Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz
sivri herkes faceye takıliyi cnm, bence burası daha iyiydi,burdaki sohbetler daha güzeldi,herşeyi konuşuyorduk, birbirimizden birçok şey öğreniyorduk,facede öyle değil,bir gönderiri ertesi gün göremiyorsun,takip etmesi zor,bir de ben işyerinden farklı yoldan giriyorum yasak aslında,tartışma sayfasını zor görüyorum görsem de yorum yapamıyorum,sayfalar zor açılıyor
çok daha iyi tabi eskisi kadar hareketli değil henüz ama yinede emekleyip gezinmeye başladı.boğaz enfeksiyonu azalıyor ateşide düşmeye başladı gün geçtikçe düzeliyor.geçti az kaldı mehlika ama bende bittim yani resmen stresten çöktüm iyicene.senin fıstık ne yapıyor peki...gazlıymış öyle okudum ayaklarını sıcak tutsan avaba kreşte üşüyormu yere filan oturuyorsa bacaklarına kalın bişeyler giydirsen.