2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar,

deniz hoşgeldin canım...

mehlika günaydın canımcım

sinemis sanada günaydınnnnn

bizimkide bu gece 100 kere kalktı memeyi pek bırakmak istemedi yaa bu çocuk açmı kalıyor dersiniz gece ben buna ne verebilirim sütüm azaldı zaten
mama yemiyor 2 gün önce sizlerden duyuyorum 7 tahıllı falan bende alayım dedim aradan zaman geçti belki yer artık diye ama ne mümkün çocuk öğürdü öğürdü durdu :KK43:(
buğleme bişey gaz yapmış olabilirmi?

Günaydın rapğunzel canım
mama ben normal mama veriyorum
öyle gece tahılı felan vermedim hiç
denesem bende bi
bence sütün azldı ve oda büyüdü artık doymuyor olabilir yatmadan önce
o tahıllardan dene bakalım

Günaydın rapğunzel canım
mama ben normal mama veriyorum
öyle gece tahılı felan vermedim hiç
denesem bende bi
bence sütün azldı ve oda büyüdü artık doymuyor olabilir yatmadan önce
o tahıllardan dene bakalım
denedim geçen akşam öğürdü işte :KK43:(
akşam 1 çinekop yedirdim başkada bişey yemedi zaten onu zar zor yediriyorum ekmek falan yemeyince doymuyor galiba
süt mü versem acabaa

günaydın kızlar:KK71::KK71:
nasılsınız:KK68: eceyi uyuttum geldim şimdi bilgisayarın başına.....:21:

kızlar beril de dün öğleden sonra az bişey uyumuş,akşam eve gidince emzirdim uyudu,
saat 7 gibi kalktı,baktım gözünü açmıyor emip tekrar uyumak istiyor,
emzirdim uyudu,9 gibi gene uyandı altını değiştirdim emzirdim tekrar uyudu
sabaha kadar sık sık kalktı,kaç kez kalktı hatırlamıyorum,bir ara oturarak uyuya kalmışım,
beril kucağımdan kaymış gitmiş,kolum altında kalmış uyuşmuş,rüya bile görüyordum o şekilde:))
uyandım berilin üstünü örttüm falan derken tekrar uyandı,tekrar otur emzir falan derken sırtım fazla yatak yüzü görmedi..
sanah ta 5.55 te dikildi,şu ana kadar uyumamış,bakalım öğleden sonra uyucak mı..

Son düzenleyen: Moderatör:
rapunzel muhallebi versen yatmadan önce,o dediğin 7 tahıllı muhallebi mi?
beril hero babyin meyveli tahıllısını sevdi,diğerlerini sevmedi,
ama ben berile bayağıdır muhallebi vermiyorum,çok kilo alıyor diye kestim,akşam çorba yediriyorum,
beril de sık sık kalkıyor,son bir kaç gecedir benim de sütüm birikmiyor:KK43:(

rapunzel muhallebi versen yatmadan önce,o dediğin 7 tahıllı muhallebi mi?
beril hero babyin meyveli tahıllısını sevdi,diğerlerini sevmedi,
ama ben berile bayağıdır muhallebi vermiyorum,çok kilo alıyor diye kestim,akşam çorba yediriyorum,
beril de sık sık kalkıyor,son bir kaç gecedir benim de sütüm birikmiyor:KK43:(
işte ılık su ile yapılıyor hero baby nindi sanırım "meyveli tahıllı" yerine üzerinde "7 tahıllı" yazıyor
bende akşam çorbayamı geçsem artık.. aslında annem içir demişti ben doymuştur balıkla diye içirmedim

mehlika birde o halde işe geliyorsun çok yorucu ama bünye alıştı galiba ben mesela uras 10 da uyudu diyelim yatağa atınca kendimi uyuyamıyorum :)

işte ılık su ile yapılıyor hero baby nindi sanırım "meyveli tahıllı" yerine üzerinde "7 tahıllı" yazıyor
bende akşam çorbayamı geçsem artık.. aslında annem içir demişti ben doymuştur balıkla diye içirmedim
cnm bir de meyveli tahıllıyı dene,belki sever,
akşam ne veriyorsun normalde,sizin yediklerinizden yiyorsa çorbaya gerek yok,ama yemiyorsa ver bence..

