arkadaşlar,oferta sağol cnm,bilgi için tşk,inş. sütüm azalmamıştır ve azalmaz da:97:

günaydın herkese bugün burası çok yoğun olurda yazmaya yetişemem inşallllllahhhhhhhh...:KK52::KK52:

mehlika sütün azalmamıştır canım :KK30::KK30:

adet olunca azalmıyo artıyor :KK52::KK52:

e artık 1 yaşına geldiler yok yok azalmaz :44::44::KK43:

ben bugün pek bi polyanna gördüm kendimi yahu :KK52::KK52:

kaan hasta falan değil öksürmüyorda.. :KK9:

gece öksürmekten midesi bulandı kustu sırtına bişeyde sürdürmedi bal+k.biber zır zır zırladı sincapım bişey yapamadım fekat

tuhaf olan benim böyle olmam aslında sebebini sorarsanızna bilmem :KK76::KK76:

artık alıştımmı yoksa böyle böyle büyüyeceğine iananıp kendimi yıpratsamda bişey farketmeyeceğini mi kabullendim ne? :KK66::KK66:

bu bile benim için iyi adım

yoksa kaan her hastalandığında, diş çıkardığında bende strese grip allerji oldup, ilaç kullandığımdan canımı emzirememek daha yıpratıyordu...

kendimi bu noktada görmek bile mutlu etti :KK74::KK74:

:82::82::82:

günaydın kızlar diyecegim ama kimse yok. biz bayram tatilinden döndük.
kızlar zehra ya sulu içecek içiremiyorum ben ne süt ne çay ne meyve suyu sadece su içiyor . dün o kadar süt içirmeye çalıştım ama yok acaba anne sütü aldığı içinmi süt içmek istemiyor.sizler süt içmeye nasıl alıştırdınız?

canım kaanda asla biberondan su haricinde bişey içmiyor ve beceremedim içirmeyi

günaydın kızlar diyecegim ama kimse yok. biz bayram tatilinden döndük.
kızlar zehra ya sulu içecek içiremiyorum ben ne süt ne çay ne meyve suyu sadece su içiyor . dün o kadar süt içirmeye çalıştım ama yok acaba anne sütü aldığı içinmi süt içmek istemiyor.sizler süt içmeye nasıl alıştırdınız?
günaydın cnm hoşgeldin,anne sütü aldığı içindir ,anne sütü alıyorsa süt vermene gerek yok,anne sütü daha iyi..

Günaydınlar kızlar,

mehlika canım allah hakkında hayırlısını versin babaannenin :KK43:

sivri tebrik ettim seni.. üzülsekte üzülmesekte sonuç değişmiyor değilmi?

Fatmazehra hoşgeldin canım, bizimkide sadece su ve anne sütü içiyordu ama benim sütüm azalınca ineksütüne su katıp vermeye başladık baya zorlandık önceleri ama aç kalmakmı süt mü dersen sütü tercih edecektir
yanlız ben tasvip etmesemde annem önceleri benim eve sağıp bıraktığım sütüme inek sütü katmış öyle vermiş bana göre sütümün özelliği kaybomuştur bu şekilde diye bir duyguya kapıldım ama araştırmadım

ben bugün pek bi polyanna gördüm kendimi yahu :KK52::KK52:

kaan hasta falan değil öksürmüyorda.. :KK9:

gece öksürmekten midesi bulandı kustu sırtına bişeyde sürdürmedi bal+k.biber zır zır zırladı sincapım bişey yapamadım fekat

tuhaf olan benim böyle olmam aslında sebebini sorarsanızna bilmem :KK76::KK76:

artık alıştımmı yoksa böyle böyle büyüyeceğine iananıp kendimi yıpratsamda bişey farketmeyeceğini mi kabullendim ne? :KK66::KK66:

bu bile benim için iyi adım

yoksa kaan her hastalandığında, diş çıkardığında bende strese grip allerji oldup, ilaç kullandığımdan canımı emzirememek daha yıpratıyordu...

kendimi bu noktada görmek bile mutlu etti :KK74::KK74:

:82::82::82:
bayağı gelişme var cnm sende:82::92:
kaana geçmiş olsun,inş. ilerlemeden iyileşir inş..:94:

Yaa o kadar istiyorum ki kahvaltı ettirirken bir yandan da meyve suyunu yudumlasa ama aslaa beyefendi su ve süt başka tat istemiyor hastalanıyor ıhlamur içiremiyorum hep böyle gitmez umarım... Geçen gün yarım mandalinayı sıktım kaşıkla dayadım ağzına zoraki bitirttimm

rapunzel sağol cnm amin,
beril de meyvenin ne suyunu ne püresini seviyor,yediremiyorum bir türlü,
dişleri çıksa da dilim dilim versem,ne zaman elma dilimi versem aşırı şekilde kusuyor,
büyük parça koparıyor yutamayınca midede ne var ne yok kusuyor..

X