2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayça yazını görmedim canım günaydın...

nasılsın ecede iyidir umarım

rapunzel sen nerde çalışıyon bebem oh ne güzel ya istiklal

kar gelsin artık gelsinde mikroplar kırılsın

mehlika görmedim kaçırmış olabilirim

sivri karaköyde çalışıyorum
bugün tv de haftaya soğuklar geliyor hastalıklar artar diyordu dr.un biri.... sıkı giyinmek giydirmek lazım

SLM kızlar ya bişey sorucağım bizim keremde çok üstünü açıyor artık bende uyku tulumunu giydirmek istiyorum.siz içine ne giydiriyorsunuz tulumun ve üzerine ne örtüyorsunuz battaniye flnmı?

Ceyce ben giydirdiğim zaman yinede battaniye örtüyorum oldukça soğuk olduğu günlerde giydirdim zaten

canım ben almadım almayıda düşünmüyorum artık uyku tulumunu

benim evim doğalgaz sobalı o yüzden oturma odasında yatıyoruz soba yanan odada geceleride üzerine ince yorgan örtüyorum o şekilde bile terliyor bu yüzden terlemesi üşümesinden kötü olduğu için giydirmiyorum çokta örtmüyorum

zambak çalışıyor olmanın da etkisi vardır mutlaka ama benim kızım da öyle.bütün gün birlikteyiz ama o kadar zor uyuyor ve öyle sık uyanıyor ki.uyku akıyo gözünden ama uyumamak için direniyor resmen :122:

Son düzenleme:

demekki bebişler bu ara uyku uyumak istemiyor

ahh ne güzel istiklale çıkacak ortamın var
iş dolayıslada olsa kafan dağılır biraz
Bende bu hafta kendime bi kaç bişey alcam
eşimle dün sabh kavga ettim kendi çeşit çeşit
kravataar ,gömlekler ne oluyor deidm
bende bu hafta çıkıcağım alacağım bir sür şey dedim
ne oluyo feyza dedi bi günaydın desen daha iyiydi dedi
bnde günaydın felan yok bir daha bu kadr süslendiğini görmüyüm dedim
gitti işe
Sinir oldum yahuuu

demekki bebişler bu ara uyku uyumak istemiyor

kızlr ecrin neden girmiyor bilginiz varmı

bide facede 2010 ocak anneleri bebek anneleri mi oldu

sinemis tamam alalım da şimdi bakıyosun fiyat 100 yazıyor aldıktan soınra bbi bakıyosun 50 ye inmiş o zaman deli oluyorum ben ... aklımda bir iki bişey var indirimi bekliyorum o sırada kalmadı falan olur kesin bunuda biliyorum ama tutuyorum kendimi :))

kıskanç hatun koceni kıskandın deemi:82:

sağol mehlika

seni gidi kıskanç hatun feyzaaa

ben yarın yokum kızlar emzirme izni

pazar günü işyerinden arkadaşlarım gelecek bana yarın temizlik yapcam kaan ateşlenirse onu doktora götürcem çok işim var p.tesi görüşürük öperim hepücünüzüzüüüü

günaydın kızlar nasılınız
sabah 5:30dab veri ayaktayım buğlem uyumadı
yatakta yatmadıda
sabh kalktık oyun oynadık
mama içirdim
bir sürü kaka yapmış temzledim
meğersem karın ağrısına uyandı galiba
sonrada uyumadı
8:30da çıktım hala uyanıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…