mehlika birde o halde işe geliyorsun çok yorucu ama bünye alıştı galiba ben mesela uras 10 da uyudu diyelim yatağa atınca kendimi uyuyamıyorum :)
evet cnm,sanırım alıştım,ben de bazen hemen dalamıyorum da genelde dalıyorum,emzirirken de uyuya kalıyorum ben çoğu zaman,zaten uyuya kalmassam hiç çekilmez olur,bugün bir ara sinirlendim kıçına vurdum bir tane,yeter ya benim de uyumaya hakkım var dedim,tabi anladı mı bilmem:SS

bizim yediklerimizden derken mesela 1 çinekop verdim o kadar ona yaptım onuda zaten...çorba yemek vs masada olan diğer şeylerden vermedim
inek yemiyoki mama sandalyesinde habire indir diye mızıldanıyo sonunda ben pes edip çözüyorum her defasında

iyiyiz rapunzel valla ne olsun....
yaaa face de ne oldu ne bitti haberi olan varmı allah rızası içn biri anlatsın yaaa....çok merak ttim ve bir allahın kulu anlatmıyor....
anladığım kafarıyla burcu bir taraf..diğeri yada diğerleri kim....olay ne?

evet cnm,sanırım alıştım,ben de bazen hemen dalamıyorum da genelde dalıyorum,emzirirken de uyuya kalıyorum ben çoğu zaman,zaten uyuya kalmassam hiç çekilmez olur,bugün bir ara sinirlendim kıçına vurdum bir tane,yeter ya benim de uyumaya hakkım var dedim,tabi anladı mı bilmem:SS

bende kızıyorum vuruyorum popoya anlıyordur anlıyordur uyu artık demek istediğimizi....

günaydın bocuk..

esra doktorunun spiral-korunma ile ilgili dediği bişeyi paylaştı "olayın dini yönünü düşündünmü" gibi bişey demiş doktoru bazı kızlar dr.niye söyledi böyle bişey diye sordular, dr.u eleştirenler oldu, bunu savunanlar oldu konu buydu...arkasından demek laflar ağırlaştı tam hepsini bilmiyorum bende rahime silmiş konuyu...

esra doktorunun spiral-korunma ile ilgili dediği bişeyi paylaştı "olayın dini yönünü düşündünmü" gibi bişey demiş doktoru bazı kızlar dr.niye söyledi böyle bişey diye sordular, dr.u eleştirenler oldu, bunu savunanlar oldu konu buydu...arkasından demek laflar ağırlaştı tam hepsini bilmiyorum bende rahime silmiş konuyu...

ayy cnm çok teşekkür ederim...bir tek sen açıkladın....
face de o kadar sorduk ama biri bile cvp yazmadı....
yani olay bumuymuş....çok saçma yaa...niye bu kadar büyüdüki..işte valla böyle şeyler oldukça ne face ne de kk ya giresim gelmiyor...
halbuki önce ne kadar kalabalıktık ne güzel sohbetler ediyorduk...
geçen sene aralık ayını bir düşünsenize...hiçbirimiz geceleri uyuyamıyorduk ağrılardan heyecandan koşuşturmadan...kk ya girip sohbetler yapıyorduk fikir alışverişi yapıyorduk...ne telaşlarımız vardı...çok özledim ben o günleri yaaa hemde çoookkk....
ama şimdi.........

ayy cnm çok teşekkür ederim...bir tek sen açıkladın....
face de o kadar sorduk ama biri bile cvp yazmadı....
yani olay bumuymuş....çok saçma yaa...niye bu kadar büyüdüki..işte valla böyle şeyler oldukça ne face ne de kk ya giresim gelmiyor...
halbuki önce ne kadar kalabalıktık ne güzel sohbetler ediyorduk...
geçen sene aralık ayını bir düşünsenize...hiçbirimiz geceleri uyuyamıyorduk ağrılardan heyecandan koşuşturmadan...kk ya girip sohbetler yapıyorduk fikir alışverişi yapıyorduk...ne telaşlarımız vardı...çok özledim ben o günleri yaaa hemde çoookkk....
ama şimdi.........
maalesef böyle şeyler olunca hepimizin tadı tuzu kaçıyor sana katılıyorum çok güzel bir ortam vardı ve gerçekten ben buradan arkadaşlardan çok şey öğrendim umarım düzelir

maalesef böyle şeyler olunca hepimizin tadı tuzu kaçıyor sana katılıyorum çok güzel bir ortam vardı ve gerçekten ben buradan arkadaşlardan çok şey öğrendim umarım düzelir

valla cnm yaaa eski günleri arar olduk....

X