2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bazen ınsanın elı tele gıtmez ya sende olesın suanda anlıyorum.helekı babanenle guzel anıların varsa canının yanmasını bılırım.bnde cok duskunum?babaneme.arada sınır var her dıledıgımde gıdemıyorum ve onu coook ozledım.5 sneden coktur gormeyelı...ve 84 yasında fln.bısey olacak dıye cok korkuyorum.kımse bakmıyor dıger oglu gelını bır kasık su vermıyor.sadece babam bakıyor.o da erkek nekadar bakabılırkı...ısmını almısım onun...allah sıfasını versın canım,eger ecel geldıyse daha fazlada acı cekmesın ıns...sabır canım sana sabır...

bazen ınsanın elı tele gıtmez ya sende olesın suanda anlıyorum.helekı babanenle guzel anıların varsa canının yanmasını bılırım.bnde cok duskunum?babaneme.arada sınır var her dıledıgımde gıdemıyorum ve onu coook ozledım.5 sneden coktur gormeyelı...ve 84 yasında fln.bısey olacak dıye cok korkuyorum.kımse bakmıyor dıger oglu gelını bır kasık su vermıyor.sadece babam bakıyor.o da erkek nekadar bakabılırkı...ısmını almısım onun...allah sıfasını versın canım,eger ecel geldıyse daha fazlada acı cekmesın ıns...sabır canım sana sabır...
sağol cnm,inş. Rabbim acil şifalar verir,yaşı her nekadar ileri olsa da ben kaybetmek istemiyorum,
ama Rabbim hayırlısını eylesin,elden ayaktan düşürmesin,sağlıklı bir yaşam sürecekse yaşasın,
nenem kendine yetiyordu,kendi evi ayrı,herşeyini kendi yapabiliyordu,
bu sene biraz rahatsızlanınca çocuklar yani amcalarım,halalarım, babam 1'er ay bakma kararı almışlar,
bu ay babamlarda kalıyordu,ama yine maşaallah tuvaletine gidiyor,yemeğini yiyebiliyor,namazını kılabiliyordu,
kimsenin bakmasına gerek kalmıyordu,Rabbim kimseye muhtaç etmedi şimdiye kadar,
maşaallah sağlıklı bir hayat sürdü,ufak tefek hastalıkları oluyordu arada..
şimdi birden böyle olması çok üzdü bizi,
kaybetmekten korkuyorum,inş. sağlığına kavuşur,Rabbim hayırlı uzun ömür versin,
ben de uzun süredir görmüyorum,en son mart nisan aylarında adanadaydım,
beril küçüktü vs derken biryere gidemedim,
keşke o zaman gitseymişim,ist. gelince çok pişman olmuştum gitmediğime,
şimdi daha da pişman oldum:KK50:

canım sen de uzun zamandır görememişsin ama senin geçerli mazeretin var en azından,
arada sınır var mesafe çok uzak,inş. hayatteyken görme elini öpme fırsatın olur cnm..

merhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim.
oftera geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. su gibi geçecek inşallah.

bizde de zeynep hasta ya, benim de moralim bozuk :KK5: 2 gün önce hafif öksürüğü vardı, evdeki öksürük şurubuyla, bitki çaylarıya geçer diye düşündüm, hemen doktora götürmeyeyim bu sefer dedim ama demez olaydım. iki günde bronşite çevirmiş. bugün doktora gittik, antibiyotik ve balgam sökücü verdi.
kendimi suçlu hissediyorum şimdi. ihmal ettim diye.
2 gecedir uyku muyku hak getire, bi de uyku tatlı geliyor, o uyumadıkça sinirleniyorum. sabaha pişman oluyoorum..
gece hiç üstünü örtmüyor, yok böyle birşey ya, uyku tulumu da işe yaramadı. ne zman baksam sırtı buz gibiydi.
allahım sen yavrularımıza şifa ver.
şimdii burnu tıkanmış, nefes almakta zorlanıyor içim dağlanıyor sanki, o öksürdükçe benim ciğerlerim ağrıyor.

çok geçmiş olsun. kendini suçlama canım

merhaba kızlar nasılsınız?
hemşirem geçmiş olsun öyle böyle büyüyecekler dert etme okadar kendine.mehlika üzülme sende allah herşeyin hayırlısını versin..arkadaşım gelcek benimde öyle uykum varkiiiii...

oferta, geçmiş olsun çok, sanırım şu an ameliyattasınız ya da çıkmam üzeresiniz.. inşallah herşey yolunda gider, kuzey de sağlığına kavuşur bir an önce..

zambakkız, senin de gözün aydın canım.. hamileleliğini de yeni öğrendim, bebeğin iyi olmasına da çok sevindim..

oferta, geçmiş olsun çok, sanırım şu an ameliyattasınız ya da çıkmam üzeresiniz.. inşallah herşey yolunda gider, kuzey de sağlığına kavuşur bir an önce..

zambakkız, senin de gözün aydın canım.. hamileleliğini de yeni öğrendim, bebeğin iyi olmasına da çok sevindim..
teşekkür ederim canım darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına

günaydın kızlar

uykusuz bir gecenin ardından herkese selamlar. off uyumak istiyorum artık yaa bizim oğlan gece geç yatıyor sabah 4te kalktı oyun oynucakmıyız

günaydın arkadaşlar..
ceyce bizde gece 2 saat kadar uyanık kaldık,her zamanki gibi gaz sancısı..
arkasını sıvazla pıtpıtla bayağı uğraştım,
bir ara kustu biraz rahatladı sanırım,battaniyeyi yüzüne kapatıp açıyor ce yapıyor,
uyuyamadığımız için sinirle ve üzgün halimle berilin o haline güldüm,
gazı çıkınca rahatladı 4 saat kadar deliksiz uyudu çok şükür,
gaz problemimiz olmasa uykumuz düzelecek ama pis gaz rahat bırakmıyor bizi:KK4:

mehlikacım hala gaz problemimi yaşıyorsunuz siz yaa şükür biz atlattık onuda. bu dişleri yüzünden birde oyun uğruna uyumak istemiyor 2,5 saat uykuyla ayaktayım enson yatağına yatırdım beni al diye bağrıyor dayanamadım sinirden bağırdım sonra sus pus oldu oyuncağıyla oynarken uyudu pişman oldum kızdığıma ama sabrım kalmamıştı.

Günaydın ceyce, mehlika

mehlika bizimde gaz sancımız halen devam ediyor o güzel uyku arasında bir geliyor oğluşum çok ağlıyor ne yapacağımı şaşırıyorum ılık su vermek iyi deniyor verdim bir keresinde geçen gece eşim gitti metsil aldı eczaneden annem diyorki ilacı bırakın koca çocuk oldu kendi çıkartsın :)))

günaydın kızlar
buğlemde gece uyanıyor yanımıza gelmek istyor
sonrada uyutana kadr bi babasının üstüne yatıyor
bi benim üstüme
bi ortaya ters şeklde ayakları ağzımızda
sonra zorla yanıma yatıryorum ağlıyor
tekrar uyumamız 1 saati buluyor çok sinir olmaya başladım bu duruma
nasıl alıştrabilrm bu gece kızdım
sonra sardım koluam kalkmak istedi bırakmadım
zorla kalkamadı pış pış derken uyudu zorla
bu çocuklar büyüdükçe sapıtıyolar vallaha

X