2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zambakkız gözünaydın canım
mehlika çok geçmiş olsun canın
sivri kolay gelsin walla zor bu bebelerle uğraşmak illa ne istiyolarsa o olacak
oferta geçmiş olsun canım da kuzeyin nesi var neden ameliyat olacak Allah yardımcınız olsun inşallah iyleşsin biran önce

slm kızlar nasılsınız

merhabalar kızlar :KK3:
zambakkız gözün aydın. çok şükür bir şey çıkmamış :KK71:
mehlika geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.
face için esmere mesaj atmaya çalıştım ama gitmedi. meltem de pek buraya girmiyor artık.birinize mailimi versem faceden iletseniz olur mu :kk77:

sivri,benim kızım 6.aydan beri biberonu su hariç hiçbir şey için almıyor neredeyse. çok nadiren o da çok acıkmışsa ya da birden hevese geldiyse içiyor o kadar. denemediğim hiç bir biberon ve mama markası kalmadı. o yüzden ben de kahvaltısına,püre olarak verdiğimde meyvesine,muhallebisine neye bulursam katıyorum. o kadarcık hali ile suyu mamayı seçiyo. inşallah inek sütüne alışır ama ondan da umutlu değilim pek ya hayırlısı. o yüzden sen de yiyeceklerini falan sulandırıyorsan mama ile sulandırmayı deneyebilirsin.

rüzgar yarın minik kızının doğum günü değil mi? annesinin bir planı var mı prensesin?

beyaz buket sanki kaanı anlattın

aynen suyla mamayı farkediyor bakalım sütü neyle içecek

peki bu sma mamayı normal kaşık mamasına katsam besin değeri kaybolurmu benim merakım bu

beyaz buket sanki kaanı anlattın

aynen suyla mamayı farkediyor bakalım sütü neyle içecek

peki bu sma mamayı normal kaşık mamasına katsam besin değeri kaybolurmu benim merakım bu

kaşık maması derken hazır milupa vs. kaşık mamalarını mı kastediyosun :97: eğer onlarıysa sanmıyorum kaybolacağını onların bir kısmı bu mamalar ile hazırlanıyor.

bana at canım ben söylerim face den
evet doğum günümüz geçen sene napıyoduk bu sene peşimde dolnıyo
pastamızın siparişini verdik balon ffalan aldık
zaten bizbizeyiz kayınvalidemlerle 10 kişi kadar
birazda balonlarla süsleriz
ilk doğum günü önemli benim için ama kimse yok burada çanakkalede yapsam neler yapardım
seneye inşallah burdada arkadaşları falan olur artık özene bözene kutlarız
bide ilk doum günü bize zaten 2. si ona ben 2. yaşın daha çok özeniyorum

aynen dediğin gibi ilk doğum günü bize oluyor gerçekten de. sana atıyorum o zaman mailimi. çok sağol. ben de geçen sene bu zamanlar doğum iznine ayrılmıştım. odasıydı ütüsüydü derken zaman nası geçmiş :KK5:

bence bir şey olmaz sivri. sonuçta verdiğin kaşık maması da sma ile benzer içerikte. besin değerinin azalacağını düşünmüyorum o yüzden.

herkese günaydınlar
zambakcım günaydın ,çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallh ayy senin yerine ben heyecanlanıyorum :KK49:
mehlika günaydın canım berile dikkat bak bi kilo alımını engelle benim bi arkadaşım bu yüzden bebeği kalp rahatsızlığı yaşıyor aralık 9da ameliyat olcak sıkı rejimde çocuk annesi çok üzgün .benim gözm korktu buğlemde sıkı rejimde iyi bişey değil dikkat et
oferta üzülme canım inşallh en kısa zamnda atlatırsınız dua et sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun
cnm zaten fazla yedirmiyorum,mesela kreşte bütün bebeklerin çorbasına ekmek doğranır ben doğratmam da doğramam da,
sabah 5 cicibeyle bulamaç kahvaltı hazırlıyorlar tereyağ falan koyulmuyor sadece labne bazen yumurta..
öğleden sonra yoğurt,akşam çorba yerse çorba yemesse muhallebi yediriyorum,
bazen muhallebinin içine meyve rendeliyorum..
arkadaşının bebeği kaç yaşında ,1 yaşındayken kaç kiloydu,
beril 1 yaşında 15 kiloyu bulmasa bile yaklaşır heralde:26:
mehlikacım iki kulağındada iltihap var grip bize bunu bıraktı. birde üst iki dişi çıkartıyor bizide akşamları görüyor ya hem hastalığının mızırtısı hem bizi özlemenin mızırtısı.uyurken yatağından kalkıp al beni diyor almayınca kıyameti kopartıyor alıp oynuyoruz uyutmak çok zor olmaya başladı uyumuycam diye direniyor.gece en az 4 kere kalkıyorum uykuyu özledim yaa zaten geç yatıyor
geçmiş olsun cnm,bir an önce iyileşir ve düzene girer inş..
ya bebe biberona nasıl alıştırılır yawww

bi fikir verseniz.

mehlika kiloyu söylesene kızımm :KK47:
13.300:nazar::nazar:
öğretmenler gününü kutlayacağım ama aramızda öğretmen kalmadı sanırım herkes terketti buraları
eveet:63:
ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler.
İçim nasıl rahatladı bi bilseniz. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Mehlikacım çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı ömür versin yaşlılık işte napcaksın insan yaptıklarına değilde yapamadıklarına üzülüyor. Bende dedemde hastaneye gitmemiştim sürekli hast. yatıp çıkıyor diye evde görürüm demiştim. bi gece fenalaştığı haberi geldi. Sabah hastaneye gittim son kez göreyim diye içeri almadılar beni öğlene doğruda hakkın rahmetine kavuşmuştu. Kendime çok kızmıştım ama sonradan anladımki görmek nasip değilmiş. Sende sıkma canını bebişin var bebişini düşün. Nasipte varsa eğer tekrar görüşürsünüz İnşallah

herkese günaydın :92:
ofertacım hayırlııs ile atlatırsınız insallah dualarım kuzeyle..üzülme sakın gecip gidecek
zambakcım seninde gözün aydı sağlıkla kucağına alırsın insallah:KK49: :KK70:
mehlikacım nenenede gecmiş olsun
sivricim değişik biberon ucları denedin mi hiç..sma da güzel bir mamadır

tüm öğretmen arkadaslarımın bu özel gününü kutluyorum :81:

günaydın kızlar

mehlika canım geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur babaannen...

zambakkız sorun olmamasına sevindim minik kuş yesin içsin içeride bol bol...

mehlika geçmiş olsun canım allah şifa vesin

üzülme olsun borç dediğin ödenir borçsuz hiçbişey olmuyor

biraz sabredin zaman sonra düzelir inşalah

zambakkız gözünaydın canım
mehlika çok geçmiş olsun canın
sivri kolay gelsin walla zor bu bebelerle uğraşmak illa ne istiyolarsa o olacak
oferta geçmiş olsun canım da kuzeyin nesi var neden ameliyat olacak Allah yardımcınız olsun inşallah iyleşsin biran önce

slm kızlar nasılsınız

merhabalar kızlar :KK3:
zambakkız gözün aydın. çok şükür bir şey çıkmamış :KK71:
mehlika geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.
face için esmere mesaj atmaya çalıştım ama gitmedi. meltem de pek buraya girmiyor artık.birinize mailimi versem faceden iletseniz olur mu :kk77:

sivri,benim kızım 6.aydan beri biberonu su hariç hiçbir şey için almıyor neredeyse. çok nadiren o da çok acıkmışsa ya da birden hevese geldiyse içiyor o kadar. denemediğim hiç bir biberon ve mama markası kalmadı. o yüzden ben de kahvaltısına,püre olarak verdiğimde meyvesine,muhallebisine neye bulursam katıyorum. o kadarcık hali ile suyu mamayı seçiyo. inşallah inek sütüne alışır ama ondan da umutlu değilim pek ya hayırlısı. o yüzden sen de yiyeceklerini falan sulandırıyorsan mama ile sulandırmayı deneyebilirsin.

rüzgar yarın minik kızının doğum günü değil mi? annesinin bir planı var mı prensesin?
sağolun kızlar,uzakta olunca insan daha çok üzülüyor,
Rabbim acil şifalar verir inş..

maşallah mehlika baya fazla olmuş berilin kilosu bizim kilomuz 9,5 larda falandı en son her gören tombiş diyor bende bu mu tombiş bide berili görün diyorum :pPP
belki sen ya da babasının bebekliği böyleydi birinizden birine çekmiş olabilr mi acaba?

oferta içini serin tut aklına hiç kötü bişey getirme Allahın izni ile hiç bir sorun yaşamazsınız....

esracım hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmanı diliyorum

sağol rapunzel
oferta sende güçlü ol canım çok iyi geçecek inş ameliyat

canım içini ferah tut güzel bir şekilde atlatacaksınız inşallah uzaktan söylemesi kolay yakından çok zor biliyorum ama kalbini ferah tutmalısın. güzel haberlerini bekliyorz

canım hayırlısı olsun kazasız belasız inş

oferta inş.bir an önce herşey olur biter anlamazsınız bile..habersiz bırakma biizi...

oferta Kuzey ne ameliyatı olucak?
çok geçmiş olsun şimdiden

cnm inş. ameliyat çok güzel geçer,endişelenme lütfen ..
hem erken müdahele edilmesi iyi,ilerde sorun büyüyebilirdi..

hadi gözün aydın cnm,güle güle kazasız belasız kullan..

oferta çook geçmiş olsun canım.neyi vardı kuzeyin?

herkese günaydın :92:
ofertacım hayırlııs ile atlatırsınız insallah dualarım kuzeyle..üzülme sakın gecip gidecek
zambakcım seninde gözün aydı sağlıkla kucağına alırsın insallah:KK49: :KK70:
mehlikacım nenenede gecmiş olsun
sivricim değişik biberon ucları denedin mi hiç..sma da güzel bir mamadır

tüm öğretmen arkadaslarımın bu özel gününü kutluyorum :81:

kızlarhepinize çok teşekkür ederim inşallah atlatacak yavrum bu günleri.bu arada bilmeyen arkadaşlar var kuzey inmemiş testis ameliyatı olacak cuma günü aynı gün sünnetide olacak 45 dakika 1 saat arası süren bir ameliyatmış.açık ameliyat olacak genel anestezi altında.allahım yavrularımıza sağlık versin başka hiç bişey istemiyorum ben artık çok zormuş onun hastalığını görmek.
çok sık girip yazamıyorum size.ameliyat hakkında bilgi veriririm.

oferta mutlaka haber ver canım bize merak ediyoruz çok geçmiş olsun

tabi canım haber veririm mutlaka.bu arada niye kimse buraya gelmiyor gerçekten ben artık face bakmak istemiyorum o kadar çok yazı birikiyorki okuyamıyorum bile.burada yine geçmişe dönük okuduğumda konu bütünlüğü olduğu için anlıyorum.face karmakarışık oluyor benim için.
bu arada sen nasılsın buğlem nasıl ? oğluma sünnet mevlüdü yapacağım şimdi neler gerekli olur onu araştırıyorum bende bir yandan sülemeler hediyeler ne alayım

sivri cnm
Aptamilin 7 tahıllı maması var o devam sutuyle hazırlanıyor
Eymen onu cok seviyo belki seninkide sever

oferta geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizi geçmş olsun kuzeye inşallah toparlansın Rabbim beterinden korusun
sende çoküzme kendini stres yapma kuzeyede yansır bu dikkat edin kendinize

kuzey yarın ameliyat oluyor kızlar şimdi cerrahpaşadan aradılar elim ayağım titriyor allahım ben nasıl dayanacağım bilmiyorum

X