2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
buğlemde gece uyanıyor yanımıza gelmek istyor
sonrada uyutana kadr bi babasının üstüne yatıyor
bi benim üstüme
bi ortaya ters şeklde ayakları ağzımızda
sonra zorla yanıma yatıryorum ağlıyor
tekrar uyumamız 1 saati buluyor çok sinir olmaya başladım bu duruma
nasıl alıştrabilrm bu gece kızdım
sonra sardım koluam kalkmak istedi bırakmadım
zorla kalkamadı pış pış derken uyudu zorla
bu çocuklar büyüdükçe sapıtıyolar vallaha

aynen yaa bizimkide öyle fıkır fıkır kurt dolu mıçııı

herkese selam
ay valla bu uyutamama sorunu herkeste var sanırım.
kaç gündür uyutma çabalarımız en az bir buçuk saat sürüyor. hele dün akşam 2 saat sürdü ve denemediğim yol kalmadı. uykusu var ama uyumamak için nasıl direniyo bi görseniz. bi ara yanına uzandım. gitti topunu buldu getirdi top oynuyo kafama falan vuruyo. :KK53: dedim sabır. Allahım nasıl uyutuyosunuz bebişlerinizi. Bayramda düzenlerini bozduk galiba :KK43:

bu arada yiğitde artık yürümeye başladı. yani 5- 6 adım falan atıyor kuzum. nasıl seviniyo ona bile kerata....

Son düzenleme:
günaydın kızlar...temizlik yap evi topla çamaşır ser eceyi unut derken daha yeni fırsat buldum:KK36:
günaydınnn herkese.....:KK3:
kaynanamlara gidecem ece uyanınca.....
dün doktora götürdüm eceyi öksürüyor diye ...kulakları kızarmış boğazı kızarmış antibiyotik verdi doktorumuz ...bir de aferin şurup yazdı...:KK59:
emziği bıraktırmamı söyledi emzik emen çocukta kulak enfeksiyonu çok olurmuş:26: emzik mikrop yuvası zaten dedi....

kızlar alıntı yapmıştım cevapta yazmıştım gitmedi,o kadar yazdıklarım boşa gitti:84:

Günaydın ceyce, mehlika

mehlika bizimde gaz sancımız halen devam ediyor o güzel uyku arasında bir geliyor oğluşum çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ılık su vermek iyi deniyor verdim bir keresinde geçen gece eşim gitti metsil aldı eczaneden annem diyorki ilacı bırakın koca çocuk oldu kendi çıkartsın :)))
aynen cnm,ben de bi biz kaldık sanmıştım,demek sizde devam ediyor,
metsilin bir faydası olmaz artık,
biz beril 6-7 aylıkken dra yazdırmak istemiştik dr artık büyüdü falan demişti,
şu gazdan nasıl kurtulacaz yaa,akşam rezene demledim pekmezle tatlandırdım küçük hnm içmedi,
ağlaya ağlaya ağzına kaşıkla döktüm biraz,kızım yaralı diye..
sürekli huyu değişiyor,bitki çayını içiyordu aslında şimdi içmez oldu..
bu arada yiğitde artık yürümeye başladı. yani 5- 6 adım falan atıyor kuzum. nasıl seviniyo ona bile kerata....
maşaallah cnm:nazar::nazar:
günaydın kızlar...temizlik yap evi topla çamaşır ser eceyi unut derken daha yeni fırsat buldum:KK36:
günaydınnn herkese.....:KK3:
kaynanamlara gidecem ece uyanınca.....
dün doktora götürdüm eceyi öksürüyor diye ...kulakları kızarmış boğazı kızarmış antibiyotik verdi doktorumuz ...bir de aferin şurup yazdı...:KK59:
emziği bıraktırmamı söyledi emzik emen çocukta kulak enfeksiyonu çok olurmuş:26: emzik mikrop yuvası zaten dedi....
günaydın cnm,geçmiş olsun eceye,
sen nasıl oldun peki,vertigo devam ediyor mu?egzaman iyileşti mi?
herkeze günaydınnnnnnn:KK64:
günaydın ,hoşgeldin cnm..

slm kızlar nasılsınız biz şimdi kontrolden geldik öykü bu ara ne yese kusuyo pütürlü gıdalar midesini bulandırıyodur robottan geçir dedi doktor bende öyle alışsın istemiyorum napıcam ben yaaa :18:

kurtarabildiklerimi gönderdim ,
ceyce uzun yazdıydım emme gitti,ne yazıkki hala gaz problemi çekiyoruz cnm..
birde aramıza dün yeni biri katılmış kedicikmiydi neydi,hoşgeldin aramıza cnm:79:

slm kızlar nasılsınız biz şimdi kontrolden geldik öykü bu ara ne yese kusuyo pütürlü gıdalar midesini bulandırıyodur robottan geçir dedi doktor bende öyle alışsın istemiyorum napıcam ben yaaa :18:
beril de öyle cnm,yeni yeni düzeliyor gibi,
mesela dün akşam biraz tavuk çintikledim verdim az da olsa yedi çok şükür..
inş. alışırlar,11 aylık oluyorlar alışmaları lazım artık..

beril de öyle cnm,yeni yeni düzeliyor gibi,
mesela dün akşam biraz tavuk çintikledim verdim az da olsa yedi çok şükür..
inş. alışırlar,11 aylık oluyorlar alışmaları lazım artık..

bende öyle diyorum yaşına geldi ne zaman alışcaklar bilmem

merhaba kızlar nasılsınız,
mehlika beril acaba gunduz falan üşütüyormu kreşte gaz oluyor?
rylai reflü olmasın pütürlü yiyemeyip kusanlarda reflü görülüyormuş..
bugun evde kaldım ayrisin beşiğinin trabzanları bozuldu firma yenisini yapmış servisgelip takcak onu bekliyorum buluşmaya gitmeyi düşnüyordum..

Kızlar gaz sorunumuz bizim de hala bitmedi.
Çocuğum 1 yaşına giricek hala gazlı.Gerçi ilk aylardaki kadar sıkıntılı değil ama yine de gazını çıkartamazsa geceleri uyuyamıyo.

günaydın herkese....:KK71:
grip aşısı yaptırmama rağmen hasta oldum yaaa:26:
burnum bir tıkalı bir açık...öksürük halsizlik...ama yine de ayaktayım ....umarım ecoşa geçmez...yavrum daha yeni yeni iyileşti zaten..."""1111

X