Allah yardımcın olsun ofertacımkuzey yarın ameliyat oluyor kızlar şimdi cerrahpaşadan aradılar elim ayağım titriyor allahım ben nasıl dayanacağım bilmiyorum
kızlarhepinize çok teşekkür ederim inşallah atlatacak yavrum bu günleri.bu arada bilmeyen arkadaşlar var kuzey inmemiş testis ameliyatı olacak cuma günü aynı gün sünnetide olacak 45 dakika 1 saat arası süren bir ameliyatmış.açık ameliyat olacak genel anestezi altında.allahım yavrularımıza sağlık versin başka hiç bişey istemiyorum ben artık çok zormuş onun hastalığını görmek.
çok sık girip yazamıyorum size.ameliyat hakkında bilgi veriririm.
oferta cnm cook gecmis olsun
oferta geçmiş olsun canım habersiz bırakma bizi geçmş olsun kuzeye inşallah toparlansın Rabbim beterinden korusun
sende çoküzme kendini stres yapma kuzeyede yansır bu dikkat edin kendinize
Allah yardımcın olsun ofertacım
İnşallah operasyon çok kolay ve çabuk geçer nekahat dönemide bi o kadar kolay olur. Valla ben 3buçuk aylıkken sünnet ettirdim. çok korkmuştum. Ama inan şu an hiç bişey hatırlamıyorum.
Merak etme seninki biraz daha zor ama atlatıcaksınız İnşallah
canım Allah hayırlı şifalar versin inş...
zambak çok çok sevindim cnm......hadi gözün aydın:nazar
oferta çok kolay bir ameliyat cnm o bnm küçük kuzenim oldu geçen sene demiştim sana önceden....inan çok rahat....:13:
oferta şimdiden geçmiş olsun kuzuya
merhaba kızlar...
uzun zamandır giremedim.
oftera geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. su gibi geçecek inşallah.
bizde de zeynep hasta ya, benim de moralim bozuk2 gün önce hafif öksürüğü vardı, evdeki öksürük şurubuyla, bitki çaylarıya geçer diye düşündüm, hemen doktora götürmeyeyim bu sefer dedim ama demez olaydım. iki günde bronşite çevirmiş. bugün doktora gittik, antibiyotik ve balgam sökücü verdi.
kendimi suçlu hissediyorum şimdi. ihmal ettim diye.
2 gecedir uyku muyku hak getire, bi de uyku tatlı geliyor, o uyumadıkça sinirleniyorum. sabaha pişman oluyoorum..
gece hiç üstünü örtmüyor, yok böyle birşey ya, uyku tulumu da işe yaramadı. ne zman baksam sırtı buz gibiydi.
allahım sen yavrularımıza şifa ver.
şimdii burnu tıkanmış, nefes almakta zorlanıyor içim dağlanıyor sanki, o öksürdükçe benim ciğerlerim ağrıyor.
günaydın cnm,nbr..nasılsın ,ömer nasıl?mehlıkasu hemdırem gunaydınnn
cnm haber yok,daha doğrusu akşam arıcaktım vazgeçtim,birşey olmuş olmasından korkuyorum ,mehlıka nenenden hbr var mı cnm