kızlar kış geldi artık,Rabbim bebişlerimizi ve bizi hastalıklardan korusun,
bu arada babaannem hala yoğun bakımda,Allahtan ümit kesilmez ama drlar hazırlıklı olun diyorlarmış,
çok üzülüyorum,son günlerini evde sağlılı bir şekilde geçirebilseydi keşke,
dün babamla telde konuştuk ağlıcaktı nerdeyse,
ciğerler bitmiş,beyindede bazı hücreler ölmüş,drlar hiç ümit vermiyorlar
kadriye abla sende hoşgeldin, naber?
oferta ve sinemis nerelerde acep?
kızlar aylaaar sonra ilk kez adet oldum,ama üzüldüm yaa,
önce niye olmuyorum bir sorun mu var acaba diyordum,şimdide üzüldüm,alışmıştım ne güzel,
bir de acaba sütüm mü azaldı
günaydın cnm hoşgeldin,anne sütü aldığı içindir ,anne sütü alıyorsa süt vermene gerek yok,anne sütü daha iyi..günaydın kızlar diyecegim ama kimse yok. biz bayram tatilinden döndük.
kızlar zehra ya sulu içecek içiremiyorum ben ne süt ne çay ne meyve suyu sadece su içiyor . dün o kadar süt içirmeye çalıştım ama yok acaba anne sütü aldığı içinmi süt içmek istemiyor.sizler süt içmeye nasıl alıştırdınız?
bayağı gelişme var cnm sende:82::92:ben bugün pek bi polyanna gördüm kendimi yahu
kaan hasta falan değil öksürmüyorda..
gece öksürmekten midesi bulandı kustu sırtına bişeyde sürdürmedi bal+k.biber zır zır zırladı sincapım bişey yapamadım fekat
tuhaf olan benim böyle olmam aslında sebebini sorarsanızna bilmem
artık alıştımmı yoksa böyle böyle büyüyeceğine iananıp kendimi yıpratsamda bişey farketmeyeceğini mi kabullendim ne?
bu bile benim için iyi adım
yoksa kaan her hastalandığında, diş çıkardığında bende strese grip allerji oldup, ilaç kullandığımdan canımı emzirememek daha yıpratıyordu...
kendimi bu noktada görmek bile mutlu etti
:82::82::82: