- 4 Nisan 2008
- 1.925
- 52
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...ri-dogum-gunu-hediyelesmesi.html#post16286042
hediyeleşme topiğimiz tekrar isim ekliyoruz kızlar 3 aralık son gün
hediyeleşme topiğimiz tekrar isim ekliyoruz kızlar 3 aralık son gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz buket sanki kaanı anlattın
aynen suyla mamayı farkediyor bakalım sütü neyle içecek
peki bu sma mamayı normal kaşık mamasına katsam besin değeri kaybolurmu benim merakım bu
cnm zaten fazla yedirmiyorum,mesela kreşte bütün bebeklerin çorbasına ekmek doğranır ben doğratmam da doğramam da,herkese günaydınlar
zambakcım günaydın ,çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallh ayy senin yerine ben heyecanlanıyorum
mehlika günaydın canım berile dikkat bak bi kilo alımını engelle benim bi arkadaşım bu yüzden bebeği kalp rahatsızlığı yaşıyor aralık 9da ameliyat olcak sıkı rejimde çocuk annesi çok üzgün .benim gözm korktu buğlemde sıkı rejimde iyi bişey değil dikkat et
oferta üzülme canım inşallh en kısa zamnda atlatırsınız dua et sen güçlü olki kuzeyde güçlü olsun
geçmiş olsun cnm,bir an önce iyileşir ve düzene girer inş..mehlikacım iki kulağındada iltihap var grip bize bunu bıraktı. birde üst iki dişi çıkartıyor bizide akşamları görüyor ya hem hastalığının mızırtısı hem bizi özlemenin mızırtısı.uyurken yatağından kalkıp al beni diyor almayınca kıyameti kopartıyor alıp oynuyoruz uyutmak çok zor olmaya başladı uyumuycam diye direniyor.gece en az 4 kere kalkıyorum uykuyu özledim yaa zaten geç yatıyor
13.300ya bebe biberona nasıl alıştırılır yawww
bi fikir verseniz.
mehlika kiloyu söylesene kızımm
eveetöğretmenler gününü kutlayacağım ama aramızda öğretmen kalmadı sanırım herkes terketti buraları
ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkürler.
İçim nasıl rahatladı bi bilseniz. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Mehlikacım çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı ömür versin yaşlılık işte napcaksın insan yaptıklarına değilde yapamadıklarına üzülüyor. Bende dedemde hastaneye gitmemiştim sürekli hast. yatıp çıkıyor diye evde görürüm demiştim. bi gece fenalaştığı haberi geldi. Sabah hastaneye gittim son kez göreyim diye içeri almadılar beni öğlene doğruda hakkın rahmetine kavuşmuştu. Kendime çok kızmıştım ama sonradan anladımki görmek nasip değilmiş. Sende sıkma canını bebişin var bebişini düşün. Nasipte varsa eğer tekrar görüşürsünüz İnşallah
herkese günaydın :92:
ofertacım hayırlııs ile atlatırsınız insallah dualarım kuzeyle..üzülme sakın gecip gidecek
zambakcım seninde gözün aydı sağlıkla kucağına alırsın insallah
mehlikacım nenenede gecmiş olsun
sivricim değişik biberon ucları denedin mi hiç..sma da güzel bir mamadır
tüm öğretmen arkadaslarımın bu özel gününü kutluyorum :81:
günaydın kızlar
mehlika canım geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur babaannen...
zambakkız sorun olmamasına sevindim minik kuş yesin içsin içeride bol bol...
mehlika geçmiş olsun canım allah şifa vesin
üzülme olsun borç dediğin ödenir borçsuz hiçbişey olmuyor
biraz sabredin zaman sonra düzelir inşalah
zambakkız gözünaydın canım
mehlika çok geçmiş olsun canın
sivri kolay gelsin walla zor bu bebelerle uğraşmak illa ne istiyolarsa o olacak
oferta geçmiş olsun canım da kuzeyin nesi var neden ameliyat olacak Allah yardımcınız olsun inşallah iyleşsin biran önce
slm kızlar nasılsınız
sağolun kızlar,uzakta olunca insan daha çok üzülüyor,merhabalar kızlar
zambakkız gözün aydın. çok şükür bir şey çıkmamış
mehlika geçmiş olsun. Allah şifa versin canım.
face için esmere mesaj atmaya çalıştım ama gitmedi. meltem de pek buraya girmiyor artık.birinize mailimi versem faceden iletseniz olur mu
sivri,benim kızım 6.aydan beri biberonu su hariç hiçbir şey için almıyor neredeyse. çok nadiren o da çok acıkmışsa ya da birden hevese geldiyse içiyor o kadar. denemediğim hiç bir biberon ve mama markası kalmadı. o yüzden ben de kahvaltısına,püre olarak verdiğimde meyvesine,muhallebisine neye bulursam katıyorum. o kadarcık hali ile suyu mamayı seçiyo. inşallah inek sütüne alışır ama ondan da umutlu değilim pek ya hayırlısı. o yüzden sen de yiyeceklerini falan sulandırıyorsan mama ile sulandırmayı deneyebilirsin.
rüzgar yarın minik kızının doğum günü değil mi? annesinin bir planı var mı prensesin?
oferta içini serin tut aklına hiç kötü bişey getirme Allahın izni ile hiç bir sorun yaşamazsınız....
esracım hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanmanı diliyorum
sağol rapunzel
oferta sende güçlü ol canım çok iyi geçecek inş ameliyat
canım içini ferah tut güzel bir şekilde atlatacaksınız inşallah uzaktan söylemesi kolay yakından çok zor biliyorum ama kalbini ferah tutmalısın. güzel haberlerini bekliyorz
canım hayırlısı olsun kazasız belasız inş
oferta inş.bir an önce herşey olur biter anlamazsınız bile..habersiz bırakma biizi...
oferta Kuzey ne ameliyatı olucak?
çok geçmiş olsun şimdiden
cnm inş. ameliyat çok güzel geçer,endişelenme lütfen ..
hem erken müdahele edilmesi iyi,ilerde sorun büyüyebilirdi..
hadi gözün aydın cnm,güle güle kazasız belasız kullan..
oferta çook geçmiş olsun canım.neyi vardı kuzeyin?
herkese günaydın :92:
ofertacım hayırlııs ile atlatırsınız insallah dualarım kuzeyle..üzülme sakın gecip gidecek
zambakcım seninde gözün aydı sağlıkla kucağına alırsın insallah
mehlikacım nenenede gecmiş olsun
sivricim değişik biberon ucları denedin mi hiç..sma da güzel bir mamadır
tüm öğretmen arkadaslarımın bu özel gününü kutluyorum :81:
oferta mutlaka haber ver canım bize merak ediyoruz çok geçmiş olsun